Keystone logo

Canada International Royal Arts College

A logo

Bevezetés

Üdvözöljük a CIRA Főiskolán

A CIRA College célja, hogy magas színvonalú programokat és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek hozzájárulnak a hallgatók tudományos és karrier-alapú sikeréhez.

A CIRA Főiskola együttműködik a helyi vállalkozásokkal, és a közösségek közötti minőségi kapcsolatok kialakítására koncentrál.

Célunk, hogy megkönnyítsük kreatív munkakörnyezetünket karunk és személyzetünk számára. Mint a kreatív szakemberek, magunk mögött állunk egy élő és tanulási környezet kialakításában, amely ösztönzi az inspirációt és egyénileg.

A diákok vonzódnak a kihívást jelentő, mégis támogató élményhez.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy olyan innovatív oktatási lehetőségeket és tanulói támogatási szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek magabiztos és képes személyeket hoznak létre.

A személyes és szakmai sikerre összpontosítunk a kritikus gondolkodás, a hatékony kommunikáció és a kulturális tudatosság fejlesztése révén egy biztonságos, elérhető és megfizethető tanulási közösségben.

Mi biztosítjuk, hogy felkészítsük a hallgatóinkat olyan készségekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy válaszoljon az állandóan változó társadalmi demográfiákhoz kapcsolódó lehetőségekre és kihívásokra.

A CIRA Főiskola olyan munkahelyet terem, ahol az alkalmazottak virágozhatnak és virágozhatnak, fejlődhetnek és előrelendíthetik karrierjüket, miközben megosztják tapasztalataikat és másokkal kapcsolatos tanácsokat.

A látomásunk

A CIRA College széles körű rugalmas oktatási lehetőségeket nyújt mind a helyi, mind a nemzetközi hallgatók számára. A releváns és egyedi tantervünket a szigorú felülvizsgálati és fejlesztési folyamat révén hoztuk létre, amelyet gyakran a kanadai egyetemekkel partnerségben végeztünk.

A programokat támogató környezetben látják el olyan dedikált személyzet, aki világszínvonalú oktatási és oktatási technológiákat alkalmaz, különféle Pathways biztosítva a továbbképzéshez vagy a foglalkoztatáshoz.

Munkavállalási engedély

A hallgatók részmunkaidőben (kevesebb, mint 24 óra / hét) dolgozhatnak a tanulmányaik alatt, és befejezése után teljes munkaidőben legfeljebb 12 hónapig dolgozhatnak.

Co-op Opportunties

A hallgatók képesek lesznek dolgozni, miután befejezték a 12 hónapos akadémiai tanulmányukat. Ez lehetővé teszi a diákok számára, hogy gyakorolják azt, amit az iskolában tanultak és alkalmazzák az iparban.

Miért válasszon minket?

  • Haladó tanterv, hogy a hallgatók a megfelelő karrier-orientált készségek és képzés.
  • A részidős és a nappali tagozatos tanulók rugalmassága.
  • Alaposan képzett oktatók széleskörű ipari tapasztalattal.
  • Jól összeillesztett együttműködési lehetőségek, amelyek gyakorlati tapasztalatot nyújtanak.

Helyszínek

  • 2412 Laurel Street, V5Z 3T2, Vancouver

Kérdések