Keystone logo
Brooklyn Law School LL.M. a menekültügyi és bevándorlási törvényben
Brooklyn Law School

LL.M. a menekültügyi és bevándorlási törvényben

New York, Amerikai Egyesült Államok

0 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

* hitelóránként

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

LL.M. a menekültügyi és bevándorlási törvényben

Éljen és tanuljon Brooklynban, a folyamatosan fejlődő nemzetközi kulturális és innovációs központban. Brooklyn Law School mindössze pár percre található a Wall Street-től, a nemzetközi pénzügyek központjától és a Silicon Alley-tól, a tech start-up központoktól. Merüljön el egy valós tanulási környezetben, ahol az LL.M. a diákok mind szakmai, mind személyesen nőnek.

A növekvő globalizáció idején és a nemzetbiztonsági kérdésekkel kapcsolatos aggodalmakkal a menekültügyi és bevándorlási jog soha többé nem számított. Menekültügyi és bevándorlási jogi karunkba olyan tudósok, politikai döntéshozók és gyakorlati szakemberek tartoznak, akik jelentős mértékben hozzájárultak a területhez, ideértve a menekültügyi, a menekültjogi és a nemzetközi emberi jogi törvényeket is. Ezek a szakértők New York City hátterében tanítanak és gyakorolnak, a bevándorlási gyakorlat központjában, ahol két bevándorlási bíróság, két menekültügyi hivatal és az ország egyik legforgalmasabb szövetségi körzeti bírósági bevándorlási tankönyve található.

119067_119064_117857_brooklawllm.png

LL.M. A Brooklyn Law School hallgatóinak lehetősége van arra, hogy kurzusaikat az Egyesült Államok általános jogára, üzleti jogára, szellemi tulajdonjogára vagy menekültügyi és bevándorlási törvényre összpontosítsák. The LL.M. A tanterv a külföldön képzett ügyvédek számára biztosítja az amerikai jogi diskurzus elsajátításához és a hazai gyakorlathoz szükséges készségeik fejlesztéséhez szükséges ismereteket. LL.M. A program tovább megfelel a New York Állami Ügyvédi Kamara vizsga feltételeinek. Több joghatósággal rendelkező engedéllyel rendelkező ügyvédként a 21. század globális ügyvédje leszel.

Innovatív LL.M.-vel. A több mint egy évszázados kiválóságot támogató program megfelel az új jogvilág igényeinek.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Graduate Diploma in Migration Law and Practice
  • Sydney, Ausztrália
  • Moore Park, Ausztrália
  • + 2 több
 • LLM az emberi jogok és a migráció területén
  • Nijmegen, Hollandia
 • LLM bevándorlási törvény – részmunkaidős
  • Online United Kingdom