Keystone logo
Aston University Online LLB törvény
Aston University Online

LLB törvény

Online United Kingdom

48 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 20 805 / per course

Távoktatás

Bevezetés

A jövő jogi innovátorainak képessé tétele: A jog, az üzleti élet és a gyakorlati készségek ötvözése a globális siker érdekében

Tanulmányozza az online tanulók számára kialakított rugalmas, megfizethető diplomát. Az Aston University képessé teszi Önt arra, hogy növelje foglalkoztathatóságát és valós problémákat oldjon meg az iparral való szoros kapcsolatokkal gazdagított tantervvel.

A Law LLB Hons programunk célja, hogy olyan témák átfogó feltárását nyújtsa, amelyek segítenek a Solicitors minősítő vizsga (SQE) megszerzésében, valamint felkészítik Önt számos más szakmai útvonalra.

Ez a program a jog üzleti életére, a jog jövőjére és az üzleti jogra összpontosítva olyan erős jogi alapokat biztosít, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen jogi pályafutás során sikeresek lehessenek. Akár ügyvéd, akár barrister szeretne lenni, akár a diploma megszerzése után üzleti szerepet szeretne betölteni, ez a program megadja Önnek a szükséges készségeket.

Az Aston Business Schoolhoz fűződő szoros kapcsolataink és erős munkáltatói hálózatunk segít növelni a foglalkoztathatósági potenciált, ahogyan az is, hogy hangsúlyt fektetünk a valós alkalmazásra és az elmélet gyakorlatba ültetésére.

Háromszoros arany: Az Aston University Triple Gold minősítést kapott - a legmagasabb lehetséges minősítést a 2023-as Tanítási Kiválósági Keretrendszer (TEF) keretében.

Elégedett diákok: (Jog; Complete University Guide, 2024).

Kiváló kilátások: Az Aston University második helyezett lett az Év Egyeteme a Diplomás Foglalkoztatási Díjért (Times/Sunday Times Good University Guide 2024).

Keress többet: Öt évvel a diploma megszerzése után átlagosan 36 100 fontot keresnek (Longitudinal Education Outcomes, 2023).

Az Aston Law hallgatói hallgatói tagként csatlakozhatnak a Law Society-hez.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Miért érdemes a Aston University Online egyetemen tanulni?

Az Iskoláról

Kérdések