Keystone logo
ABC Access Business College

ABC Access Business College

ABC Access Business College

Bevezetés

Üdvözöljük az ABC Access Business College

Olyan intézmény, amely elegendő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy szakértelmét, tehetségét és professzionalizmusát ápolja. Jobb?

Szívesen megerősítjük, hogy mi vagyunk a legjobbak. Kötelezettségünk, hogy szakmailag előrehaladjon az Ön számára, hogy elérje karriercéljait. Üdvözöljük Önt egy olyan intézményben, amely a legkedvezőbb környezetet kínálja tanulmányaihoz. Több mint megtiszteltetés számunkra, hogy tanulási csapatunk részévé válik. Kötelességünk, hogy a lehető legmagasabb tudást nyújtsuk Önnek a jövő javára, és ezért érezzük magunkat eladósodásnak, hogy nagyobb magasságokba vigyük.

ABC Access Business College az Oktatási Minisztérium, a Főiskolák és az egyetemek által bejegyzett, 2005-ös Privát Karrier-törvény szerint nyilvántartásba vett, és megkapta az O242732890457 számú kijelölt tanulási intézményt, amely jelzi, hogy a Kanadai Állampolgársági és Bevándorlási (CIC) osztály engedélyezi oktatást nyújt a nemzetközi diákoknak.

Buro Millennial / Pexels

Miért mi

 • 2003 óta szolgálja a közösséget, és sok diáknak segített sikeresnek lenni.
 • Sok magas igényű diplomaprogram és kurzus a főiskolán.
 • A minisztérium szabályozott főiskolája hiteles neve a kanadai oktatási ágazatban.
 • Innovatív tanítási technikák, amelyek lehetővé teszik a tudás gyakorlati alkalmazását a kiválasztott iparágban.
 • A multikulturális környezet a nemzetközi hallgatók számára. Nagy lehetőség arra, hogy különböző nemzetiségekkel találkozzanak, hogy megtanulják és élvezhessék kultúrájukat.
 • Biztonság, parkolás és könnyen megközelíthető tömegközlekedés, mivel a híres Yonge utca metrómegállójában található.
  A helyes programok kiválasztásának számos lehetősége A minőségjavító módszerek folyamatos figyelemmel kísérése és végrehajtása a tanulási eredmények javítása érdekében.
 • A vállalati ügyfelek számára nyújtott képzések és workshopok segítenek a főiskolai tanfolyamok fejlesztésében.
 • Segítettünk sok diplomának, hogy életüket hosszú távú foglalkoztatható készségekké alakítsák át. Kormány által finanszírozott képzés áll rendelkezésre. A támogatás legfeljebb 28 000 $ lehet. Adott esetben gyermekfelügyelet gyermekenként 1000 dollárig. Legfeljebb 2000 $ havonta.
 • Akár érdeklődik diplomával, akár a jelenlegi készségek fejlesztésével és a Tanúsítvány megszerzésével, az ABC Access Business College karrierképzést biztosít Önnek, hogy segítse a karriercéljainak elérését.

rawpixel.com / Pexels

Helyszínek

 • Nipigon Avenue,5, M2M 2V7, Toronto

Kérdések