Keystone logo

Ho Chi Minh City University of Technology

A logo

Bevezetés

Ho Chi Minh City University of Technology - Vietnam Nemzeti Egyetem ( HCMUT - Bach Khoa ), 1957-ben alakult, egy állami tulajdonú és átfogó egyetem Vietnamban.

Az egyetem az akadémia vezető tudományos központja, a tudományos kutatás és a technológia átadása Vietnamnak.

Ho Chi Minh City University of Technology az első és egyetlen egyetem Vietnamban , amely egyszerre kapott akkreditációt a HCERES (Európa) és az AUN-QA (ASEAN) részéről .

A programok akkreditációja tekintetében a HCMUT - Bach Khoa az első vietnami egyetem, amely elérte az ABET-et (Accreditation Board for Engineering and Technology Certification, USA) két szakon: számítástechnika és számítástechnika . Az AUN – QA-t (Quality Assurance in ASEAN University Network Certification) is elértük 9 szakon: Távközlési mérnökök, Gépészmérnöki, Vegyészmérnöki, Építőmérnöki, Gyártómérnöki, Gazdálkodási, Ipari Rendszermérnöki, Automatikus Irányítási Mérnöki és Villamos-Elektronikai mérnöki szakokon.

A TANULÁSI PROGRAMOK TERÜLETEI

Ho Chi Minh City University of Technology (Bach Khoa) egyetemi szintű és doktori szintű tanulmányi programokat végez különböző nagyméretű szakokon: kőolajipari mérnöki, vegyészmérnöki, ipari menedzsment, informatika, mechanikai és mechatronikai mérnöki, villamos és elektronikai mérnöki, építőmérnöki, közlekedési Mérnöki, környezettechnikai és menedzsment, stb.

A nemzetközi hallgatók számára a Bach Khoa alapképzési és mesterképzési képzési programokat kínál, amelyek oktatási médiuma angol.

VILÁGSZERKEZETEK

A Bach Khoa együttműködik a rangos egyetemekkel a világon, mint például a Queensland Egyetem (Ausztrália), a University of Adelaide (Ausztrália), a University of Technology Sydney (Ausztrália), a Macquarie Egyetem (Ausztrália), a Griffith University (Ausztrália) , Az Illinois Illinois Egyetem, a Springfield (Amerikai Egyesült Államok) Egyetem, az Amerikai Amerikai Egyetem (USA), a Rutgers Egyetem (USA), a Nagaoka Műszaki Egyetem (Japán), a Kanazawa Egyetem (Japán) stb.

Így a diákoknak lehetőségük van arra, hogy partnereink egyetemei számára átadják a partneregyetemek által odaítélt Bachelor-fokozatot; valamint akadémiai vagy kulturális programok cseréjét legfeljebb 02 félévben.

ÜDVÖZÖLJÜK A HCMUT - BACH KHOA FEDÉLJÉN!

Elérhetőségeit:
E-mail: [email protected]WhatsApp száma: 84 8 9916 9961Facebook: fb.com/bachkhoa.hcmut

Ranglista

Helyszínek

  • Ho Chi Minh City University of Technology 268 Ly Thuong Kiet Str., Ward 14, Dist. 10, , Ho Chi Minh City

Kérdések