Keystone logo
American University

American University

American University

Bevezetés

American University kihasználja az ösztöndíj, a tanulás és a közösség erejét és célját, hogy befolyásolja változó világunkat. A fenntarthatóságtól a társadalmi igazságosságon át a tudományokig az AU oktatói, hallgatói, alkalmazottai és öregdiákjai változáshozók.

Az 1893-ban alapított American University egy előkelő, magánintézmény az ország fővárosában, Washington DC-ben. A versenyképesen erős interdiszciplináris fókusz, a szakpolitika által vezérelt akadémiai programok, valamint a hatásos hallgatói aktivisták és öregdiákok révén az AU több mint 135 mesterképzési programot kínál hét iskolából.

Egy elég kicsi egyetem ahhoz, hogy láthatónak érezze magát, és elég nagy ahhoz, hogy történelmi személyiségeket vonzzon az egyetemre, hogy bevonja közösségünket a fontos kérdésekbe. A American University arról ismert, hogy tudósok generációit készíti fel, akik nemzeti és nemzetközi közvélemény-vezetőkké válnak, és globális közösségünk változási ügynökeivé válnak.

Küldetés

A tudás előmozdítása, az intellektuális kíváncsiság előmozdítása, a közösség építése és a céltudatos, szolgálati és vezetői élet megerősítése.

Látomás

American University egy vezető diákközpontú kutatóegyetem, ahol szenvedélyes tanulók, merész vezetők, elkötelezett tudósok, újítók és aktív polgárok szabadítják fel az együttműködésen alapuló felfedezés erejét. Kulcsfontosságú szervezetekkel dolgozunk együtt Washington DC-ben, a régióban és szerte a világon, hogy javítsuk az emberi állapotot, tanuljunk a tapasztalatok és gyakorlatok széles skálájából, érdemi változást hozzunk létre, és kezeljük a társadalom jelenlegi és újonnan felmerülő kihívásait.

Campus jellemzői

  Belépők

  Nemzetközi diákok

  Angol nyelvi jártasság

  Helyszínek

  • Washington

   4400 Massachusetts Avenue, NW, 20016, Washington

  Kérdések