Keystone logo

Campus Training

A logo

Bevezetés

A Campus Training mind az első munkatapasztalatot kereső fiatalokat, mind a változást vagy munkahelyi fejlesztést kereső szakembereket megszólítjuk. Ennek érdekében tanfolyamaink a következő területeken kínálnak képzést:

 • műszaki szakmák

Elméleti-gyakorlati képzésben részesítjük az ágazatban való munkavégzéshez az első naptól kezdve

 • FP ingyenes tesztek

Felkészítjük Önt az FP ingyenes tesztjére

 • Ellenzékek

Az Ön igényeire szabott tanulmányi tervet készítünk, hogy Ön elfoglalhassa helyét

Válassza ki szakmai célját

Minden eszközt megadunk ennek eléréséhez

 • személyi oktató

Pedagógia és tehetséggondozás szakembere. Küldetése, hogy tanulmányi igényeinek és lehetőségeinek megfelelő stratégiai tanulmányi tervet dolgozzon ki, hogy célját mielőbb elérje. Személyes oktatóprogramokon találkozhatsz vele, és mindig melletted lesz, motivál és mindig segít.

 • Szaktanár

Különböző területeken szakosodott tanáraink vannak, akik megválaszolják konkrét tartalmi kérdéseit. A virtuális campuson keresztül bármikor kapcsolatba léphet velük. Kevesebb, mint 48 munkaórán belül válaszolnak Önnek.

Emellett oktatói csapatunk rendszeresen tart online órákat az Ön képzéséhez kapcsolódó tudásterületekről. Ezekben lehetősége van arra, hogy kétségeit megkérdezze a tanártól, és személyre szabottan oldja meg azokat. A távórákon élőben is részt vehet, vagy később bármikor elérheti őket a virtuális egyetemen keresztül.

 • Testre szabott tanulmányi módszer

A Campus Training folyamatosan újítunk az oktatás új technológiáiban, ezért fejlesztettünk ki egy e-learning tanulmányi módszert, amely teljes mértékben igazodik az Ön igényeihez.

Bárhol és a választott időpontban tanulhat virtuális platformunkon keresztül, amely a nap 24 órájában, az év 365 napján elérhető. Számítógépéről, táblagépéről vagy okostelefonjáról egyetlen kattintással bővítheti a tartalmat, megtekintheti a gyakorlati műhelyeket, frissítheti az oktatási anyagokat, felkeresheti a hirdetőtáblát, letöltheti a vizsgákat, vagy kérdéseket tehet fel tanárainak. Amikor és ahol csak akarja!

 • Workshopok és szemináriumok

A Campus Training elkötelezettek vagyunk a szakmai valósághoz közvetlenül kapcsolódó elméleti-gyakorlati képzés iránt. Képzési workshopjainkon megismerheti az egyes szektorok legújabb trendjeit, és felfedezheti az igazi profivá válás minden titkát. Személyes szemináriumainkon tanára lehetőséget ad arra, hogy elmélyüljön a képzés legrelevánsabb esettanulmányaiban.

 • szakmai gyakorlat

Képzéseink nagy része 60 és 300 óra közötti szakmai gyakorlatot foglal magában az ágazat vállalatainál. Ez a legjobb lehetőség a megszerzett ismeretek alkalmazására, a szakma elsajátítására, az első munkatapasztalat hozzáadására önéletrajzához és szakmai kapcsolatrendszerének bővítésére.

 • A Nebrija Egyetem által akkreditált képzés

Campus Training a Nebrija Egyetem együttműködő központja, vagyis ez az egyetem felügyelte a kurzus tartalmát és módszertanát, garantálva annak kiváló minőségét. Következésképpen mindazoknak a hallgatóknak, akik a Nebrija Egyetem által akkreditált kurzusokat vesznek részt, joguk van megkapni az ugyanazon egyetem által kiállított megfelelő képzési bizonyítványt.

 • Munkaügyi orientáció

Munkaügyi Orientációs Osztályunk minden kulcsot megad Önnek ahhoz, hogy sikeres legyen bármilyen kiválasztási folyamatban. Elmondja, hogyan tegyük vonzóvá az önéletrajzot, hogyan készítsünk állásinterjút az Önt érdeklő pozícióra, hogyan tudjunk javítani a munkahelyén... és még sok minden más!

 • Foglalkoztatási Megfigyelőközpont

Felvesszük Önnel a kapcsolatot azokkal a cégekkel, amelyek az Ön profiljával keresnek jelölteket. Megvizsgáljuk önéletrajzát és állásigényét, és tájékoztatjuk az Ön számára ideális állásajánlatokról.

Helyszínek

 • C/Comandante Fontanes 1, 1º 15003, , A Coruña

Kérdések