Keystone logo
Accademia Leonardo Salerno

Accademia Leonardo Salerno

Accademia Leonardo Salerno

Bevezetés


Olasz nyelvű iskolák Olaszországban, Amalfi-part, Salerno/>

Olasz nyelvű iskola Olaszországban Az Accademia Leonardo élénk kulturális központ, amely több száz olyan olasz nyelvű hallgatót fogad örömmel, akik minden olaszországi olasz nyelvet tanulnak és tanulnak, és tökéletesítik az olasz nyelv ismeretét, ugyanakkor szeretnék hogy élvezze az olasz életmódot az ország egyik legkedveltebb célállomásán, az Amalfi-parton, Dél-Olaszországban. Az iskola elsődleges célja, hogy növelje az olasz nyelvtanulás értékét, és ösztönözze az olasz nyelvet és kultúrát a pedagógusok segítségével, akiket elkötelezettségük, szakértelmük, kommunikációs készségük és személyiségük alapján választottak ki. Az iskola elsődleges célja az olasz nyelv és kultúra előmozdítása, népszerűsítése és terjesztése Dél-Olaszországból a világ minden tájáról.

Kérjük, ellenőrizze az Accademia Leonardo Olasz Nyelviskola véleményét és az Accademia Leonardo napi túrák értékelését

Az iskola

72225_72217_lesson.jpg

Nyelvi laboratórium

A hallgatók számára ingyenes audió és videokazetták széles választéka áll rendelkezésre a fonetika tökéletesítésére és az olasz nyelvszerkezet használatának gyakorlására.


Olvasószoba/>

Délután a könyvtár a diákok számára olvasható és tanul. Az olvasóterem mellett van egy szoba is, ahol a diákok megtekinthetik az olasz TV-műsorokat és filmeket.


Az ideális hely a tanulásra/>

Évtizedek óta az Accademia Leonardo élénk kulturális központ, amely minden nemzetiségű diáknak több száz olyan barátját üdvözli, akik el kívánják kezdeni és tökéletesíteni tudják az olasz nyelvet, ugyanakkor élvezni kívánják az olasz életmódot az egyik leginkább ajánlott célállomásainkat. Az iskola elsődleges célja az, hogy növeljük az olasz nyelv és kultúra értékét és ösztönözzük tanárainkat, akiket elkötelezettségük, szakértelmük, kommunikációs készségük és személyiségük alapján választottak ki.

A Leonardo Accademia egy történelmi, nemesi épületben helyezkedik el, Salerno városának központjában. Az iskola egyik oldala a város botanikus kertjére és a Verdi Színházra néz, a másik pedig a Salerno-öbölre és Arechi herceg várára néz. Az iskola helyszíne ideális az éttermek, pizzériák, üzletek és strandok számára, csak pár lépésre. Accademia Leonardo üdvözli a diákokat egy meleg és családias környezetben. A freskófestményekkel díszített és díszített tantermek vidám és lelkes légkört teremtenek az új nyelv elsajátításához. Minden tanterem berendezett és modern multimédiával felszerelt.


Multimédia szoba/>

A hallgatók ingyenes hozzáférést biztosítanak egy multimédiás szobába, ahol az internet számítógépeivel vagy a Wi-Fi LAN-hoz kapcsolódva használhatják az internetet.


Mi tanáraink/>

72227_72219_07.jpg

Tanáraink az olasz nyelv és kultúra oktatásában képzettek, az olasz és a külföldi hallgatók tanításával. Fiatalok, dinamikusak, lelkesek és mindig rendelkezésre állnak a diákok igényeinek kielégítésére. Az újságok és az irodalmi anyagok olvasása, párbeszédek és dalok meghallgatása, filmek megtekintése révén a leckéket diákjaink gondjaival végezzük nyelvi képességeik elsajátítása érdekében. A diákok aktívan részt vesznek és figyelik a figyelmet, hogy a lehető legmagasabb szintű tanulási tapasztalatot kapják. Tanáraink elkötelezettségét gondosan felügyeljük annak biztosítására, hogy az egyes tanulók tanulási tapasztalata megegyezzen az elvárásaikkal


Csodálatos élmény/>

Tanfolyamaink elsődleges célja olyan kommunikatív kompetencia létrehozása, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy hatékonyan és koherens módon használják ki az olasz nyelvet a megfelelő környezetben. Tanfolyamaink irányítják a hallgatókat, hogy az olasz nyelvet az osztályteremben túlmutassák, és felkészítsék őket arra, hogy a mindennapi helyzetekben kölcsönhatásba lépjenek. Az óra első napja után a diák kapcsolatba lép a nyelvvel, és ösztönözni fogjuk, hogy részt vegyenek a tanáraink által javasolt számos tevékenységben. Csoportjaink közötti kölcsönhatásoknak köszönhetően a diákok aktívan részt vesznek a tanulási tapasztalatok vezető szerepét betöltő órákon. Tanfolyamaink nem hagyják figyelmen kívül a nyelvtani struktúrákat, hanem tanítják őket arra, hogy azokat a kommunikáció és a kifejezés kifejezésére használják.

A szókincs és a nyelvtani struktúrák azonnali alkalmazása a valós élethelyzetekben kulcsfontosságú a módszernek. Minden tanuló szükséglete az oktatás központjában van. Minden tanár átveszi a facilitátor szerepét, segíti a tanulókat abban, hogy alkalmazzák azt, amit megtanultak, lehetővé téve számukra, hogy "saját nyelvüket készítsék". A párbeszédek nem előre megtervezettek és memorizáltak, hanem a diákok kezdeményezik a hiteles hétköznapi helyzetek alapján.


Iskolai tevékenységek/>


Ebéd és vacsora .../>

Az alacsony szezon alatt az iskola heti tanfolyamokat szervez a tanárok által a hallgatók számára. A nyár folyamán azonban a vacsorák és a szociális tevékenységek az iskolán kívül zajlanak. Gyűléseink nagy lehetőséget nyújtanak a diákoknak, hogy más diákokkal és az iskola személyzeteivel társuljanak. Kulturális kurzusaink az olasz hagyományok két pillérén alapulnak: mediterrán konyha és kerámia.


Olasz főzőtanfolyam/>

A nagymamák titkait tartalmazó ősi mesterséges autentikus, hagyományos mediterrán ételeket, főzőtanfolyamunkat a házi készítésű tésztafélék, fusilli, tagliatelle, orecchiette és mártások munkáján és előkészítésén alapozzuk. Az ételeket tanáraink és a hallgatók együttesen mutatják be és készítik el. Minden óra után a diákok élvezni fogják az elkészített lemezeket. A tanfolyam az egész évben tart. Minden lecke legalább 2 résztvevővel, és nem haladja meg a 10-et.


Kerámia dekorációs tanfolyam/>

A kerámia díszítő tanfolyamunk a kortárs képzőművészeti elméletekről tanúskodik a kerámia festményekkel kapcsolatban. A diákok követik a leckében bemutatott technikákat, és gyakorolják a kerámia anyag díszítését és festését. A tanórákat egy professzionális kerámia oktató tanítja.

72226_72215_Italianlesson.jpgKultúra

Kirándulás és tevékenységek

Az iskola Salerno városában, valamint más nagyobb turisztikai célpontok, mint például Vietri, Amalfi, Positano, Ravello, Paestum, Palinuro, Ercolano, Pompei és Nápoly szervez látogatókat. A diákok is kapnak esélyt arra, hogy az egyetlen vezetett látogatás, ahol lehet látni közelről, hogy a régiók híres Mozzarella di Bufala készül.


Salerno/>

A történelem és a tenger között

A Salerno 200 km-re fekszik a Positano és Cilento között, amely magában foglalja a Földközi-tenger kultúráját és földjét, lehetővé téve az embereket, hogy az olaszországi nemesi hagyományokba merüljenek. Az enyhe éghajlat, gyönyörű strandok, művészeti kincsek, regionális táj, és távol a tömegturizmus, Salerno ideális hely azok számára, akik szeretnék tanulni olasz és élvezni a kellemes nyaralást. A Salerno egyaránt felszereltsége mindennel, ami városi városnak számít, egyúttal egy olyan hely, ahol pihenhet és megtalálhatja magát. A város tele van számos kulturális és turisztikai látványossággal, amelyek élvezhetik a városok kicsi, de élénk régi történelmét - "régi város" mellett. A helyiek nagylelkűsége, kedvessége és hajlandósága kellemes időtöltést eredményez, ami felejthetetlen élményt nyújt. A város képes kielégíteni minden korosztály igényeit. Egyrészt sok bárok, éttermek, éjszakai klubok és diszkók vannak, ahol a fiatalok az éjszakai késő órákig tömegben vannak. Másrészt a város gazdag kulturális programokat kínál felnőtteknek, mint például a szabadtéri koncertek, kiállítások, színház, fesztiválok és kulturális megnyilatkozások.

Ezen kívül a Salerno egy stratégiai pont, ahol fontos turisztikai célpontokat látogathatunk meg. A város mindössze 15 percre található az ókori római Pompei városától, 30 percre Paestum fontos régészeti lelőhelyétől és 50 percre Nápoly és Capri szigetétől. Minden úticél könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel.


Az Amalfi-part, az isteni partvidék/>

Az Amalfi-part a csengő alakú partszakasz része, amely a Salerno-öbölre néz. A tengerpart, mivel a "La Divina" nevét a táj és a csodálatos szépség, egy elegáns turisztikai célpont, amely vonzza a szerelmesek a tenger, a nap, és a fiatalok keresik a jó idő. A tengerpart táját a tengerre néző sziklák jellemzik. A tengerpart tele van kis tengeri falvakkal, amelyek megőrzik a természeti kincseket és műtárgyakat. Azt tanácsoljuk, hogy fedezze fel ezt a csodálatos paradicsomi szöget, amely Vietri sul Mare-ból kezdődik, a keramikus üzleteiről híres falu, amelyet Cetara halászfalvája követett a colatura di alici számára. Amalfi felé vezető úton nem hagyhatja ki Maiori, Minori, a középkori Atrani és Ravello csodálatos kertjeit, amelyek a tenger felett lógnak.

A tengerpart utazásának utolsó szakasza véget ér Amalfi-val. Az ösvények labirintusában sétálva úgy érezheti magát, mintha a Római Birodalom bukása után a Marinara Köztársaságban, az első Olasz Köztársaságban járna. Az utazás Positano-ban végződik, a part menti sziklákon épült kis fehérházak falujában, mely lehetőséget ad a "Posa-moda" híres butikjaiban történő vásárlásra, miközben élvezi a tenger szépségét.


Tanuljon olaszul Olaszországban a legjobbat hivatalosan elismert iskolánkban/>

Az olasz nyelviskolát az Accademia Leonardo hivatalosan elismerte az olasz Helyi Oktatási Hatóságok (Provincia di Salerno - Assessorato alla Scuola - és a Salerno Major House). Accademia Leonardo Az olasz iskolákat a Svéd Külföldi Tanulmányi Intézet (CSN) elismerte, és az "Università per Stranieri di Perugia" által elismert CILS vizsgaközpont, valamint egy DITALS központ, a tanárok képzési programja, akik szeretnék az olasz nyelv tanítása, amelyet az Università di Perugia elismer. Az Accademia Leonardo pedig partner az olasz római iskolákkal és az olasz nyelviskolában Firenzében.

Töltse le az olasz nyelvtanfolyamok és szállások brosúráját és árait:

Prospektus Accademia-Leonardo-en.pdf

Helyszínek

  • Salerno

    Piazza Umberto I n. 1 – 84121 – SALERNO - ITALY, , Salerno

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések