Keystone logo

BCNH College of Nutrition & Health

A logo

Bevezetés

Több mint 17 évvel ezelőtt a BCNH tudományos és klinikai kiválóságáról ismert, bizonyítékokon alapuló tantervvel, melyet nagyra becsült oktatók, szakterületük szakértői szolgáltattak.

Rugalmas tanulás

Minden BCNH tanfolyamot rugalmasan terveztek. A hallgatóink többsége munkát vagy családi elkötelezettség mellett végzi el tanulmányait, ezért a legmodernebb technológiát alkalmazzuk annak érdekében, hogy a hallgatók a megfelelő időben tanulhassanak. A diákok választhatják, hogy személyesen részt vegyenek az órákon, csatlakozzanak az internethez vagy nézzenek felvételt a saját idejükben.

Brooke Cagle / Unsplash

Akkreditáció

Mivel a táplálkozástani terápiában és a BSc (Hons) táplálkozási terápiában szerzett diploma az NTEC által akkreditált, a diplomások pályázhatnak a Gyógyszerészeti Tanács (CNHC) által vezetett szakmai nyilvántartásba való gyors bejutásra, amelyet a Minisztérium támogat Egészségügyi.

Tudományos kiválóság

A BCNH-nál szenvedélyesek vagyunk, hogy a diákjainknak a legigényesebb képzést biztosítsák, hogy kiváló Nutrition Practitioners legyenek.

Tanulmányozzuk a bizonyítékokon alapuló funkcionális orvostudományt, így a diplomások jobban felkészültek a publikált kutatási dokumentumok értékelésére. A kutatási készségeket az 1. évtől kezdve építjük fel, kezdve azzal, hogy hogyan találjuk meg és olvassuk el a kutatást, és később zárjuk le a tanulmányokat kritikus értékeléssel.

Előadónk szakterületünk szakértője, és a legújabb kutatásokról és a táplálkozási terápia fejlesztéséről tanítanak.

"Mechanizmusok" - minden diákunk és diplomásuk a BCNH mechanizmusokkal társul!

Ez lényegében a „miért” vagy „hogyan” fogalmának megértéséről szól, például arról, hogy az élelmiszer vagy a tápanyag előnyös vagy káros lehet az ügyfél számára a fiziológiai folyamatok megértésében. A mechanizmusok ismerete nagyon fontos ahhoz, hogy mind az ügyfelek, mind az egészségügyi szakemberek komolyan vegyék.

Átfogó képzés - a tanfolyamok átfogó lefedettséget nyújtanak a jelenlegi táplálkozási terápiás kutatások és a tanterv frissítik minden évben (például a közelmúltbeli kiegészítések közé tartozik a bél mikroflóra alapos feltárása és annak az egészségre gyakorolt ​​hatása, valamint a táplálkozási terápia genetikai vizsgálatának előnyei / korlátai )

Helyszínek

  • 17-18, Barkat House, 116 -118 Finchley Road, Londo, NW3 5HT, London

Kérdések