Keystone logo
Bucerius Law School

Bucerius Law School

Bucerius Law School

Bevezetés

Mi különbözteti meg a Bucerius Law School ?

Bucerius Law School az első magánjellegű, nonprofit jogi iskola Németországban. A Bucerius Law School az ország egyik legnagyobb magánalapítványa által alapított és finanszírozott névadója, Gerd Bucerius, a közösségi szolgálat és a társadalomban mások felelősségének fontosságára összpontosítva. Ez a látnoki intézmény következetesen a legjobb felsőoktatási intézmények közé tartozik Németországban, ahol ma a legjobb és legvilágosabb új jogi gondolatokat oktatja. A Bucerius diákjai kiválóan jelentkeznek a német állami vizsgákon, és folytatják a munkát a vezető nemzeti és nemzetközi ügyvédi irodákkal és vállalatokkal, kormányzati szervekkel és egyetemekkel.

Mit kínál a Bucerius Law School ?

Európa szívében a Bucerius Law School összeköti a világot - jogi oktatást, gyakorlati tapasztalatot és nemzetközi hálózatot kínál a diákok sikeres és teljesítő pályára állításához a mai egyre globalizáltabb világban. Bucerius elismeri a nemzetközi oktatás fontosságát, és kiterjedt nemzetközi hálózatot termel, közel 100 partner egyetem világszerte és saját képviselettel az Egyesült Államokban. Bucerius híres tudósokat és oktatókat vonz a világ legjobb jogi intézményeiből, hogy angol nyelvű nyári programjaiban, a Jogi és Üzleti Mesterképzésben és a Nemzetközi Csereprogramban előadást tartson.

Milyen programok állnak rendelkezésre a nemzetközi diákok számára?

A Bucerius Master of Law and Business (MLB) egyéves program, amely a fiatal szakemberek számára elmélet és gyakorlat kombinációját kínálja meghitt környezetben, különös tekintettel az egyéni figyelemre és a szakmai útmutatásra. Bucerius három intenzív, háromhetes nyári programot kínál haladó hallgatóknak és fiatal szakembereknek a következő területeken: Nemzetközi üzleti jog, szellemi tulajdonnal kapcsolatos tranzakciók licencelése, jogi technológia és műveletek. Az egy szemeszterig tartó nemzetközi csereprogram a hallgatók otthoni egyetemein végzett tanulmányait nemcsak a megfelelő tanfolyamok, hanem a kulturális kitörés, a történelmi túrák és az utazási lehetőségek révén is kiegészíti.

A Bucerius Law School továbbra is új programokat és szolgáltatásokat fejleszt, mint például a Bucerius Executive Education és a Conference and Event Management. Minden Bucerius program célja, hogy segítse a résztvevőket elméleti és gyakorlati ismereteik elmélyítésében, a nemzetközi társaikkal folytatott vitában és szakmai hálózatuk fejlesztésében.

Helyszínek

  • Hamburg

    Bucerius Law School Jungiusstrasse 6

Kérdések