Keystone logo
AMD Akademie Mode & Design

AMD Akademie Mode & Design

AMD Akademie Mode & Design

Bevezetés

Az AMD Akademie Mode & Design nemzetközileg tanúsított képzési programokat kínál a divat, a formatervezés, a média, a kommunikáció és a menedzsment területén. A kreatív és az üzleti életre irányuló ifjúság előmozdítása és támogatása továbbra is az AMD Akademie Mode & Design alapvető stratégiai középpontjában áll az elkötelezett oktatási tevékenységeinek több mint 30 éve. Képzünk rugalmas és nyitott szakembereket, akik rendelkeznek szakértelemmel és know-how-val, de képesek lesznek a nemzetközi kreatív iparágak interdiszciplináris és holisztikus megközelítésére is.

Az AMD az innovációt, az interdiszciplináris megközelítést, az oktatás és kutatás minőségét, a gyakorlati relevanciát és az egyéni karrierfejlesztést jelenti. Az Akadémiának öt egyeteme van a jelentős német kreatív helyszíneken, Hamburgban, Düsseldorfban, Münchenben, Berlinben és Wiesbadenben.

Az Akadémia felsőoktatási tanszékét egyesítették a Fresenius Alkalmazott Tudományos Egyetemmel, és a Tervezési Tanszékré vált, az AMD divatiskola és az AMD Design School oktatási egységévé.

Az AMD a nemzetközi hálózatát használja. Az intenzív együttműködés és a gyakorlati projektek a nemzetközi divat-szakemberekkel, tervezőkkel, tudósokkal és a márkavezetőkkel 30 éve nyújtják a legmagasabb színvonalú tanulási lehetőséget.

Az ipari betekintés, valamint a gyakorlati félév informatív és izgalmas szempontokat jelent. Jól ismert cégek például a Calvin Klein, a hessnatur, a Peek & Cloppenburg, a Marc O'Polo, a Walt Disney és még sok más.

2016 óta az AMD rendszeres tagja a Divattechnika Nemzetközi Alapítványának (IFFTI), és ezért része a divatipar vezető oktatási intézményeinek globális hálózatának a tervezés, a technika és a divat területén.

Az AMD már több mint 5000 öregdiákot képzett. A diplomások sikeresen vállalkoznak maguk számára, vagy olyan márkáknál dolgoznak, mint Alexander McQueen, Hermes, Vogue, InStyle, Cosmopolitan, Porsche és Zalando.

Külföldi tapasztalat és a nemzetközi hálózat a partner egyetemekkel

Az AMD számos partnerkapcsolatot tart fenn olyan elismert nemzetközi egyetemekkel, mint például a New York-i / USA-i Berkeley Főiskola, a milánói / olaszországi Nuova Accademia di Belle Arti (NABA), a londoni (Egyesült Királyság, London, London) üzleti és menedzsment európai főiskola (ECBM). Divatiskola (LCF) Londonban / Egyesült Királyság, Vancouver-szigeti Egyetem Vancouverben / Kanada, Pekingi Normál Egyetem Zhuhai-ban / Kínában, Hongik Egyetem Szöulban / Dél-Korea, Universiteit Antwerpen Antwerpenben / Belgium, Hogeschool Gent, Művészeti Iskola ( KASK) Gentben (Belgium) és az Új Design Egyetem (ND) Szent Pöltenben (Ausztria).

Az AMD szintén részt vesz az Erasmus programban, és ezzel összefüggésben vonzó szponzorálási lehetőségeket kínál az EU-n belüli külföldi gyakorlatok és szemeszterek számára.

Akkreditációk

Helyszínek

  • Alte Rabenstraße 1, 20148, Hamburg

  • Karl-Friedrich-Klees-Str.10, Platz der Ideen, 40476, Düsseldorf

  • Infanteriestraße 11a/ Haus E2, 80797, Munich

  • Jacobowitz Hof Pappelallee 78/79, 10437, Berlin

  • Moritzstraße,17a, 65185, Wiesbaden

Kérdések