Keystone logo

Arkansas Tech University

A logo

Bevezetés

Üdvözöljük az Arkansas Tech Egyetemen

A Tech elkötelezett a hallgatói sikerhez, hozzáféréshez és kiválósághoz, mint válaszadó kampusz közösség számára, amely lehetőséget kínál a fokozatos szellemi fejlődésre és a polgári szerepvállalásra. A Tech technológiai hagyományait felöleli és kibővíti, a Tech inspirálja és feljogosítja a közösség tagjait arra, hogy elérjék céljaikat, miközben törekszik az Arkansas, a nemzet és a világ javítására.

Alapították 1909-ben, Arkansas Tech Egyetem Gazdag a történelemben, és ma az egyik leggyorsabban növekvő egyetem az állam. A Tech egy nagyszerű egyetem egy nagyszerű helyen. A Tech-en keresztül gyorsabb információkkal nézhet ki Tech-at-A-Glance vagy campus turnéra, és bizonyítani fogjuk neked, hogy világszínvonalú oktatást, kiemelkedő szolgáltatásokat, elsődleges figyelmet és nagyszerű értéket kínálunk.

A Tech egy olyan kampót biztosít, amely eléggé kicsi az egyéni figyelemhez, mégis elég nagy a minőségi oktatáshoz. Ha úgy ítéli meg, hogy az érettségi arány a legmagasabb az állam, a régió és a nemzet között, világos technikája a megfelelő méret.

Itt a Tech-nál arra törekszünk, hogy segítsük diákjainkat bármilyen módon. A felvételi és pénzügyi támogatások irodái készek arra, hogy segítsenek az egyetemünkbe való belépéshez. A Tech-nek még egy irodája van a nemzetközi hallgatóknak.

Szeretnénk segíteni abban, hogy a legtöbbet kihasználhassa a főiskolai tapasztalatból. További információért a Tech-nél, kérjük, látogasson el a jövőbeli diákok GYIK-hoz, vagy lépjen kapcsolatba a felvételi irodával.

Küldetésünk

Az Arkansas Műszaki Egyetem a hallgatók sikere, a hozzáférés és a kiválóság elkötelezettje, mint egy válaszadó kampusz közösség, amely lehetőséget nyújt a fokozatos szellemi fejlődésre és a polgári szerepvállalásra. A Tech technológiai hagyományait felöleli és kibővíti, a Tech inspirálja és feljogosítja a közösség tagjait arra, hogy elérjék céljaikat, miközben törekszik az Arkansas, a nemzet és a világ javítására.

Arkansas Tech a számok szerint

Hogyan fejti ki a Tech?

  • Az átlag frissek az ACT-pontszámok a nemzeti és az állami átlagok fölött 21 egymást követő évben
  • Az átlagos ACT pontszám a 2015 elsőéves osztályához képest 22.05
  • A leginkább megfizethető lehetőség az állam öt legfontosabb egyeteme között
  • A Tech több mint 120 hallgatói szervezetet kínál

Hallgatói szervezet

  • A 2015-ös eseménnyel a regisztrációs év 17. évfordulója volt

Kar

  • Több mint 400 oktatók

Ösztöndíjak és finanszírozás 1. opció

Helyszínek

  • West O Street,215, 72801, Russellville

Kérdések