Keystone logo

American College Dublin

A logo

Bevezetés

Rólunk

American College Dublin , az ír amerikai egyetem alapító kollégiumát a Közép-Államok Felsőoktatási Bizottsága akkreditálja, és az Ír Köztársaságban és Delaware államban felsőoktatási intézményként rendelkezik. Az American College Dublin épülete a Merrion téren található, Írország fővárosának szívében. A középiskola kiváló középiskolai posztgraduális képzést kínál a szabadtéri művészetek, előadóművészetek, kreatív írások, nemzetközi üzleti, számviteli és pénzügyi, vendéglátó-gazdálkodási és rendezvények szintjén. kezelése. A non-profit oktatási bizalmat 1993-ban alapította Lynn Egyetem (Floridában, Boca Ratonban), az egyetem az amerikai diákok külföldi egyetemi tanulmányaiból származott, a hallgatói testületben harmincöt nemzetiségű globális intézménynek. Az ACD a Delaware-i Lewes-i testvér egyetemet, az American College Delaware-t nevezi, amelyen közös programokat és transzfer lehetőségeket kínál Írország és az USA között.

American College Dublin a mérsékelt méretű, nonprofit szabad művészi intézet időbeli megtiszteltetésű amerikai hagyományát veszi át, és nemzetközi környezetben helyezi el az egyetemet, az egyetem mindkét oldalán található egyetemekkel. Az intézmény arra törekszik, hogy az ír és az amerikai felsőoktatás legjobb jellemzőit intim környezetben nyújtsa a holisztikus szabad művészetek tanulási modelljének alapjául, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy realizálják potenciálukat és sikeresen részt vegyenek a világban. A Kollégium szigorú, ösztönző és értékes oktatást nyújt, hangsúlyozva az egyetemi kiválóság, az innováció, az etikai integritás és a multikulturalizmus alapvető értékeit. Az osztályméretek kicsiek (általában nem több, mint húsz diák egy osztályba), és a tanár aktív, részvételi és kihívást jelentő oktatási tapasztalatba hozza a hallgatót. Számos tanulmányi programnak van egy gyakornoki összetevője, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy az osztálytermi tanulást az adott iparági környezetben alkalmazzák, és gyakorlati tapasztalatokat nyújtanak számukra a tanulmányi területükhöz. A főiskolai hallgatók nagy hányada továbbtanul a posztgraduális szinten.

Mindenekelőtt, az American College Dublin arra törekszik, hogy olyan oktatást nyújtson, amely előmozdítja az egyén tehetségének fejlődését és az egész életen át tartó tanulás folyamatát.

Történelem

American College Dublin , amelyet a Közép-államok Felsőoktatási Bizottsága akkreditált, 1993 májusában alapították a non-profit független oktatási bizalomnak, a Lynn University, a floridai Boca Raton-i szabad művészeti intézmény. A Főiskola 1993 szeptemberében elismerte az első szabadidős és üzleti diplomáját, és 1996-ban végzett az első osztályában. Az első diplomáciai ünnepi előadója Jean Kennedy Smith, amerikai írországi nagykövet, John F. Kennedy, a hagyományt megalapító nővére. a főiskolai előadók közül, amelyek a későbbiekben Nobel-békedíjat kaptak: John Hume és George Mitchell szenátor, volt főügyész és Goldman Sachs elnök Peter Sutherland, az Európai Parlament korábbi elnöke, Pat Cox, Fianna Fail vezetője, Micheál Martin, a korábbi Tánaiste Mary Harney és az egykori amerikai elnökhelyettes, Joe Biden, Valerie Biden Owens. A kollégium Dublin campusának fejlesztése az 1990-es évek folyamán folytatódott; 2002-ben az intézmény kiterjesztette működését egy Delaware-i testvér egyetem létrehozásával, amely American College Delaware néven vált ismertté.

Az ír amerikai egyetem alapító főiskolája, az intézményt a Delaware állam Oktatási Minisztériuma hagyta jóvá, és az állam regionális akkreditáló ügynöksége, a Közép-Államok Felsőoktatási Bizottsága (MSCHE) akkreditálta. Felelős a felsőoktatási akkreditációért New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland, Washington, DC és Delaware államokban. American College Dublin a Quality and Qualifications Ireland (QQI) által akkreditált programokat is kínál, beleértve a szabadidős művészetek, a nemzetközi üzleti és számviteli és pénzügyi, valamint a nemzetközi üzleti mesterképzést is.

Az alapítás óta eltelt években az American College Dublin megerősítette pozícióját, mint kiváló minőségű szabadidős intézményt. A hallgatói létszám egy maroknyi és több száz között nőtt, az első érettségi szertartás óta az ezredben az alumni számozás. Fizikailag a Főiskola egyetlen házból nőtt a Merrion téren egy olyan helyszínre, amely három szomszédos tulajdonságot foglal el, kettő az eredeti oldal mindkét oldalára. A támogató létesítmények bővültek: bővített könyvtár, számítógépes laboratóriumok, hallgatói étkezési és rekreációs létesítmények. A változások közepette azonban néhány dolog állandó maradt. A Kollégium fenntartja elkötelezettségét az amerikai liberális művészetek modelljének legjobb hagyományainak megfelelő poszt-középfokú oktatás megvalósításában; egy olyan, ami ösztönöz, kihívást jelent, érdekes és hasznos. Továbbra is elkötelezett a kis osztályok tanításában (általában legfeljebb harminc hallgató); a különböző képességekkel és háttérrel rendelkező hallgatók igényeit kielégítő tanításra; és az oktatást, amely aktívan bevonja a hallgatót a tanulási és értékelési folyamatokba. Továbbra is ösztönzi és tervezi a nemzetközi kilátásokat a hallgatói toborzás révén (az összes hallgatói testület 60% -a származik az Ír Köztársaságon kívül), számos tanfolyam tartalmával és az írországi nemzetközi közösséggel való kapcsolatok ösztönzésével. . Végezetül, az Akadémia továbbra is népszerűsíti az amerikai kapcsolatát, leginkább a nevén keresztül, de lényegében: a szabad művészetek megalapozásával, akkreditációjával a Közép-Államok Felsőoktatási Bizottságával, a Lynn Egyetemmel, annak testvérével való kapcsolataival. Campus Lewesben, Delaware-ben, amerikai külföldi tanulmányi programja és amerikai hallgatók aktív felvétele négyéves érettségi és mesterképzési programokra.

Küldetés

„Az American College Dublin arra törekszik, hogy az ír és az amerikai felsőoktatás legjobb jellemzőit intim környezetben nyújtsa, a holisztikus liberális művészeti modell alapján, amely lehetővé teszi a hazai és a nemzetközi diákok számára, hogy realizálják potenciálukat és sikeresen részt vehessenek a világban.

Látomás

American College Dublin magas színvonalú egyetemi és posztgraduális képzésben részesül: szigorú, ösztönző és értékes. Az intézmény kiemeli az egyetemi kiválóság, az innováció, az etikai integritás és a multikulturalizmus alapvető értékeit. Az intézményi etosz és a tanulmányi programok az ír és az amerikai felsőoktatási hagyományok legjobbjait tükrözik és tükrözik, bevonva a hallgatót aktív, részvételi és kihívást jelentő oktatási tapasztalatba. American College Dublin fenntartja a legmagasabb szintű etikai magatartást minden tevékenységében, beleértve az akadémiai szabadság támogatását, az információk megfelelő nyilvánosságra hozatalát az intézmény érdekeltjei számára, egyenlő hozzáférést és lehetőségeket. A Kollégium célja az oktatás iránti szenvedély létrehozása, amely elősegíti az egyén tehetségének fejlődését és az egész életen át tartó tanulás folyamatát.

Helyszínek

  • 1 Merrion Square, D02 NH98, County Dublin

Kérdések