Keystone logo

AIDIMME

A logo

Bevezetés

A Technológiai Intézet ( AIDIMME ) egy nemzeti, nem-profit, nemzeti célú társulás, amelynek célja a vállalatok versenyképességének javítása az azonosítóval és mind termelési folyamataikban, mind termékeikben.

1987-es alkotmánya óta a képzési területen keresztezte tevékenységét, amelynek célja a technikai szakemberek képzése volt, akik azonnal csatlakozhatnak a céghez, és hozzájárulnak a termelékeny anyag folyamatos javítása érdekében szerzett ismeretekhez.

Ennek eredményeképpen 1993- ban indítottak egy olyan kezdeményezést, amely az évek során szükséges fejlesztésekkel és frissítésekkel a mai napig eljutott az ipari szennyvízkezelő és újrafeldolgozó mérnöki mesterhez .

Évekkel később, 2002-ben, a folyamatok menedzsment területén működő vállalatok meglévő igényeinek figyelembevételével, a minőségbiztosítási rendszerekben, a környezetvédelemben és a munkahelyi kockázatok megelőzésével foglalkozó mesterképzést elindították, mint vezető technikus a PRL-ben .

2007-ben és a bolognai születésű új európai egyetemi keret előtt, valamint a mesterképzések hivatalos státuszának megadásához az AIMME és a Valenciai Katolikus Egyetem - UCV között létrejött egy együttműködési megállapodás, amely ugyanazt a mindkét okleveles oktatási minisztérium része.

2014- ben az AIMME és az UCV azt javasolja, hogy a rendszermenedzsmentben gazdálkodó mestert kiegészítő értékkel, a differenciáló elemet biztosítsák, amely javítja hallgatóink versenyhelyzetét a munkaerőpiacon. Ennek az elemzésnek köszönhetően egy új, kétszeres mesterképzést mutatnak be a 2015-2016-os tanévre vonatkozóan , amely befejezi a korábbi mesterfokozat rendszergazdálkodás témaköreit, de lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy két egyetemi mesterképzést szerezzenek egy kurzuson:

  • Mesterképzés a minőségbiztosítási rendszerek, a környezetvédelem, valamint a munkahelyi egészségvédelem integrált kezelésében
  • Mesterfokozat a foglalkozási kockázat megelőzésében

Végül, 2016-ban, az AIDIMA technológiai központtal való egyéves együttműködést követően a fémtechnológia (AIMME) és a fa (AIDIMA) technológiai központok egyesülnek, ami a fémmegmunkáló technológiai intézet, a Mueble , Fa, Csomagolás és Allied - AIDIMME , megújítva a szerződést a Valenciai Katolikus Egyetemmel, AIDIMME , és ezáltal az egyetemi mesterfokozattal folytatott együttműködést folytatva azóta az AIDIMME - AIDIMME .

AIDIMME -UCV mesterképzések hivatalos egyetemi mesterképzésként lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy ösztöndíjra pályázhassanak, szakmai gyakorlatokat folytathassanak, folytathassák doktori tanulmányaikat, pontokat szerezhessenek a versenyvizsgákon, és az Európai Unió bármely országában érvényesek, és bármely más országban homologizáltak. a világ.

Helyszínek

  • Sede Santa Úrsula. Calle Guillem de Castro, 94., 46001, Valencia

Kérdések