Keystone logo
Brickfields Asia College LLB (Hons) University of London nemzetközi programok
Brickfields Asia College

LLB (Hons) University of London nemzetközi programok

Request duration

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A University of London valóban az egyik a nagy egyetemek a világ. A szövetség 18 világszínvonalú Főiskolák és 10 szakmai intézetek, hírnevét a magas oktatási színvonal épült a kiemelkedő oktatói és kutatói annak Főiskolák óta 1836. University of London oklevelek nemzetközi elismerésének kormányok, egyetemek, munkaadói és szakmai testületeket, hogy a legmagasabb tudományos mércének.

Mivel 1858, University of London fok volt hozzáférhető a hallgatók a világ minden tájáról a University of London International programok, a legrégebbi rugalmas és távoktatási program a világon. Az évek során sok kivételes ember, aki tanult a University of London International programok formálták világunkat. Volt diákok között hét Nobel-díjas, vezetői nemzetközösségi országok, minisztereket, neves írók, tudósok, bírók és az üzleti vezetők. Ma, a University of London International programok valóban nemzetközi jellegű, több mint 52.000 diák több mint 190 országban.

Tudományos iránya minden a tanfolyamok a University of London International programok által biztosított kollégiumok az egyetem. Oktatók e kollégiumoknak fejlesztése tantervek, előkészíti a tananyag, és felelősek az értékelés a diákok. Ez azt jelenti, hogy a diákok részesülnek a tudományos szigor és élvonalbeli kutatást végzett a főiskolák. Biztosítja továbbá, hogy a szabvány a megítélt nemzetközi programok diákok és ezen a szinten, mint a standard megítélt tanuló diákoknak az egyik kollégiumok az egyetem.

Abban az esetben, ha az egyetemi törvények program tudományos irány által biztosított hat University of London Főiskolák törvénnyel iskolák vagy osztályok, néven ismert törvények konzorcium. A hat kollégiumai: Birkbeck, King College London, London School of Economics és Political Science (LSE), Queen Mary, Iskola Keleti és Afrikai Tanulmányok (SOA), és az UCL (University College London).

A sikeres befejezése a tanulmányok, a diákok kapnak a University of London diploma vagy diploma. Bár a szabványok ezek a díjak és ezen a szinten, mint a normák díjak tett tanulók az egyik kollégiumok, a University of London, a díjak különböznek a fokozatot vagy más képesítéseket ezen főiskolák. A tanúsítvány, hogy a diákok megkapják a következő érettségi majd, hogy a diák regisztrált a University of London és elnyerte a University of London diploma vagy diploma. Azt is állítják, hogy vizsgálatokat végzett a University of London Law iskolák.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Online LLM a nemzetközi jogban és a szerződésjogban
  • Washington, Amerikai Egyesült Államok
  • Gambia Online, Gambia
 • Phd a nemzetközi jog és a szerződési jog
  • Washington, Amerikai Egyesült Államok
  • Gambia Online, Gambia
 • Diploma a nemzetközi emberi jogi és humanitárius jogban
  • Frankfurt an der Oder, Németország