Keystone logo

Arcadia University Department of Historical and Political Studies

A logo

Bevezetés

Nemzetközi béke- és konfliktusmegoldás

Master of Arts program

Légy részese a megoldásnak.

A posztgraduális program részletei

Az IPCR program interdiszciplináris megközelítést alkalmaz a béke és a konfliktusmegoldás kritikus tanulmányozásához. Az IPCR program gyakorlati és azoknak szól, akik pozitív társadalmi változásokat akarnak végrehajtani helyi és nemzetközi szinten.

Szerezzen nemzetközi tapasztalatokat

A diploma részeként a hallgatók elvégezték az alkalmazott terepmunkát Cipruson és gyakornokokat végeztek olyan szervezetekkel, mint a Heifer International (Sierra Leone), az Együttműködés otthona (Ciprus), a Béke Központ (Pennsylvania), a Nationalities Service Center (Pennsylvania), a Carter Center ( Washington DC) és a Nemzetközi Béke és Biztonsági Intézet (Washington DC).

Kövesse a kettős fokozatot

Az Arcadia három kettős diplomát is kínál a nemzetközi béke és konfliktusok rendezésében a közegészségügy, a nemzetközi kapcsolatok és diplomácia, valamint a tanácsadás területén. Ezek a multidiszciplináris programok lehetővé teszik a szakmai készségek bővítését és a karrierlehetőségek bővítését. Használja a népegészségügyi programok kidolgozásával, végrehajtásával és értékelésével kapcsolatos ismereteket a konfliktusok megoldásában. Keressen karriert kormányzati vagy nemzetközi szervezetekben a nemzetközi kapcsolatok és diplomácia további tanulmányozása révén (partner egyetemen, az amerikai Graduate Schoolban Párizsban). Tanulmányát olyan programok tervezésére és végrehajtására összpontosítsa, amelyek elősegítik az erőszakból és természeti katasztrófákból való pszichológiai felépülést, és a Tanácsadási programon keresztül a traumára koncentrálnak.

Karrier konfliktusmegoldásban

A konfliktusok megoldásában szerzett mesterképzés versenyképessé tesz a munkahelyekért minden szektorban: állami, magán és nonprofit. Az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériuma szerint a béke- és konfliktusmegoldó munkahelyek átlagosan vagy az átlagnál gyorsabban nőnek, az IPCR-végzettségűek pedig alkalmasak az oktatás, az üzleti élet, a kormányzat, a fejlesztés vagy az egészségügy területén. Öregdiákjaink több mint fele nem kormányzati szervezetekben dolgozik, míg mások kormányzati, oktatással kapcsolatos területeken vagy a magánszférában. Az IPCR oktatói, személyzete és öregdiákjai együtt segítenek abban, hogy sikeresen eligazodjanak a szakmai elhelyezkedésben és a karrierfejlesztésben.

Helyszínek

  • Historical & Political Studies Easton Hall, Room 231 450 S. Easton Road, Glenside, PA 19038, , Glenside

Kérdések