Keystone logo
Brighton College

Brighton College

Brighton College

Bevezetés

Brighton College egy szakképző főiskola, amely Brit Columbia alsó-szárazföldi régiójában található, Vancouver közelében. Fő campusunk kényelmes helyen , Burnaby központjában található .

Kiváló minőségű oktatást és támogatást nyújtunk komoly tanulási környezetben a különféle háttérrel és képességekkel rendelkező hallgatók számára annak érdekében, hogy javítsuk életüket a szebb jövő érdekében.

A Főiskola azon a meggyőződésen alapszik, hogy a gyakorlati képzéssel járó technikai és gyakorlati oktatás szilárd alapot nyújt arra, hogy felkészítse és irányítsa a hallgatókat arra, hogy az érettségi után azonnal belépjenek a kívánt karrierjükbe.

Szakképzés és karrier-segítségnyújtás

A 2000-ben alapított Brighton College azóta több mint 30 programot kínál, kezdve az építési és mérnöki technológiától az informatikáig, valamint az üzleti tevékenységhez kapcsolódó tanfolyamok teljes skáláját, beleértve az irodai asszisztenst, a nemzetközi kereskedelmet, a könyvelést és az üzleti menedzsmentet. Számos programunkat akkreditációkkal és partnerségekkel fejlesztettük ki az ipar által elismert tanúsítványok alapján.

Hallgatói szolgáltatásaink és karrierfejlesztési osztályaink tudományos tanácsadást, tudományos segítséget és karrierfejlesztést kínálnak a hallgatók sikerének és szakmai fejlődésének biztosítása érdekében.

Helyszínek

 • Burnaby

  4538 Kingsway, Suite #305, , Burnaby

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések