Keystone logo
American University

American University

American University

Bevezetés

American University kihasználja az ösztöndíj, a tanulás és a közösség erejét és célját, hogy befolyásolja változó világunkat. A fenntarthatóságtól a társadalmi igazságosságon át a tudományokig az AU oktatói, hallgatói, alkalmazottai és öregdiákjai változáshozók.

Az 1893-ban alapított American University egy előkelő, magánintézmény az ország fővárosában, Washington DC-ben. A versenyképesen erős interdiszciplináris fókusz, a szakpolitika által vezérelt akadémiai programok, valamint a hatásos hallgatói aktivisták és öregdiákok révén az AU több mint 135 mesterképzési programot kínál hét iskolából.

Egy elég kicsi egyetem ahhoz, hogy láthatónak érezze magát, és elég nagy ahhoz, hogy történelmi személyiségeket vonzzon az egyetemre, hogy bevonja közösségünket a fontos kérdésekbe. A American University arról ismert, hogy tudósok generációit készíti fel, akik nemzeti és nemzetközi közvélemény-vezetőkké válnak, és globális közösségünk változási ügynökeivé válnak.

Küldetés

A tudás előmozdítása, az intellektuális kíváncsiság előmozdítása, a közösség építése és a céltudatos, szolgálati és vezetői élet megerősítése.

Látomás

American University egy vezető diákközpontú kutatóegyetem, ahol szenvedélyes tanulók, merész vezetők, elkötelezett tudósok, újítók és aktív polgárok szabadítják fel az együttműködésen alapuló felfedezés erejét. Kulcsfontosságú szervezetekkel dolgozunk együtt Washington DC-ben, a régióban és szerte a világon, hogy javítsuk az emberi állapotot, tanuljunk a tapasztalatok és gyakorlatok széles skálájából, érdemi változást hozzunk létre, és kezeljük a társadalom jelenlegi és újonnan felmerülő kihívásait.

Campus jellemzői

A hatás epicentruma

A Washington DC egyik lakónegyedében elhelyezkedő 90 hektáros campusunk a hagyományos főiskolai környezet előnyeit kínálja, páratlan hozzáféréssel nemzetünk fővárosának energiájához, kultúrájához és lehetőségeihez.

Meghitt közösség vagyunk egy városi városban, ahol városunk lenyűgöző látnivalói soha nem állnak távol. Pihenjen barátaival a gyönyörű területünkön (egy kijelölt arborétumban) egy pillanatra; a következő alkalommal tegyen egy rögtönzött kirándulást a National Mall-ba.

Akár évszázados épületeinkben és korszerű létesítményeinkben tanul, megtapasztalja múzeumaink és színházaink művészetét, akár kirándul a városba, American University végtelen lehetőségeket kínál.

  Belépők

  Nemzetközi diákok

  Angol nyelvi jártasság

  Rangsorok

  • #72. legjobb nemzeti egyetem – US News & World Report 2022-2023
  • Az 5. számú College City magas pontszámot kapott – Princeton áttekintése: 2020 legjobb 385 főiskolája
  • #51. Legjobb főiskolai érték (magán) – Kiplinger 2018 legjobb egyetemi érték

  Helyszínek

  • Washington

   4400 Massachusetts Avenue, NW, 20016, Washington

  • Constitution Ave NW & 9th St NW

   4400 Massachusetts Avenue NW, DC 20016, Constitution Ave NW & 9th St NW

  Kérdések