Keystone logo
© Birmingham City University
Birmingham City University

Birmingham City University

Birmingham City University

Bevezetés

Körülbelül 29 000 diák 100 országból (HESA Student Record 2020/21 © Higher Education Statistics Agency Limited) a Birmingham City University nagy és sokszínű hely a tanulásra. Minden tevékenységünk középpontjába a diákokat helyezzük, így biztosítva számukra a legjobb lehetőségeket a jövőbeni sikerekhez.

A birminghami egyetem

270 millió fontot fordítunk a regionális gazdaságba, és több ezer munkahelyet támogatunk a térségben. 340 millió fontot fektetünk be birtokunkba, beleértve az Eastside-i városközponti campusunk jelentős bővítését, és irigylésre méltó lehetőségeket biztosítunk a hallgatóknak.

Társadalmi felelősség

A Birmingham City University vállalatnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átalakítsuk a diákok életét, és javítsuk a lehetőségeket az oktatás és az előmenetel révén. Kulcsszerepet játszunk a gazdaság és az állami szektor támogatásában Birminghamben és West Midlandsben, mint Birmingham városának egyeteme.

Függetlenül attól, hogy kutatásokat folytatnak az emberek egészségesebb életviteléhez, az iskolai zaklatás csökkentéséhez vagy a dél-afrikai tehetséges gyerekeknek a zenei potenciáljuk eléréséhez, Birmingham City University sokféle munkát vállal annak biztosítására, hogy társadalmilag felelős egyetemként működjünk.

2018. szeptember 17-én, hétfőn bejelentettük, hogy munkatársai az Acorn's Children's Hospice és a Birmingham and Solihull Women's Aid szervezetet szavazták meg az egyetem kiválasztott jótékonysági szervezetének.

Helyszínek

  • Birmingham

    Bartholomew Row,15, B5 5JU, Birmingham

Kérdések