Keystone logo

Campbellsville University

A logo

Bevezetés

Campbellsville Egyetem Mission Statement

A Campbellsville Egyetem egy átfogó, keresztény intézmény, amely professzionális, egyetemi és posztgraduális programokat kínál. Az egyetem elkötelezett a bölcsészettudományokban szilárdan megalapozott akadémiai kiválósággal, amely elősegíti a személyes fejlődést, integritást és szakmai előkészítést egy gondos környezetben. Az egyetem felkészíti a diákokat a keresztény szolga vezetőként az egész életen át tartó tanulás, a folyamatos ösztöndíj és az aktív részvétel egy változatos, globális társadalomban.

Alapértékei

 • Az akadémiai kiválóság előmozdítása előtti szakmai tanúsítvánnyal, munkatársakkal, érettségi és diplomás programok révén hagyományos, technikai és online rendszereken keresztül.
 • A diákok sikere számára kedvező környezet kialakítása.
 • Különböző perspektívák értékelése a Krisztusközpontú közösségen belül.
 • A szolga vezetés és a hatékony felügyelet modellezése.

Akkreditáció

A Campbellsville Egyetemen a Dél-egyesület a Főiskolák és Iskolák Bizottsága (SACSCOC) akkreditálja a tanúsítványokat, a társult, az agglegényeket és a mesterképzést.

A Campbellsville zenei programját a Nemzeti Zeneművészeti Egyesület (NASM) akkreditálja. A tanárképzési programot az Oktatási Szakmai Szabványügyi Testület (EPSB) hagyja jóvá a tanárképzésre és a tanúsításra, és a Nemzeti Oktatási Akkreditációs Tanács (NCATE) akkreditálja. A NASDTEC Interstate Szerződés lehetőséget nyújt a diplomások számára, hogy tanári bizonyítványokat szerezzenek más államokban, bár lehetnek alkalmazható feltételek. Az érettségi szociális munkát és a szociális munka mestereit a Tanács a szociális munka oktatása (CSWE) akkreditálja. A házasság- és családterápia mestereit a Bizottság a Házassági és Családterápiás Tanulmányok (COAMFTE) akadémiájáról akkreditálja. Az RN-BSN ápolói programot az Akkreditációs Bizottság az ápolási nevelésért (ACEN) akkreditálja.

Ranglisták és elismerések

Amellett, hogy az Egyesült Államok legjobb keresztény kollégiumainak egyikeként, valamint a legmagasabb Kentucky és déli intézmények közé sorolták az akkreditált nemzeti és világi egyetemi ranglistákat, mint például az USA News

Külföldön tanulni

A Campbellsville Egyetem Nemzetközi Oktatási Központja széles skáláját kínálja a diákok számára szervezett cserék és programok számára. Szoros kapcsolatokat ápolunk az ukrán, belizei, brazil, kínai, japán, tajvani, dél-koreai és spanyol iskolákkal. A CIE 49 különböző országban is programokat kínál világszerte. Tanulhatnának arabul Ammanban, Jordániában, Ausztráliában szakmai gyakorlattal, vagy részt vehettek a Ho Chi Minh-városban, Vietnamban szervezett tanulásban. A világ a küszöbön áll és a lehetőségek végtelenek!

Helyszínek

 • 1 University Drive Campbellsville, KY 42718, 42718, Campbellsville

 • CU Louisville Center 2300 Greene Way Louisville, KY 40220, 40220, Louisville

 • USA Online

 • 1 Pettyjohn St. Liberty, 42539, Liberty

 • 1150 Danville Road, 40330, Harrodsburg

 • 3825 US-27, 42501, Somerset

 • Elizabethtown Community and Technical College 600 College Street Rd., 42701, Elizabethtown

 • Pleasant Grove Baptist Church 5664 Hwy 56, 42301, Owensboro

 • Pettyjohn Street, 42539, Liberty

Kérdések