Keystone logo
California Western School of Law JD / MBA Kettős Képzési Program
California Western School of Law

JD / MBA Kettős Képzési Program

San Diego, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

Ról ről

A Kaliforniai Nyugati Egyetem és a San Diegói Állami Egyetem Államigazgatási Főiskola együttműködik a kettős Juris Doctorate (JD) és a Master of Business Administration (MBA) diplomák megszerzésében. A JD / MBA program célja a diákok érdekelt dolgozni a jog és az üzleti élet területén. A hallgatók négyéves tanulmányi tanulmányok helyett egy JD és MBA diplomát kereshetnek, nem pedig öt évig.

A kettős fokozatú program felkészíti Önt a karrierre olyan területeken, mint az üzleti tranzakciók, a pénzügyek, az értékpapírok, az ingatlan, a munkaerő, a szellemi tulajdon, a befektetések, a banki szolgáltatások és az üzleti tervezés.

Miután megkezdték a matricát a California Western School of Law , a diákok felvételi engedélyt kérnek az MBA programra San Diego államban.

Az MBA programba való belépés alapja:

  1. Egyetemi GPA
  2. Jogi osztályok
  3. GMAT vagy GRE pontszám
  4. Releváns munka és élettapasztalat.

A diákok az első két-három trimesztert tölti a JD programban a Kaliforniai Nyugaton, majd csatlakozzanak egy ősszel vagy tavasszal, amely a San Diegó-állam osztályába lép, ahol a következő két félévet az MBA első évfolyamának részeként töltik. Ezt követően a diákok mindkét intézményben részt vesznek a program hátralévő részében.

követelmények

Minden intézmény 12 másik egységnek ad hitelt a másik intézménynél. Például, ha Kalifornia Westernben 77 egységet keresel, és 33 kreditet ad a San Diego államban, elegendő kreditet fogsz szerezni a két program végzéséhez.

  • Mindkét intézménynek el kell látnia a felvételi és érettségi követelményeket, hogy megkapja a kettős diplomát.
  • A fokokat egyidejűleg ítélik oda.
  • Külön kérelmet és díjat kell benyújtani Kaliforniai Nyugat és San Diego állam.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések