Keystone logo
Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Bevezetés

Maximalizálja a siker lehetőségeit a BU Graduate School of Arts & Sciences mesterképzésével.

Üdvözöljük! A Arts & Sciences a Bostoni Egyetem legnagyobb tudományos osztálya, egy világszínvonalú kutatóegyetem központja. Karunk a Művészetek és Tudományok Doktori Iskolájában a világ legismertebb professzorainak, kutatóinak és szakembereinek a közé tartozik. Öregdiákjaink innovációt és kutatást vezetnek, és hatással vannak saját területükre . A campusunk Boston, egy olyan város, amely élénk a történelemmel, a kultúrával és a sokféleséggel, és amely magában foglalja a kapcsolatok és a karrier lehetőségeit.

Felvételi képesítések

Jelentkezhetnek azok, akik akkreditált főiskolán vagy egyetemen szereztek alapképzést vagy azzal egyenértékű nemzetközi képzettséggel.

 • Az egyetemi programnak bevezető tanulmányokat kell tartalmaznia a humán, társadalom- és természettudományok területén; A hiányosságok kiküszöböléséhez szükség lehet meghatározott kurzusok kredit bevonására.
 • A mesterképzésre jelentkezhet, ha alapképzettséggel rendelkezik (ha hároméves fokozattal rendelkezik, akkor lehet, hogy elvégzi egyéves mesterképzési programot vagy egy adott témában posztgraduális diploma megszerzését).
 • Nem regisztrálhat egyszerre több egyetemi programot, kivéve, ha a programok a BU által jóváhagyott kombinált fokozat részei.
 • Ha kétszer elutasították a felvételt ugyanahhoz a fokozatba, akkor jóváhagyási levelet kell benyújtania a tanév végzős tanulmányainak igazgatójának jelentkezéséhez, amelybe felvételt kér.

2. felvételi lehetőség

Felvételi képesítések

Pályázhatnak azok, akik alapképzést szereztek egy akkreditált főiskolán vagy egyetemen, vagy azzal egyenértékű nemzetközi végzettséggel.

 • Az egyetemi programnak tartalmaznia kell a bölcsész, társadalomtudományi és természettudományi bevezető tanulmányokat; a hiányosságok pótlására szükség lehet meghatározott tanfolyamok elvégzésére, hitel nélkül.
 • Jelentkezhet mesterképzésre, ha alapképzettsége van (ha hároméves diplomával rendelkezik, akkor előfordulhat, hogy egy éves mesterképzési programot vagy posztgraduális diplomát kell elvégeznie egy releváns tantárgyból).
 • Nem regisztrálhat egyszerre több egyetemi programot, kivéve, ha a programok a BU által jóváhagyott kombinált fokozat részei.
 • Ha kétszer elutasították a felvételt ugyanahhoz a fokozatba, akkor jóváhagyási levelet kell benyújtania a tanév végzős tanulmányainak igazgatójának jelentkezéséhez, amelybe felvételt kér.

Vízumkövetelmények

A BU nemzetközi diákjaiként és tudósaiként a legmegfelelőbb vízumot kell kérnie, amely lehetővé teszi, hogy belépjen az Egyesült Államokba tanulmányi tevékenységének megkezdéséhez vagy folytatásához. A vízum hossza az Ön állampolgársága szerinti országtól és a vízum besorolásától függően változhat. A vízumnak mindig érvényesnek kell lennie az Egyesült Államokba való belépéskor, de az országba való belépés után lejárhat. Ha tanulmányi tevékenysége közepén elhagyja az Egyesült Államokat, és azt tervezi, hogy ugyanabban a vízumminősítésben tér vissza a BU -ba, hogy folytathassa ugyanazt a tanulmányi tevékenységet, akkor meg kell győződnie arról, hogy a vízuma még mindig érvényes, vagy meg kell újítania a vízumot, mielőtt visszatér Az Egyesült Államok.

A kanadai állampolgároknak nem kell vízumot szerezniük az Egyesült Államokba való belépéshez, de be kell tartaniuk az összes többi előírt eljárást, hogy belépjenek az Egyesült Államokba a megfelelő bevándorlási besorolás szerint.

Lépések

 1. Győződjön meg róla, hogy érvényes az útlevele
 2. Győződjön meg arról, hogy a bevándorlási okmányai helyesek
 3. A vízum igényléséhez lépjen kapcsolatba a legközelebbi amerikai nagykövetséggel vagy konzulátussal
 4. Tervezzen vízumkinevezést
 5. Készítse elő a vízuminterjúhoz szükséges dokumentumokat (űrlap, DS-160 online nem-bevándorló vízumkérelem, jelentkezési díj, egy fénykép, útlevél, amely legalább hat hónapig érvényes az Egyesült Államokba való belépés várható időpontján túl, további dokumentumok)
 6. Légy türelmes-a vízum feldolgozása eltarthat egy ideig, amíg biztonsági ellenőrzéseken keresztül feldolgozzák
 7. Abban a valószínűtlen esetben, ha megtagadják a vízumot, lépjen kapcsolatba az ISSO -val
 8. Tervezze meg utazását az Egyesült Államokba

Ösztöndíjak és finanszírozás 2. opció

Öregdiák statisztika

Ranglista

 • #17. A legjobb magánegyetem 2021-ig QS-jelentés
 • A Nation for Economics by 2021 QS Report 28. helyezettje
 • A The Wall Street Journal/Times Higher Education 27. legjobb amerikai főiskolája
 • Az egyik a 3 bostoni és cambridge-i egyetem közül, amelyet a tekintélyes Amerikai Egyetemek Szövetségének neveztek el
 • 42. a nemzeti egyetemek között a US News & World Report szerint
 • 37. a globális kutatóegyetemek között a US News & World Report szerint
 • 21. helyezett az Egyesült Államokban a kiválóság, a méltányosság és a foglalkoztathatóság legjobb egyetemei kategóriában
 • 3. helyen áll Massachusettsben a kiválóság, a méltányosság és a foglalkoztathatóság legjobb egyetemeiért

Helyszínek

 • Commonwealth Avenue,705, 02215, Boston

Kérdések