Keystone logo
Barry University Dwayne O. Andreas School of Law

Barry University Dwayne O. Andreas School of Law

Barry University Dwayne O. Andreas School of Law

Bevezetés

Barry University Dwayne O. Andreas School of Law Jogi Iskolája az egyetlen domonkos jogi iskola az Egyesült Államokban, és az első amerikai jogi iskola, amely egy vallásos nők által alapított egyetem része. A Jogi Iskola arra törekszik, hogy minőségi jogi oktatást nyújtson gondozó, vallási dimenziójú környezetben. A tanulmány és az elmélkedés megalapozott cselekvéshez vezet, a társadalmi igazságosság iránti elkötelezettség pedig az együttműködésen alapuló szolgálathoz vezet. A Jogi Iskola az etika és a kompetencia legmagasabb színvonalát hirdeti a joggyakorlatban és egyéb tevékenységekben. A Jogi Iskola arra hívja fel a hallgatókat, hogy vállalják az intellektuális, személyes, etikai, szellemi, ökológiai és társadalmi felelősségvállalást az akadémiai szabadság légkörében. A program arra törekszik, hogy a diplomások felszereljék a megszerzett ismereteket, értékeket és készségeket a személyes növekedés, az ügyvédi hivatás, az igazságszolgáltatási rendszer, a társadalom és a Föld közösségének növelésére. A jogi iskola katolikus domonkos hagyományán belül a hit kérdéseit a vallásszabadságon keresztül értékeli. A Jogi Iskola igyekszik fokozni a közösségünk és a szakma sokszínűségét. Támogatja az alulreprezentált csoportok tagjainak toborzását és megtartását, különös tekintettel a faji és etnikai kisebbségekre, hogy változatosabb oktatói, alkalmazotti és hallgatói testület jöjjön létre.

Képzett és elkötelezett a hivatása iránt, a Barry jogi kar kiemelkedő bizonyítvánnyal rendelkezik a tanítás, az ösztöndíj és a szolgálat terén. Mint volt diplomaták, tárgyalók, emberi jogi szószólók, tudósok és peres ügynökök, oktatóink olyan szintű tudást és elkötelezettséget hoznak, amely csak tapasztalatokkal nyerhető el. Viszont átadják ezt a sokszínű képzést Önnek, a joghallgatónak.

Barry elősegíti és támogatja a szellemi életet, hangsúlyozva az egész életen át tartó tanulást, a növekedést és a fejlődést. Az egyetem az emberi tapasztalatok alapvető kérdéseinek tudományos és kritikai elemzését folytatja. Az igazság keresése során az Egyetem olyan megoldások kidolgozását mozdítja elő, amelyek elősegítik a közjót, valamint az emberibb és igazságosabb társadalmat.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Orlando

    East Colonial Drive,6441, 32807, Orlando

    Kérdések