Keystone logo
Cardiff University LLM Bar képzési tanfolyam
Cardiff University

LLM Bar képzési tanfolyam

Cardiff, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

05 Sep 2024

GBP 22 700 / per year *

Az egyetemen

* a tengerentúlon | otthon: 18 950 font

Bevezetés

Az LLM ügyvédi képzésünk intenzív, posztgraduális szintű tanulmányokat kínál azoknak, akik ügyvédi képesítést kívánnak szerezni, de emellett mesterszinten is szeretnének kutatni. Ezt a kurzust az alapképzés után és a munkaalapú tanulás időszaka, a pupillage néven ismert időszak előtt lehet elvégezni.

Ez a program lehetővé teszi, hogy Ön elsajátítsa azokat a készségeket, eljárási ismereteket és bizonyítékokat, amelyekkel megfelelhet a Bar Standards Board (BSB) Barristers szakmai nyilatkozatában meghatározott kritériumoknak.

Programunk célja, hogy elősegítse az ügyvédi hivatás szakmai és etikai megközelítését, miközben tájékozott képet ad az ügyvédi munka világáról, és lehetőséget ad arra, hogy elgondolkodjon a mai világban az ügyvédi hivatás előtt álló kihívásokon.

A tanítás általában hétfőtől csütörtökig tart (azaz legfeljebb négy nap), hogy legyen idő a személyes tanulásra. Az érdekérvényesítést és a tanácskozást intenzíven, kétórás foglalkozásokon, legfeljebb hat hallgató számára tanítják. Lehetősége lesz arra is, hogy egy speciális érdekérvényesítési lehetőséget válasszon.

Lehetősége lesz arra is, hogy a BSB központilag meghatározott értékeléseit decemberben, áprilisban és augusztusban elvégezze abban a tanévben, amikor beiratkozott diákként.

Sikeres elvégzése után Ön jogosult lesz arra, hogy az angliai és walesi ügyvédi kamara tagja legyen (feltéve, hogy teljesíti az adott bírósági kamara követelményeit).

Miért tanulni ezt a kurzust?

Egyedülálló ajánlat

Mi vagyunk az egyetlen Russell Group Egyetem, amely LLM-et kínál az ügyvédi képzésben.

Tanuljon a szakemberektől

Minden oktatónk ügyvédként vagy jogászként dolgozott, és az oktatók etikája a barátságos professzionalizmus és a kölcsönös tisztelet.

Kutassa fel az érdeklődési területeit

Végezzen kutatási projektet vagy reflexív portfóliót, amely fejleszti jogi kutatási készségeit és ismereteit.

Jelentős személyes támogatás

A személyzet/diák arány biztosítja, hogy Ön jelentős egyéni visszajelzést és támogatást kapjon, hogy felkészüljön a BSB központosított értékelésére.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Karrierlehetőségek

A program megvalósítása

Az Iskoláról

Chat with students

Kérdések