Keystone logo
Alfred University

Alfred University

Alfred University

Bevezetés

Rólunk

Világosítja az utat 1836 óta a diákok számára

Mindig is úttörő voltunk. A független gondolkodás iránti elkötelezettségünk, az elméleti szigor, a kreativitás és a közösség 1836 óta oktatási vezetővé vált.

Az Alfred University Mágia

  • 97% PÉNZÜGYI TÁMOGATÁS

Majdnem az egész tanuló szervezetünk valamilyen pénzügyi támogatást kap - többnyire ösztöndíjak és ösztöndíjak.

  • 98% SUCCESS RATE

Az érettségi után egy év alatt diákjaink 98% -a munkát végez vagy beiratkozott a posztgraduális iskolába.

  • 13: 1 STUDENT / FACULTY RATIO

A kis osztályú méretek az egyéni figyelmet - és nagyobb növekedési lehetőségeket jelentenek.

Az Alfred Advantage

Az Alfred University nem tölti az idejét az asztal mögött. Tananyagunk a tapasztalati tanulás köré szerveződik, ami azt jelenti, hogy annyi gyakorlati tanulást kapsz, amennyire csak lehetséges. A főbbektől függően lehetőségeket talál arra, hogy a terepen, a stúdióban, a laborban, az osztályteremben vagy a szimulált forgatókönyvekben vegyenek részt, amelyek versenyelőnyt biztosítanak a munkaerőbe való bejutáskor, vagy a gradi iskola megkezdésekor. Meg fogja tanulni a fogalmakat, majd aktívan alkalmazni őket projektek, terepjáratok, helyszíni látogatások, gyakornokok és interakciók szakemberekkel a területen.

Gondozó közösség

Karunkat és munkatársainkat nem csak tudásuk és készségeik tekintetében tartják tiszteletben, hanem azért is, mert egyénenként törődnek veled. Igaz mentorokként szolgálnak, személyre szabott figyelmet kínálnak a kis méretű osztályok, a hallgatói karok aránya 13: 1, és szoros együttműködésben önnel tanácsadóként. Szánják az időt, hogy üdvözöljék Önt az AU közösségben, figyeljetek vezetőnek és tudósnak, és segíteni tudnak az öregdiákokkal és más szakértőkkel való kapcsolattartásban.

Globális tapasztalat

A világ valóban egy kis hely, és az Alfred University értékeljük a sokszínűséget. Diákjaink gazdag tapasztalatokat hoznak kontinenseket, országokat és államokat. Értékeljük a sokféleséget, mert nemcsak segít megérteni a világot, segít megérteni magát, és hogyan illeszkedik a globális társadalomba. Lépjen be a sok multikulturális és nemzetközi programba az egyetemen, és látni fogja, milyen egyszerű barátkozni a világ minden tájáról.

Küldetésünk

Látomás

Alfred University innovatív vezető lesz az akadémiai kiválóság és a tartós oktatási értékek teljesítésében, és minden hallgató számára felkészíti a sikereket tanulmányaikban és az egész életen át.

Küldetés

Az Alfred University küldetése, hogy kiváló minőségű és tartós értéket biztosít az akadémiai és társ-tanterv programozáson keresztül, amely mind intellektuális kihívás, mind gyakorlatilag releváns. Kulturálisan sokszínűek és diákközpontúak és célunk az állandóan változó diákpopuláció. Arra törekszünk, hogy a hallgatók törekedjenek arra, hogy jól teljesítsék magukat és nagyobb közösségeiket. Így felkészítjük diákjainkat olyan tudással, készségekkel és életmódokkal, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy sikeresek legyenek és éljenek a folyamatos személyes fejlődés és a mások szolgálatában. Ezeket az eredményeket a teljes Alfred University közössége, a tanítás és a kutatás, a tudományos és technikai szakértelem, a művészi kreativitás és a humanista tanulás iránti elkötelezettség révén érik el.

értékek

Az Alfred University értékeljük:

  • Olyan tanulási környezet, amely elősegíti az eszmék, a kritikai gondolkodás, a globális tudatosság, a technológiai műveltség, az intellektuális becsület és a közösségi részvétel nyílt eszmecseréjét;

  • Olyan munkakörnyezet, amely elősegíti a nyílt kommunikációt, a teljesítmény elismerését és a személyes lehetőségek fejlesztését;

  • A tudás határait elősegítő kutatások és tudományok hozzájárulnak a posztgraduális és egyetemi oktatáshoz, valamint a kreativitás demonstrációját a törekvés minden területén;

  • Az emberek és kultúrák, ötletek és ösztöndíj sokfélesége;

  • Egy biztonságos, vonzó és egészségtámogató és egészségbarát campus;

  • Egy gondoskodó közösség, amely tiszteletben tartja az egyéneket, elősegíti az intellektuális kíváncsiságot és növekedést, elősegíti és modellezi a jó állampolgárságot, és ösztönöz a felvilágosult vezetést.

Amit a szakértők mondanak

Menjen túl a fényes brosúrákon és olvassa el, amit a külső szakértők mondanak. A szakértők egyetértenek abban, hogy az Alfred University kiváló hely az Ön számára!

A Legjobb Főiskolai Vélemények szerint az Alfred University a "Legjobb 50 Legjobb Kisiskola 2017-2018-ban", hivatkozva "... a hihetetlen 98 százalékos karrierlehetőségekkel foglalkozó végzettséggel rendelkezők számára nehéz megérteni, miért Alfred egy csúcsiskola".

Az AU a NYU, a SUNY ESF, a NC Állam, a Buff State, a SUNY Geneseo, az Auburn, a Loyola és a Saint John Fisher által a Brookings Intézet "értéknövelt" felmérésénél jóval jobb vagy jobb eredményt ért el.

Alfred University képzőművészeti diplomája a kerámia művészetben (# 1) és az üveg / szobor (# 9) ismét az országos rangsorlistán szerepel hasonló tantervek szerint az USA News

A Forbes és a Princeton Review közé tartozik az Alfred University az ország legjobb iskoláinak listáján.

Alfred a Niche 2018 Legjobb Főiskolák kategóriájába sorolja a kategóriákat, mint például a "Legjobb kisiskolák Amerikában", "Az amerikai felső magánegyetemek" és a "Legjobb főiskolák Amerikában".

A Value Colleges az " Alfred University # 16" kategóriát a 2018-as "Top 50 Legjobb Pre-College Summer Program" -ra osztotta, a Yale, az UCLA, a Georgetown és a Virginia Tech mellett, a minőségi, megfizethetőségi és potenciális nyári programok alapján. fiatalok.

Helyszínek

  • Saxon Drive,1, 14802, Alfred

Kérdések