Keystone logo
Accademia Costume & Moda

Accademia Costume & Moda

Accademia Costume & Moda

Bevezetés

Az 1964 -ben Rómában alapított Accademia Costume & Moda -t ma a BoF „4 kiválósági jelvény” - a lehető legnagyobb - díjazta, mind az egyetemi divattervezési (BA -fokos kurzusok), mind a Graduate Fashion Design (MA -képzések) kategóriákban. :

BA és Master kurzusokat kínál, amelyeket az Olasz Oktatási Minisztérium, az egyetemek és a kutatás jogilag elismert a művészi felsőoktatást szabályozó testület alatt.

A laboratóriumi megközelítéshez kapcsolódó kultúra, tervezés és kivitelezés az iskola oktatási küldetésének kulcsfontosságú pontjai. A cél a diákok karrierjének megkezdése, a kreatív identitás kialakítása és megszilárdítása.

A Design és a Craftmanship egyesítésével létrejött kultúra és kísérlet az a törekvésünk, hogy a Fashion System és a Szórakoztatóipar számára olyan fiatal tervezőket kínáljunk, akik képesek megfelelni az igényeiknek.

Ma az Alumni a Gucci kreatív igazgatója, Alessandro Michele, elődje, Frida Giannini, Albino D'Amato, Maurizio Galante, Marco Mastroianni, Matières Chez Louis Vuitton, Fendi-Dior, Aldo Maria Camillo és sokan a legfontosabb szakemberek között. a globális divatipar. A legrangosabb nemzetközi divatházakban és szórakoztató produkciókban az Accademia elhelyezkedési aránya jóval 85% felett van

Az Accademia csak a kezdeti rács.

Helyszínek

 • Rome

  Via della Rondinella, 2 , 00186, Rome

 • Milan

  Milan, Olaszország

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések