Keystone logo
Bond University

Bond University

Bond University

Bevezetés

Most, ebben a pillanatban, a világ változik. Nagy változások, kis változások, az éghajlatváltozás, a sebességváltás ... A jövő azoké, amelyek mind a történelem most, a gyors gondolkodók eljáró lábukat, és most a feltalálók ragyogó új pályák most. Oly sok minden történik a világban, miért nem tanulnak most?

Az módon tanulunk, Bond University, így soha nem kell maga mögött hagynia. Megtapasztalhatja a dolgok Bond arra fog törekedni meg előre. Bond University, akkor megtanulják, hogyan kell tanulni, a most. Mi támadja, az önkéntesség, gyakorlás és együttműködni. Most, akkor lehet tanulni mindent és mindenkit egy egyetem, hogy az értékek most.

Mivel Ausztrália első magán non-profit intézmény, Bond University célja, hogy nemzetközileg elismert, mint egy vezető, független egyetemi, átitatott szellemében az innováció iránti elkötelezettség befolyásolni és azzal a céllal, hogy inspirálja a jövő szakemberek, akik osztoznak a személyre szabott és transzformációs hallgató tapasztalata.Miért Bond?Mert a dolgok másképp.Egy tanuló szempontjából Bond University egyedül áll. Az ok, amiért? Nos, valóban van három, minden ami kitesz egy sokkal jobb egyetem tapasztalatokat és a végeredményt az Ön számára - függetlenül attól, melyik tanulmányi választja. Fejezd be a FOK ELŐBB Bond, akkor nem veszít időt a hosszú szünetek között félév. Futunk három teljes félévre egy évben, bevitel januárban, májusban és szeptemberben. Ez azt jelenti, hogy egyes programok akkor teljes 12 tárgy mester mindössze egy év alatt. Ez azt is jelenti, hogy nem kell várni, amíg jövő februárban vagy július induláshoz a mértéke. Ha készen áll, hogy a jövőben folyamatban, a következő bevitel a sarkon.BE mentora WORLD vezető tudósok Bond személyre szabott oktatási filozófia azt jelenti, hogy megtanulják a kisebb létszámú osztályok soha nem látott egy-egy hozzáférést a professzorok. Még órákon kívül az időben, a tudósok egy nyitott ajtó politikáját, hogy azt jelenti, hogy nem csak a név szerint ismerlek téged, akkor aktívan mentor a fejlődést.SZAKMAI felkészültebbek Bond, úgy véljük, az oktatás túlmutat az osztályteremben. Része egyedülálló megközelítés segít kialakítani egy erős alapot vezetői tulajdonságok, amely elkészíti Önnek a siker és a gyors szakmai előmenetel. Ez az, amiért a mi diplomások az első választás a sok munkáltató. Ők azonnal megkülönböztethető a munkahelyen a bizalmat, érettség, a globális tudatosság, a kommunikációs készségek és vezetői tulajdonságok. Bond meghatározza Önt a sikerhez.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Robina

    14 University Drive

Kérdések