Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
American University Washington College of Law

American University Washington College of Law

American University Washington College of Law

Bevezetés

American University Washington College of Law 1896-ban alakult Ellen Spencer Mussey és Emma Gillett között, amikor a nőket nagyrészt kizárták a jogi szakmától. Az online mester jogi tanulmányok program, a College of Law tiszteletben tartja alapítói örökséget azzal, hogy egy magas színvonalú jogi oktatás, amely felhatalmazza a szakemberek, hogy használja a törvényes bátorság, hogy vissza a közösség.

A program célja nem jogászok számára, akik az alapvető jogi képzésben részesülhetnek, de nem akarnak gyakorló ügyvédekké válni. A diákok részt vesznek az élő online osztályokban, ahol együttműködnek a karokkal és megtanulják a jogi eljárásokat és koncepciókat, amelyek növelhetik munkájuk elvégzéséhez szükséges képességüket. A tananyag olyan jogi témákra összpontosít, mint a megfelelés, az egészségügyi jog, a számítógépes jog és az üzleti jog, amelyek segítenek előkészíteni a hallgatókat a jogi ismeretek széles körű alkalmazására.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Washington

    Nebraska Avenue Northwest,4300, 20016, Washington

Kérdések