Keystone logo
3IL Groupe

3IL Groupe

3IL Groupe

Bevezetés

3iL Csoport: 2 iskola - 3 fok - Karrier a Computer Technologies and Engineering

Kik vagyunk mi?

Létre 1987 a Kereskedelmi Kamara és az Ipari Limoges, Groupe 3iL áll 2 középiskolák: 3iL Ingénieurs és 3iL Akadémia, amely kiadja több magas fokú szakosodott Computer Science.

Azok fok által elismert francia felsőoktatási minisztérium.

Megvan a tanúsítás ISO 9001 által kibocsátott AFNOR igazolás (AFAQ: francia minőségbiztosítás). Tehát, mi elismerten a minőségi nyújtunk. Ez segít javítani a versenyképességet, és jó gyakorlatok által jóváhagyott minőségi védjegyek által elismert szakemberek. Megvan még számos intézményi, akadémiai és szakmai partnerek. 3iL Ingénieurs az a képzés Computer Science amely kéri magas szintű tudomány, számítástechnika és a menedzsment.

Az oklevél Mester fokozat által akkreditált Európai címke EUR-ACE, Hanem a francia oktatási intézmény nevezett Bizottság des Titres d'Ingénieurs (Engineering Oktatási Bizottság), Egy címke garantálja a minőséget, a mérnöki diploma és az ő alkalmazkodás cégek igényeinek kielégítése érdekében.

Nincs szó szerinti fordítása CTI mert azt csak Franciaországban, még ha találunk néhány mérnöki iskola külföldön (Vietnam, Belgium, Bulgária ...) A CTI egy csomó követelményeket kell követni, ha azt szeretné, hogy megújítja az akkreditációt. Például, a diákok kell tölteni legalább egy szemesztert külföldön (egy akadémiai csere szemeszter).

A "Ingénieur" címke egy bejegyzett és védett márkanév.

3iL Akadémia azon alapszik 2. szakmai képzések (akkreditált a francia szakbizottság szakmai bizonyítvány): *

  • Bachelor in Conception információs rendszerek, amelyek lehetővé, hogy képességeit főként webes és hálózatok, és hamarosan a Big Data és a E-Health (miután a 2 éves képzés egy Computer Science mező). Ez a kurzus jóváhagyott második szint (4 éves egyetemi képzés).
  • 2 éves Master of Management és információs rendszerek és infrastruktúra (miután a Bachelor egy Computer Science mező), jóváhagyott egyszer szint (5 éves egyetemi képzés)

Hol vagyunk?

3iL csoport található Limoges. Ez egy kényelmes módja az élet a természet és olcsó szállást a közelben. Limoges található 3 óra Párizs vonattal vagy 1 óra repülővel. Ez a város központi elhelyezkedése (metszéspontjában az autópálya Spanyolországból Észak-Európában és félúton Közép-Európa és az atlanti) ideálissá teszi a mindenféle cserék.

Limoges régóta ből a korai középkorban. A korai jólétét Limoges szorosan kapcsolódik a porcelán ipar. Város művészeti és történelmi és a tőke a Tűz Arts, Limoges lehetővé teszi a látogatók megcsodálhatják a gyűjtemény egyedülálló a világon: 12 000 darab porcelán kiállítás a Adrien Dubouché Nemzeti Múzeum.

Ez a rangos címke Minisztérium által odaítélt Kultúra, hogy a helyi hatóságok, amelyek már dolgoztak, hogy támogassák a örökségével régió között egyaránt lakosok és a látogatók.

Miért is válasszon minket?

Mivel a tananyag, képességek és pedagógiai megközelítések:

  • Kapcsolódnak a cégek elvárásait és fejlesztik a választ, hogy az igényeiknek.
  • Társított tudományos kutatások zajlanak XLIM Laboratory (CNRS)
  • Széles körben nyitott a nemzetközi mobilitás és tapasztalat (tudományos cserék vagy kettős fok)
  • És határozottan biztosítja a magas foglalkoztathatóság (75% diákjaink talál munkát előtt érettségi!)

Beszámolók

Kiválasztottam 3iL tanulni Computer Science and Engineering kurzusok, hogy kap egy francia diplomát a CTI címkét. Amikor megérkeztem a 3iL, mentorom segített, hogy minden kötelező alaki, még mozogni én szállást. Élek hihetetlen élményt és sok barátot. Azt tanácsolom a külföldi diákok választhatnak az iskolában a családi szellem. Vannak minőségű képzés és csapat projektek jobb tanulási és gyakorlati megvalósítása a cégek. Amina BENBIGA - Casablanca I 2015 osztály

Van egy kényelmes környezetet 3iL tanulni. A tanárok a beteg és az osztálytársaim nagyon szép. Azt is részesülnek a FLE programot annak érdekében, hogy javítsák saját szinten franciául. Wang LIU - Pékin I 2015 osztály

Helyszínek

Helyszínek
  • 43 rue de Sainte-Anne BP 834 - 87015 Limoges France, BP 834-87015, Limoges

Kérdések