Keystone logo
American University Washington College of Law

American University Washington College of Law

American University Washington College of Law

Bevezetés

American University Washington College of Law 1896-ban alakult Ellen Spencer Mussey és Emma Gillett között, amikor a nőket nagyrészt kizárták a jogi szakmától. Az online mester jogi tanulmányok program, a College of Law tiszteletben tartja alapítói örökséget azzal, hogy egy magas színvonalú jogi oktatás, amely felhatalmazza a szakemberek, hogy használja a törvényes bátorság, hogy vissza a közösség.

A program célja nem jogászok számára, akik az alapvető jogi képzésben részesülhetnek, de nem akarnak gyakorló ügyvédekké válni. A diákok részt vesznek az élő online osztályokban, ahol együttműködnek a karokkal és megtanulják a jogi eljárásokat és koncepciókat, amelyek növelhetik munkájuk elvégzéséhez szükséges képességüket. A tananyag olyan jogi témákra összpontosít, mint a megfelelés, az egészségügyi jog, a számítógépes jog és az üzleti jog, amelyek segítenek előkészíteni a hallgatókat a jogi ismeretek széles körű alkalmazására.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Washington

    Nebraska Avenue Northwest,4300, 20016, Washington

Kérdések