Keystone logo
Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Bevezetés

Kik vagyunk

A szakoktatás kulcsfontosságú szerepet játszik az erős gazdaság megteremtésében, oly módon, hogy az embereket olyan képességekkel ruházza fel, amelyeknek sikerülniük kell. RTO-n (regisztrált tréning szervezet) keresztül. Az ACSE olyan munkatapasztalatokat és képesítéseket biztosít, amelyek segítenek Ausztrália gazdaságának megteremtésében, és segítenek a diplomásoknak abban, hogy elérjék a lehetőségüket a készségekkel való felkészítéssel és a munkatársak által keresett hozzáállással. Az ACSE táplálja az embereket abban, hogy elérjék a potenciáljukat, és pozitív változást hozzanak létre az egyénekben, ami jobb társadalmat eredményez, amelyben élni és dolgozni.

Küldetésünk

Az emberek életének javítása és a közösségek és társadalmak, amelyekben élünk. inspirált, innovatív és világszínvonalú minőségi oktatás és képzés révén.

Az értékeink

Mi befolyásolja a képzésünket és azt, hogy eljutunk és mi történik, ami végső soron befejeződési ütemeink, az üzleti növekedésünk és a legfontosabb szempontok között szerepel a mi rokonainknál.

  • Tisztelet - Az evolúció egyaránt értékes és értékes
  • Integritás - Mindig a helyes gondolkodás
  • Meggyőződés - Meg tudjuk csinálni a számot

Az RPL folyamat

A RPL-folyamat erőteljes ébresztési és bizalomnövelő tapasztalat lehet azok számára, akik önmagukban megértik a kompetenciájukat, és napi tevékenységeiket folytatják anélkül, hogy felismernék a tevékenységük alapjául szolgáló készségek és ismeretek értékét.

Az elismerés az a folyamat, amellyel meglévő készségeit, ismereteit és tapasztalatait szerzett az életed során, függetlenül attól, hogy hogyan szerezték meg őket, a nemzeti elismert képesítés vagy elérési nyilatkozat elérése felé.

További információért kattintson ide .

Helyszínek

  • Granada Place,22, 2761, Oakhurst

Kérdések