Keystone logo
© BIMM University
Aston University Online

Aston University Online

Aston University Online

Bevezetés

Az Aston Online arra törekszik, hogy az Egyesült Királyság vezető online oktatási célpontja legyen, amely a tanulók globális közösségét képessé teszi arra, hogy rugalmas, diákközpontú tanulási élményt nyújtva sikeres legyen a munkában és az életben.

Tudományos, technológiai és vállalkozási programjaink a foglalkoztathatóságot és a társadalmi mobilitást fogják elősegíteni azáltal, hogy a helyi, országos és globális szinten nagy keresletet jelentő munkahelyeket és készséghiányokat kezelik.

Az innovatív pedagógia és a legmodernebb technológia révén az Aston Online világszerte felkészíti a diplomásokat a digitális gazdaság vezetői, vezetői és vállalkozói készségeire.

Fedezze fel a globális tanulókra szabott programok változatos választékát. Profitáljon a rugalmas online tanulásból, a szakértői karból és a "való világ" problémáinak igényeit tükröző oktatásból.

A Times Higher Education Awards 2023-as díjátadóján az év üzleti iskolája címre jelöltek minket.

Az Aston University a The Times and Sunday Times University Guide 2024-es egyetemi kalauzában az év egyetemének második helyezettje a diplomás foglalkoztatás terén.

Az Aston Business School azon globális üzleti iskolák elit csoportjába tartozik, amelyek az AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), az AMBA (Association of MBAs) és az EQUIS (EFMD Quality Improvement System) által kiadott "triple-crown" akkreditációval rendelkeznek.

Az Aston Egyetem háromszoros arany minősítést kapott az alapképzési programok tekintetében - ez a legmagasabb lehetséges minősítés a Tanítási Kiválósági Keretrendszerben (TEF).

Aston Online fokozatok

Az Aston University online diplomájával a világ bármely pontján tanulhat, a saját tempójában, és mindvégig elkötelezett támogatást kaphat. A rugalmasságot szem előtt tartva tervezték őket, így tökéletesek azok számára, akik a munka és az élet mellett szeretnének tanulni.

Egy élénk online tanulási közösség részese leszel, és a világ minden tájáról érkező diákok csatlakoznak hozzád. Testreszabott digitális platformjaink segítségével szakértő oktatóktól kaphatsz segítséget, amikor csak szükséged van rá, hozzáférhetsz a tananyagokhoz, és előadások, élő események és a társaiddal és a munkatársakkal való online interakciók keverékét élvezheted.

Helyszínek

  • Birmingham

    Aston Street, B4 7ET, Birmingham

Programok

Kérdések