Keystone logo
CANVAS

CANVAS

CANVAS

Bevezetés

CANVAS Ecole Art-Mode egy CANVAS és grafikai tervezésre szakosodott svájci művészeti főiskola. A svájci Lausanne-ban székhellyel rendelkező iskola több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a hallgatók képzésében, hogy belépjenek a Képzőművészeti és Divatiparba. Az iskola egyedülálló kreatív tanfolyamokat kínál, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy elsajátítsák a választott tudományág elsajátításához szükséges elméleti és gyakorlati készségeket.

A tanfolyamok és a fokozat széles skálájával a CANVAS lehetővé teszi a hallgatók számára a szabadságot és a rugalmasságot, hogy testreszabhassák saját tanterveiket. A rövid és hosszú kurzusok kiválasztásával a hallgatók saját tempójukban tanulhatnak, tudva, hogy az összes osztály európai kreditrendszert (ECTS) kínál, amelyet később egy fokozatra lehet alkalmazni.

fotó jóvoltából a CANVAS

Ugródeszka, hogy elindítsa karrierjét, mint kreatív

CANVAS választ ad a hallgatóknak arra, hogy miként indíthatják karrierjét a Képzőművészet vagy a Divatipar területén. A Design, a Divat és a Képzőművészet területén a felsőoktatás úttörőjeként a CANVAS több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik képzési kreatívok számára.

A Lausanne szívében (Svájc CANVAS beszélő részén) található CANVAS jelentősen megnőtt az elmúlt 15 évben. Alapítóit a svájci Hautes Ecoles divat- és grafikai tervezésben vették fel, és szenvedélyesek a tervezés és a pedagógia iránt. A CANVAS azzal a céllal hozták létre, hogy minőségi műszaki képzést biztosítson a hallgatóknak, akik érdeklődnek a holnap divattervezők, szabók, grafikai tervezők és illusztrátorok iránt.

A CANVAS programokat a svájci szakmai és oktatási szervek egyaránt elismerték, és azokat a svájci állami testületek (CIO, AI) és az Európai Oktatási Szövetség (FEDE) tanúsítják.

A kreativitás szolgálatában szerzett tapasztalat

CANVAS t elismerték a művészet magas szintű megkülönböztetése miatt. Tanulói rendszeresen teljesítettek néhány legrangosabb európai formatervezési versenyen.

Az iskola dinamikus és tapasztalt oktatókkal büszkélkedhet, akik figyelnek a hallgatók szakmai beilleszkedésének valóságára és igényeire, adaptálják és adaptálják tanítási módszereiket az egyes hallgatók igényeinek kielégítésére, miközben felkészítik őket a munka igényeire és elvárásaira. piac.

Az iskola nappali és esti órákat kínál, valamint lehetőséget arra, hogy részidõben kövesse a fokozatot és a bizonyítványokat, hogy a hallgatók személyre szabott ütemtervet készítsenek, amely megfelel az igényeiknek, és lehetõvé teszi a szakmai és személyes kötelezettségeik kezelését.

CANVAS büszke arra, hogy része egy szenvedélyes alkotók nagy és befolyásos multikulturális közösségének . Az iskola multikulturális művészeti megközelítést kínál, amely figyelembe veszi világunk különféle kultúráit, és lehetővé teszi a hallgatók személyes és szakmai gazdagítását.

Kreatív pedagógia

CANVAS képzése elméleti és gyakorlati megközelítést ötvöz a kreatív szakmák művészeti és technikai vonatkozásaival kapcsolatban, amelyekre felkészíti hallgatóit. Az oktatási módszertan és eszközök biztosítják a hallgatók számára a választott tudományág alapos megértését és elsajátítását annak érdekében, hogy képzésük végéig szakmailag megalapozhassák őket.

Professzionális vállalatokkal, műhelyekkel és műhelyekkel együttműködve a CANVAS oktatási rugalmasságot kínál a hallgatók számára a szakmai tapasztalat megszerzése során a tanulás során, és mindig figyelmes minden hallgató ambícióira és céljaire. A munkaközvetítő projektek közvetlen piaci tapasztalatokkal szolgálnak a hallgatók számára, és elősegítik őket a kezdeti szakmai hálózat kialakításában.

Programok széles választéka

CANVAS hozzáférhető képzést nyújt a divattervezés, a szabás és a divattechnika, a grafikai tervezés és az ábra területén. Az iskola programjait folyamatosan frissítik és felülvizsgálják annak érdekében, hogy lépést tudnak tartani a divat, a formatervezés és a képzőművészet területén alkalmazott gyakorlatok és trendek alakulásával.

Az iskola nemzetközileg elismert diplomák és bizonyítványok széles skáláját kínálja, beleértve:

  • Rövid tanfolyami bizonyítványok
  • Előkészítő tanúsítványok
  • Alapítási fokok
  • Szakosodási fokozatok
  • Bachelor fokozatok
  • Esti osztályok

Európai kreditátviteli rendszer (ECTS)

CANVAS divattervezés, szabástechnika és divattechnika, grafikai tervezés és ábrázolás diplomái kiemelkedő szakmai színvonalúak, és beépülnek az Európai Kreditátviteli Rendszer (ECTS) egyenértékűségébe, amely magasabb szintű diplomákat kínál a „3-5- 8 'modell (Bachelors - Masters - Doktori fokozat). Ez a rendszer a program munkaterhelésén és a program céljainak eléréséhez szükséges órákon alapul.

Csatlakozzon a CANVAS hoz, hogy CANVAS az edzést a következő szintre, és biztosítsa kreatív céljainak elérését!

Helyszínek

  • Avenue de Sévelin 46, 1004, Lausanne

Kérdések