Keystone logo
Boston University School of Law

Boston University School of Law

Boston University School of Law

Bevezetés

Miért a BU Law?

Boston University School of Law az ország egyik legkiválóbb jogi egyeteme, amelynek kiváló története 1872-ig nyúlik vissza. Karunkat folyamatosan elismerik a kivételes oktatásért, a kiemelkedő ösztöndíjért és az átalakuló mentorálásért. A világ 50 államában és több mint 100 országában több mint 25 000 öregdiák él, így végzett hallgatóink hozzáférhetnek egy hatalmas globális hálózathoz, amely hozzájárul szakmai sikereikhez. A BU Law komplexum, amely a legmodernebb Sumner M. Redstone épületből és a szomszédos 17 emeletes toronyból áll, Boston szívében található, és a Charles Riverre néz.

akadémikusok

A BU Law tanfolyami munkája kétségtelenül megerőltető. De a jutalmak ugyanolyan hatásosak. Az ünnepelt, kiváló oktatók vezetésével próbálja ki magát, és válasszon több mint 200 kurzus és szeminárium közül, amelyek felkészíthetik Önt a gyakorlat különböző területeire – ez az egyik legmélyebb jogi egyetemi tananyag az országban. A US News & World Report számos programunkat az ország legjobbjai közé sorolta, köztük az egészségügyi törvényt (5. számú) és a szellemi tulajdont (11. számú) is. Folyamatosan élesítheti szakértelmét a négy LLM program egyikében, a 16 kettős fokozatú kínálatban vagy több bizonyítványprogramban. Vagy szerezzen nemzetközi ismertséget a 20 külföldi tanulmányi program egyikében a világ 18 pontján. Más szóval, a BU Law nem kínál hiányt a fejlődéshez – ügyvédként és személyként is.

Sokszínűség a BU School of Law-ban

A 70-es évek óta mindenki számára nyitott. Az 1870-es évek.

1872-es alapításunk óta a Boston University School of Law jogi oktatást kínál minden szakképzett hallgató számára fajra, nemre vagy vallásra való tekintet nélkül. Valójában az elsők között voltunk, akik ezt megtették jóval a legtöbb iskola előtt – ezért sok diákunk lett „első” a saját területén.

Támogatási hálózat

A BU Law elkötelezettsége a sokszínű hallgatói kör iránt jóval az egyetemre érkezés előtt kezdődik, és messze túlmutat az érettségin.

 • Iskola előtt: A nyár folyamán kapcsolatba kerülsz egy felső tagozatossal, aki válaszolni tud minden kérdésedre. Ezután választhat, hogy részt vegyen a Be Yourself Orientációban, amely egy kétnapos üdvözlő rendezvénysorozat színes bőrű diákoknak, LMBTQIA-nak vallóknak és szövetségeseiknek az általános tájékozódás előtt.
 • Diákként: Egy jól kidolgozott támogatási és mentorálási rendszert talál, amely átsegíti Önt a jogi egyetemen eltöltött idő alatt. Csak néhány az Ön számára erőforrásként működő személyek közül:
 • Kar: Az oktatói tanácsadón kívül, aki segít a tudományos és szakmai döntésekben, egy kari mentorral is találkozhat, akinek közös személyes vagy karrierrel kapcsolatos érdeklődése van. Lehetősége nyílik arra is, hogy kutatási asszisztensként tevékenykedjen, vagy társszerzője legyen egy tanulmánynak egy olyan professzorral, akinek bizonyos tudományos tevékenységei összhangban vannak az Önével.
 • Adminisztrátorok: Dean Onwuachi-Willig rendszeres városházákat, hivatali órákat és egyéb kötetlen összejöveteleket tart az Ön hangjának platformjaként. A méltányosságért, igazságosságért és elkötelezettségért felelős dékánhelyettes megkönnyíti az oktatók felvételét és képzését az intézményi értékeinkkel összhangban a méltányos oktatási tapasztalatok érdekében. A nagyon hozzáférhető Hallgatói Ügyek Iroda számos tudományos és személyes forrást kínál a joghallgatók támogatására. A BU Law Hallgatói sokszínűségért, méltányosságért és elkötelezettségért felelős igazgatója pedig egy olyan közösség kialakítása iránt elkötelezett, amely szívesen látja a sokszínű egyéneket és a hiedelmek, elképzelések és vélemények széles skáláját. Ismerje meg a sokszínűség, méltányosság és elkötelezettség igazgatóját.
 • Felső szintű hallgatók: A BU Law kivételesen barátságos közösségéről ismert, és a felső szintű hallgatók a hajtóereje ennek a hírnévnek. Legyen szó a hivatalos diáktanácsadóról vagy egy idősebb diákról, aki kérés nélkül e-mailt küld Önnek, ha kimarad az óráról, 2 és 3Ls vigyáz rád, amit nem sok jogi egyetem mondhat el.
 • Hallgatói szervezetek: A BU Law több mint 30 diákszervezettel rendelkezik – köztük tizenkét affinitási csoporttal –, amelyek személyes kérdésekre, szakmai vagy speciális érdeklődésre és társadalmi törekvésekre összpontosítanak. Ezek a csoportok gyakran tartanak hálózatépítő eseményeket a közösségben dolgozó szakemberekkel és öregdiákokkal, ami elvezet bennünket…
 • Öregdiákok: A BU Law közel 25 000 öregdiákból álló hálózata, akik világszerte különböző területeken praktizálnak, a végső karrierforrás. Egy 1 literes öregdiák mentorral párosítva azonnal részesülhet az Önt érdeklő területen, ágazatban vagy földrajzi helyen gyakorló személy útmutatásaiból és karriertanácsaiból.
 • Álláskeresés közben: A Karrierfejlesztési és Közszolgálati Iroda (CDO) szorosan együttműködik Önnel, hogy meghatározza karrierjét és az arra való felkészüléshez szükséges lépéseket. Pályaválasztási tanácsadója, egy korábban az Önt érdeklő jogi területen praktizált ügyvéd bemutatja robusztus toborzási programjainkat, kiterjedt öregdiák-hálózatunkat és számos egyéb karrierforrást, amely a BU joghallgatójaként elérhető.
 • Tissként: A támogatás nem áll meg az érettséginél. Nemcsak a BU Law öregdiákjainak hatalmas szakmai hálózata lesz, de a CDO továbbra is támogatja a diplomások karrierkeresését, és az olyan programok, mint a Hiteltörlesztési Támogatási Program, hitelelengedést kínálnak a közszférában gyakorló öregdiákoknak.

Belépők

Helyszínek

 • Boston

  765 Commonwealth Avenue, 02215, Boston

Kérdések