Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Albany Law School

Albany Law School

Albany Law School

Bevezetés

East külsejének

Küldetésünk

Albany Law School oktatja és felhatalmazza a holnap vezetői jogi gyakorlatban, üzleti, közérdekű, és a kormány. Csatlakozunk az osztályban a szakma, a kormány, és a közösség számára tapasztalt alapú tanulás, részt ösztöndíj, valamint egy stabil hálózatot öregdiákok és a szurkolók. Tanulás Albany Law School egy közös vállalat között a diákok és oktatók által támogatott személyzet, rendszergazdák, öregdiákok, és a kuratórium. Diákjaink dolgozzon ki egy kifinomult megértését jogpolitikai és a doktrína, széles körű szakmai kompetencia, és mély az igazságosság és az erkölcsi értékeket.

Jövőképünk

Albany Law School elismerten a hallgató-központú közösség tanulás, amely egy szigorú, innovatív program jogászképzés, amely válaszol ügyesen a változó igényekhez és lehetőségekhez. A jogi iskola kínál lehetőséget utak, amelyek vonzzák a diákok a legkülönfélébb érdekek és háttérrel és készül diplomások számára rendkívüli pályára a jogi, üzleti, közérdekű és a kormány. Vezeti kari tudósok és tanárok elkötelezett a közeledő jog és az igazságszolgáltatás, a diákok készségek fejlesztése, a tudás és a szakmai értékek hozzájárulni, és vezet a globális társadalomban. Végzettséget fognak csatlakozni egy virágzó alumni közösség elkötelezett a siker a jogi egyetemre, a diákok, és küldetését.


albanylaw02

A terv: Lehetőség utak

Lehetőség utak meghatározó jellemzője az Albany Law School. Rajz a helyszín, a függetlenség és a közösség, létrehoztunk Lehetőség utak inspirálja, támogatása, és iránymutatást adnak diákjainknak, mert felfedezni, és folytatja anyagi területeken azonosított a piackutatás, mint érett a karrier lehetőségeket. Ezek az útvonalak közé tartozik az üzleti, adó- és pénzügyi piacok; polgári és büntető tanácsadást; kormány, a politika és a közszolgálati; Egészség; innováció és a vállalkozások; és a közérdek. Lehetőség utak alakítani az oktatási és mentori programok segítenek azonosítani a stratégiai partnerségek, és csúcsosodik szakmai utak kötik össze a diákok a munkaadókkal és az élethosszig tartó mentorok.

Lehetőség utak területeket határoznak meg a megkülönböztetés és iránymutatást adnak a kérelmezők, a diákok és a diplomások.

Az Opportunity utak vannak:

 • Üzleti, adó- és pénzügyi piacok;
 • Polgári és büntető Érdekvédelmi;
 • Kormány politika és Közszolgálati;
 • Egészség;
 • Innováció és vállalkozás;
 • és Public Interest Law.

Lehetőség utak tájékoztatja az oktatási és mentori programok, valamint csúcsosodik szakmai utak kötik össze a diákok a munkaadókkal és az élethosszig tartó mentorok.

A szakmai fejlődés a diákok középpontjában állnak az egyes Lehetőség útvonal. Miután felvett hallgatók háttérrel jól illeszkedik a siker az utak, a Law School a diákok gazdag tananyag, a klinikai és a helyszíni elhelyezési lehetőségek, kari tanácsadók, öregdiákok mentorok, peer affinitás csoportok és szakmai tréning összhangban egyes Lehetőség útvonal. A klinika és Igazságügyi Központ, kormány Law Center, Institute for pénzpiaci szabályozás, Center for Excellence in Law Oktatási és gazdag hálózata Alumni és támogatók mind hozzájárul a szakmai fejlődés és lehetőségeket minden Albany Law School hallgatója. Minden útvonal magában foglalja a különböző anyagi jogi pálya, illetve koncentrációban, mely elérhető lesz az összes versenyző. Például egy diák eltarthat kurzusok a nemzetközi jog, miközben folytathatják bármelyik utak.

Az egyik intézkedés egy jogi egyetemre sikere azon képességét, hogy helyezze a diákok az általuk választott területen érettségi után. Albany Law School elkötelezett aziránt, hogy az Opportunity utak, hogy optimalizáljuk a diplomások versenyelőnyt és felkészülés, így a foglalkoztatás a választott területen. Mi fog működni minden hallgató, hogy maximalizálja lehetőséget kívánatos karrier elhelyezését és a szakmai és a személyes siker.

Az utak a terv nem rögzített vagy statikus. Az utak lesznek évente értékelik és módosított vagy cserélni szükséges, hogy biztosítsák azok biztosít a hallgatók a legszigorúbb és hatékony oktatási programot, és a forgalomba a diplomások a legjobb helyzetben, hogy sikeresek után jogi egyetemre tekintettel a jelenlegi valóság a szakma és a munkaerőpiacon.

Helyszínek

 • Albany

  80 New Scotland Avenue, 12208-3494, Albany

  Kérdések