Keystone logo
Buckinghamshire New University LLB (Hons) törvény
Buckinghamshire New University

LLB (Hons) törvény

High Wycombe, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9250 / per year

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

* Gyorsan elérheti diplomáját ezzel a gyorsított elsőéves programmal. Kezdheti januárban, és júliusban befejezheti - készen áll arra, hogy egyenesen a szeptemberi második évébe lépjen. Fogsz:

 • székhelye a High Wycombe campusunk
 • részesüljenek a teljes programból
 • gyorsítsa fel az utat a felsőoktatásba
 • élvezze a kínált nagyszerű lehetőségeket

Ez az LLB nem csak a jog számos területének lényegével és folyamataival kapcsolatos alapvető ismeretek és megértés, hanem a kommunikáció, elemzés, problémamegoldás és kutatás magas szintű ismereteinek fejlesztésében is segít, amelyek nélkülözhetetlenek az élet számos más területén .

A tantárgyak között a jog „büntetőjog”, szerződési jog, kártérítés, közjog, az Európai Unió joga, a földjog és a tőke és vagyonkezelő alapok tantárgyai lesznek. Ez azt jelenti, hogy az LLB-t az ügyvédi szabályozó hatóság és az ügyvédi tanács „képesítő jogi végzettségként” (QLD) ismeri el, és így teljesíti az ügyvédi vagy ügyvédi képesítés első szakaszát.

Ezenkívül modulokat fog tanulni a jogi, szakmai és személyes készségek fejlesztése érdekében; és választhat opcionális modulokat számos jogi tantárgyból, és néhányat a Jogon kívüli tantárgyakból, amelyek kiegészítik jogi tanulmányait.

A jogi végzettség kihívásokkal teli tanfolyam, de olyan, amely nagy haszonnal jár a kurzus alatt és után. Ez az oka annak, hogy a tanfolyam annyira megéri és felhatalmazza. Sok diákunk elmondta nekünk, hogyan alakította át őket a velünk szerzett tapasztalat, és folytattak olyan dolgokat, amelyekről soha nem gondolták volna, hogy képesek lennének rá.

Ha az Aylesbury Campuson dolgozik, rugalmasan tanulhat, általában egy teljes napot és egy estét, hogy illeszkedjen munkájához, családjához vagy egyéb elkötelezettségéhez.

Tanfolyam részletei

Tanításunk minőségét elismerték az Országos Hallgatói Felmérés és a Teljes Egyetemi Útmutató. Az osztályok kicsiek, és a tanítás az interakcióra összpontosít. Ennélfogva személyként fogják kezelni, nem csupán számként.

A tanfolyam kihívást jelent, és tisztában vagyunk azzal, hogy a valós embereknek valódi problémái lehetnek, ezért kivételes támogatást kínálnak hallgatóinknak, kiváló oktatási és oktatási anyagokkal, proaktív személyes oktatási rendszerrel és „nyitott ajtó” politikával a hallgatók számára hogy felvegyék a kapcsolatot oktatóikkal.

Oktatócsoportunk egyesíti a hátteret akadémikusként és gyakorlóként, így mélyebbé és szélesebb körűvé teszi a jogi tapasztalatait. Elkötelezettek a törvényben és azon keresztül történő fejlődésed ápolása iránt, biztosítva, hogy a sikeres és kielégítő karrier megszerzéséhez szükséges készségekkel és képességekkel rendelkezzen.

Elkötelezettek vagyunk annak biztosítása mellett, hogy minden hallgató pozitív segítséget nyújtson céljainak eléréséhez a foglalkoztatásban vagy a továbbtanulásban, amikor diplomát szerez. A kurzusba beépített készségek ennek létfontosságú részét képezik, de vannak olyan beszélgetések is, amelyeket a külső előadók tartanak, azok a foglalkozások, amelyeken diplomázóink visszatérnek, hogy beszéljenek tapasztalataikról, a Karrier Szolgálat által szervezett foglalkozások és a személyre szabott támogatás a Karrier Szolgálattal együtt. Ezenkívül az oktatók segítenek megtalálni az Ön igényeinek megfelelő munkatapasztalatot.

Melyek a belépési követelmények?

Tipikus ajánlat az UCAS tarifapontja 96 lesz. Legalább két teljes A-szintre (vagy azzal egyenértékűre) van szükség. Minden pályázatot egyedi alapon vizsgálunk meg.

A nemzetközi angol belépési követelmények további részleteit illetően kérjük, látogasson el nemzetközi oldalainkon.

Azok a pályázók, akik nem felelnek meg a hároméves alapképzési program minimumkövetelményeinek, vagy azok, akik nem érzik teljes mértékben felkészültnek a fokozatokra, négyéves programra jelentkezhetnek, beleértve az Alapítvány Évét is.

Bucks New University","author_url":"","source":""}" />

144095_BF0958imagesStudents

Tanterv

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • LLM környezeti jog és fenntartható fejlődés
  • London, Egyesült Királyság
 • LLM Nemzetközi Kereskedelmi és Gazdasági Jog
  • London, Egyesült Királyság
 • LLB (Hons) Law with Foundation Year
  • London, Egyesült Királyság
  • Manchester, Egyesült Királyság
  • + 4 több