Keystone logo
American University LL.M. a nemzetközi emberi jogok és humanitárius jog területén
American University

LL.M. a nemzetközi emberi jogok és humanitárius jog területén

Washington, Amerikai Egyesült Államok

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 43 116 / per semester *

Az egyetemen

* 43 116 USD (teljes munkaidőben) vagy 30 433 USD (részmunkaidős)

Bevezetés

A American University Washington College of Law (AUWCL) Nemzetközi Jogi Programja a 6. helyen áll az ország jogi egyetemei között a 2021-es US News & World Report szerint!

2015-ben az LL.M. Az Emberi Jogok és Humanitárius Jog (HRHL LL.M.) volt az első ilyen hibrid program, amely virtuális és rezidens kurzusokat kínál Washington DC-ben. Ez egyben az első ABA által elismert LL.M. program az Egyesült Államokban elérhető spanyol nyelven. A HRHL LL.M. félreérthetetlenül foglalkozik a nemzetközi emberi jogi jogi szakképzés szükségességével. A hallgatók integrálják az emberi jogok területének legkiválóbb szakértőitől származó gyakorlati ismereteket, miközben elősegítik szakmai karrierjüket, pozicionálva a HRHL LL.M. mint az egyik vezető intézmény az Egyesült Államokban és szerte a világon. Az LL.M. az AUWCL és a nemzetközi oktatók tekintélyes csoportját fogja össze, több mint 40 világhírű szakértővel. Ezek a szakértői karok mélyreható tapasztalataikat a nemzetközi és regionális bíróságok elnökeként és bíráiként, az Amerika-közi Emberi Jogi Bizottság korábbi elnökeiként, az ENSZ különleges előadóiként, az ENSZ emberi jogi bizottságainak tagjaiként és civil társadalmi szervezetek vezetőiként hozzák magukkal.

Ma a HRHL LL.M. három különböző módot kínál a program befejezéséhez: rezidens, hibrid és online. Célunk, hogy ott találkozzunk a hallgatókkal, ahol vannak, lehetővé téve a rugalmasságot és a minőségi oktatást.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések