Keystone logo

Bologna Business School

A logo

Bevezetés

BBS" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/38/38186_Screen_Shot_2017-01-19_at_5.30.49_PM.png" alt="BBS" />

alt = "A BBS (2000-ben becsült érték) a Bolognai Egyetem (kb. AD 1088) üzleti iskolája. alt =" A BBS Európa leginnovatívabb üzleti iskolái közé tartozik, és Olaszország egyik legelismertebb intézménye. Az interdiszciplináris kitekintés, az ipar integrációja és a nemzetközivé válás az iskola filozófiájának kulcsfontosságú pillérei, amelynek célja a hallgatók megfelelő képességeinek biztosítása annak érdekében, hogy a folyamatosan változó és összetett gazdasági környezetben bizalommal, tudással és motivációval találkozzanak a sikerhez.

Bologna Business School központja a Villa Guastavillani épületében található, a 16. századi reneszánsz épületben, a bolognai hegyekben, kevesebb mint tíz percre a városközponttól. Itt a történelem, a technológia és a hagyomány gyönyörű és természetes keretek között él. Bologna egy élénk város Olaszország szívében - 30 percre Firenzétől, egy órára Milánótól, két órára Rómától és Velencétől - Emilia-Romagna városában, Európa egyik leggazdagabb régiójában.

alt = "A BBS 360 ° -os tudományos és" valós világ "oktatási tapasztalatot kínál, beleértve nappali tagozatos mesterképzéseket (angol és olasz nyelven), részmunkaidős mesterképzéseket és rövid távú programokat vezetők és szakemberek számára. Az iskola együttműködik az iparral vezető vállalatok, kiemelkedő vezetők, magas színvonalú és személyre szabott programok biztosítása számukra. A középvállalkozások és a „Made in Italy” ipar kérdéseire különös figyelmet fordítanak kutatások és célzott projektek.

Az alt = "BBS közösség egy család, amely diákokból, öregdiákokból, karokból, menedzserekből és egy kiterjedt üzleti hálózatból áll, amely több mint 500 nemzeti és nemzetközi társaságból áll. Hallgatók, akik évente több mint 600-at érkeznek, a világ minden tájáról érkeznek, és különféle akadémikusok alt = "A BBS Karon több mint 300 hazai és nemzetközi oktató, akadémikus, valamint vezetők és tanácsadók vesznek részt.

Statisztika

Ránézésre

50+

Programok

1600+

Diákok minden évben

250+

A kar tagjai

9400+

Öregdiákok származnak

103

Országok szerte a világon

500+

Hálózatunkban lévő cégek

17

Nemzetközi Partnerek

 

    Akkreditációk

    Helyszínek

    • Villa Guastavillani - Via degli Scalini, 18, 40136, Bologna

    Kérdések