Keystone logo
A-STATE Queretaro

A-STATE Queretaro

A-STATE Queretaro

Bevezetés

A Unique Világszínvonalú Opportunity

Arkansas állam megnőnek küldetése létre globálisan versenyképes lehetőségeket a kar és a diákok vezető fejlesztése és kezelése az első amerikai egyetemi campus Mexikóban.

A partnerség Arkansas State University CQ AC (ASUCQ), egy México alapítvány, és állami vezetők Querétaroban, Arkansas államban vezet ez az innovatív projekt, hogy befolyásolja a röppálya felsőoktatás egy olyan országban, ambiciózus fenntartható demokrácia és a társadalmi-gazdasági fejlődést. A campus új bevételi, hozzáférést biztosít a multinacionális vállalatok számára stratégiai partnerségek és fejlesztése egyedülálló tudományos lehetőségek és szakmai cseréket.

Mission Statement

Arkansas állam oktatja vezetők, növeli a szellemi növekedés, és gazdagítja életüket.

Highlights

  • A forradalmian eseményre került sor 2014 februárjától, és az osztályok megkezdésének tervezett 2017-ben.
  • A campus épül kb. 370 hektáros privát adományozott ASUCQ részeként a mester fejlesztési terv.
  • A 75 millió $ első szakaszában alakul ki 87 hektáros, beleértve a 17 hektáros sportpályák és 800.000 négyzetméternyi tudományos és lakossági helyet.
  • A campus tartalmazni fogja az A-State márka és logo és az egyetem tananyag. Ez lesz egy teljesen önfenntartó működési költségvetés elsősorban a bevétel a hallgatói tandíj és díjak. A-State hasznosítani fogja alapok generált magán ajándékok indítási költségek és ASUCQ majd elvállalja bármilyen működési hiány legfeljebb három éven belül természetesen kínálatát kezdődik.
  • A-állam elvárja, hogy létrehoz $ 8.000.000 nettó árbevétel évente, beiratkozási eléri 5000 öt éven belül.
  • A projekt bővül A-állam piacán olyan új diákok, hozzáférést biztosít az új magánszemély adományozók és az új kapcsolatok multinacionális cégek.
  • ASUCQ nyújt az azonos általános oktatási program A-State osztályok tanítani angol nyelven. Kezdeti tudományos célok mérnöki, üzleti menedzsment, a tudomány, a humán, társadalomtudományi, mezőgazdasági technológia és a kommunikáció. Mindkét egyetemen elősegíti angol / spanyol, mint idegen nyelvet programot.
  • A-State kari lesz képes tanítani, kutatásokat végeznek, és szolgáltatás ASUCQ nyári vagy félév feltételeket. A hallgatók a lehetőséget, hogy tanulmányozza a campus felcserélhető, építeni kétnyelvű készségek, és a tapasztalatszerzés a nemzetközi vállalatok.

Helyszínek

  • Carretera Estatal #100 km. 17.5 Municipio de Colón 76270 Querétaro, México., 76270, Santiago de Querétaro

  • Arkansas State University Jonesboro, , Jonesboro

Kérdések