Keystone logo

41 North Business School

A logo

Bevezetés

ABOUT ÜZLETI ISKOLA

Az északi rész új, magán és önálló, ami egyedülállóvá tesz minket Törökországban. Elkötelezettek vagyunk az üzleti gyakorlat javítására a digitális átalakítási korban. Célunk, hogy olyan tanulókat szolgáljunk, akik hisznek egy soha véget nem érő tanulási élményben, a vezetésben és a személyes életben.

41 Észak-DBA, Executive MBA és Digitális Kiválósági Posztgraduális Tanúsítvány. Az északi régió a digitális kor vezető szerepére, az új technológiák értékelésére és kezelésére összpontosít. Az iskola interdiszciplináris diskurzusplatformot kíván biztosítani a társadalom, az üzleti élet és az egyetemek között.

Egyéni programok

Ha jelenleg dolgozik, és nem akarja elhagyni a munkáját, de magasabb pozícióra törekszik? Készen állsz a digitalizálásra? Mit jelent a mesterséges intelligencia (AI) és a robotika az Ön vállalkozása számára? Úgy érzi, hogy sürgős külső és szakértői segítségre van szükség? Ha igen, a 41 North a megfelelő partner.

Az északi együttműködés a legfelsőbb nemzetközi intézményekkel a legújabb és legmodernebb oktatási / tanulási környezet megteremtése érdekében, és a kreatív vezetői stílusokra összpontosít; digitalizálja az üzleti és a munkahelyi menedzsment-fejlesztés kevert változatait.

  • Isztambul már az East Gateway városa
  • Partnerintézményeink közé tartozik a Grenoble Ecole de Management (GEM-France) és az Európai Menedzsment és Technológiai Iskola (ESMT-Berlin), amelyek mindegyike rendelkezik az AACSB, az EQUIS és az AMBA ritka és áhított hármas koronával. A kreatív vezetés központja (CCL-Greensboro, Brüsszel, Moszkva) befejezi a triót.
  • A GEM EMBA, az ESMT Executive Education és a CCL vezetői programjai Isztambulban közel 50% -kal alacsonyabb árakat mutatnak, mint Európában. Ugyanolyan mértékű, ugyanolyan tartalom, azonos képesítés, sokkal kevesebb költség!

A HELYI HELYEKRŐL

ISTANBUL ÜZLETI KÖZTÁRSASÁG

Az Isztambulban, a kontinensek kereskedelmének középpontjában álló 41 North Business School inspirálja és segíti a vezetőket abban, hogy szerezzenek a szükséges készségeket ahhoz, hogy modern vezetővé váljanak. 41 North Business School , a világ vezető iskoláival együttműködve a technológia és az innováció területén, stb. Találjon meg minket, ahol East találkozik Westkel, a 41. északi szélesség mentén.

Egy üzleti iskola és vezetői képzési intézmény a Business District Isztambul szívében. A FERKO aláírási épület a boldog tervek összessége.

41 North Business School Isztambulban - Levent:

  • A Boszporusz európai oldalán

  • Körülvették a globális cégközpontot

  • Modern bevásárlóközpontok, éttermek, galériák, koncerttermek és előadóközpontok.

A mi campusunk könnyen megközelíthető utakon és földalatti járdákon keresztül, amelyek metrobuszok, metró- és gyalogos összeköttetések biztosítását szolgálják. Ezen túlmenően a campus maximalizálja termelékenységét a tanulókörnyezet élvezetesebbé tételét a helyszíni szolgáltatásokkal, mint például az elektromos járműtöltési pontok parkolóhelyek, üzleti concierge szolgáltatások, kávézók, éttermek és élénk parkok a társadalmi tevékenységek számára.

A VEZETŐSÉGRŐL

Hisszük, hogy a vezetés egyaránt művészet és tudomány, amely magában foglalja nemcsak racionális megközelítés használatát, hanem érzelmi kapcsolatot is.

Tanulási tapasztalat

A tanulási folyamatok és a kapcsolódó technológia drasztikusan megváltozott az elmúlt tíz évben. Ez már nem elegendő ahhoz, hogy időről időre összegyűjtsék a vezetőket, képessé kell őket tenni arra, hogy a nyertes előadások valós időben és a munkahelyen legyenek.

Helyszínek

  • Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent, 34394, Istanbul

Kérdések