Keystone logo

American College of Acupuncture & Oriental Medicine

A logo

Bevezetés

Küldetés

American College of Akupunktúra

Foglalkozunk a nyugati tudomány tantételeivel és támogatjuk a TCM integrációját a hagyományos biomedicinába. Klinikáink a megfizethető egészségügyi szolgáltatásokat nyújtják a közösség számára, miközben fejlesztik a hallgatói készségeket és bővítik a TCM kutatásának testét.

Elkötelezettek vagyunk az oktatás, a kutatás, a betegellátás és a közösségi szolgáltatás kiválóságán, a legkorszerűbb készségeken, a legújabb technológiákon és az egészségügyi ellátás legmagasabb etikai normáin alapulva.

Látomás

Az American College of Akupunktúra jövőképe

Következésképpen elkötelezettek vagyunk arra, hogy tanítványainknak a hagyományos kínai orvoslásban szilárd oktatást nyújtsunk, miközben ugyanakkor biztosítsuk a nyugati orvoslásban szerzett tudásukat, hogy megkönnyítsék a betegekkel és orvosokkal való kommunikációt.

Közösségi szerepvállalás és tájékoztatási erőfeszítések

Az ACAOM, mint a legjobb kínai orvostudományi iskola az elmúlt két évtizedben több ezer embert szolgáltat különböző közösségi szolgáltatási programokon keresztül. 2005 óta az intézmény több mint 135 000 beteget kezelt.

ACAOM Akkreditáció és Állami Engedélyek

Dél-egyesülési Főiskolák és Iskolák Bizottsága

American College of Akupunktúra

Akupunktúri Akkreditációs Bizottság

Az Akupunktúra Mestere

Texas felsőoktatási koordinációs bizottság

American College of Akupunktúra

Kaliforniai Akupunktúra Board jóváhagyása

A kollégiumot a California Acupuncture Board hagyja jóvá. Intézményünk diplomásai az akupunkturisták számára Texasban, Kaliforniában és sok más államban engedélykötelesek.

Minnesota Felsőoktatási Hivatal

American College of Akupunktúra

Egyéb állami engedélyek

A főiskolai végzettséggel rendelkezők több más államban is képesek lesznek engedélyeztetni. Az egyes akupunktúrás engedélyezési törvényekkel kapcsolatos információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot az egyes állami testületekkel.

ACAOM A Brimeart Filmek a Vimeo-ról.

Helyszínek

  • AMERICAN COLLEGE OF ACUPUNCTURE & ORIENTAL MEDICINE 9100 Park West Drive Houston, Texas 77063, , Houston

Kérdések