Keystone logo
Abraham Lincoln University

Abraham Lincoln University

Abraham Lincoln University

Bevezetés

Abraham Lincoln University egy online nyújtó intézmény országosan akkreditált Juris Doctor, munkatárs, alapképzés, mesterképzés, és diploma / bizonyítvány programok.

ALU online fokú pályák praktikus és megfizethető, a fejlett, könnyen elsajátítható, interaktív technológia. Szerezz diplomát teljesen online jogi, büntető igazságszolgáltatás, üzlet, IT, asszisztens tanulmányok, és így tovább.

Nyerj Online jogi diploma

ALU egyik legjobb kaliforniai törvény nyújtó iskolákban a teljes mértékben online Juris Doctor mértékben - vagyunk büszkék úttörő jogi távoktatásban. ALU regisztrálva van Bizottsága Bar elbírálók az állam Bar Kalifornia a nem akkreditált távoktatási iskolai kategóriában.

ALU Online University: Care, Connect létrehozása ALU küldetése, hogy az élethosszig tartó tanulás lehetőségét a hallgatók, akik lehet rosszul ellátott hagyományos oktatási intézményekben.

A cél minden ALU kar & munkatárs szállít magával ragadó, megfelelő használati és valódi, személyre szabott hallgatói támogatást. Oktatók gondoskodás körülbelül a tanulók egyedi körülményeket. ALU csatlakozik A diákok kapnak egy tartozás érzését és megbecsülése hallgatói sikert és hozzájárulását a közösség vagyunk. Büszkék vagyunk a mi lemorzsolódás és öregdiák kapcsolatok.

Abraham Lincoln Egyetem inspirálja és ösztönzi a diákokat, hogy meghódítsa kihívások és eléri a lehető legteljesebb fejlesztése által céljaik elérésében a tudományos közösség az élethosszig tartó tanulás. Ezzel javítjuk és hozzájárulnak a közösségek és teremt A jövőben igyekszünk.

Helyszínek

  • Los Angeles

    Abraham Lincoln University, 3530 Wilshire Blvd, Ste 1430, CA 90010, Los Angeles

    Kérdések