Keystone logo
Anglia Ruskin University LLB (Hons) a jogban
Anglia Ruskin University

LLB (Hons) a jogban

Chelmsford, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9250 / per year *

Az egyetemen

* Egyesült Királyság diákjai: 9250 GBP évente | nemzetközi hallgatók: 15 000 GBP évente

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Tanuljon ügyvédnek vagy ügyvédnek. Szerezzen gyakorlati tapasztalatot jogi klinikáinkon és professzionális mentorálásunkon – és szerezzen diplomát, készen áll arra, hogy a jogi területen dolgozzon.

Szeretné csiszolni jogi ismereteit, tanulni szakemberektől és gyakorlati tapasztalatokat szerezni.

Jogi végzettségünk biztosítja a jogi ismeretek hét alapvető alapját, és megfelel a Solicitors Regulation Authority és a Bar Standards Board által az Egyesült Királyságban folytatott ügyvédi vagy barrister karrier követelményeinek, valamint kedvezményes hozzáférést biztosít a BARBRI SQE felkészítő tanfolyamokhoz.

Tanuljon Cambridge-ben, Chelmsfordban vagy Peterborough-ban, dolgozzon képzett ügyvédekkel jogi klinikáinkon, és gyakorolja mesterségét színlelt tárgyalótermekben.

Ha azt reméli, hogy jogi ismereteit más területeken is kamatoztatni fogja – például üzleti életben, pénzügyekben, döntéshozatalban vagy közszolgálatban –, jogi kurzusunk megadja a szükséges átadható készségeket.

Sok diákunk azért választja a jogot, mert az emberek segítésének gondolata motiválja őket. Így az első évtől kezdve lehetősége nyílik arra, hogy cambridge-i vagy chelmsfordi jogi klinikáinkon dolgozzon. Képzett ügyvédek támogatásával jogi kérdésekben tanácsot ad a nyilvánosság számára.

A 2. évfolyamba lépve részt vehet mentori programunkban, és tanácsot és útmutatást kaphat egy jogi szakembertől

Érdemes csatlakozni a Joghallgató Egyesületünkhöz is. Részt vesznek országos versenyeken, mint például a Mooting, és számos sikert könyvelhettek el. Nagy eredmény lehet, ha kiegészíti önéletrajzát.

Mindezt a gyakorlati tapasztalatot természetesen az osztálytermi tanítás is alátámasztja. Oktatóink kombinálják az akadémiai modulokat azokkal, amelyek a szakmai gyakorlat területeire, például az emberi jogokra összpontosítanak.

Ahogy halad az LLB (Hons) Law tanfolyamon, lehetősége nyílik arra, hogy választható modulokat vegyen fel, és felfedezze az Ön számára különösen érdekes jogi területeket.

Bármelyik területre is összpontosít, támaszkodhat személyes oktatói rendszerünkre, amely rendszeres, strukturált támogatást kínál az ARU-nál töltött idő alatt.

Lehetősége van arra, hogy ezt a kurzust négyéves diplomaként vegye fel, alapozási évvel. Ha úgy dönt, hogy Cambridge-ben vagy Chelmsfordban tanul, akkor partnerünknél, az ARU College-nál fog tanulni Cambridge-ben 1. évfolyamon, majd Cambridge-ben vagy Chelmsfordban 2-4. Ha úgy dönt, hogy Peterborough-ban tanul, akkor a kurzus mind a négy évében ott fog maradni.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • LLM a büntetőjogban és a büntető igazságszolgáltatásban
    • Brighton, Egyesült Királyság
  • LLB (Hons) törvény
    • Leeds, Egyesült Királyság
  • LLB kitüntetési törvény
    • Dubai, Egyesült Arab Emírségek