George Washington University, Law School

Bevezetés

Rólunk

Az első osztály 1865-es beiratkozása óta a George Washington Egyetem Jogtudományi Iskolája a legalapvetőbb tudományok egyik legfinomabb elméjét állította elő.

Ez a hagyomány ma is folytatódik, hiszen a GW törvényes hallgatók a tudásukat és készségüket használják itt, hogy befolyásolják korunk kritikai jogi beszélgetéseit. Az iskolát az Amerikai Ügyvédi Kamara akkreditálja, és az Amerikai Jogi Iskolák Szövetségének alapító tagja. A jogtudomány a GW campusban található, a belvárosban, melyet ismerősen a Foggyalagként ismernek.

Történelem

A Köztársaság korai éveiben, amikor a nemzet új fővárosa nem volt több, mint egy közönséges épületek gyűjteménye, melyet a legelők szétváltak, George Washington elnök a kongresszust tanácsosnak tartotta egy nemzeti egyetem létrehozására a kormány székhelyén.

Célja a köztisztviselők jövő nemzedékeinek oktatása volt, és ezáltal megteremtette a nemzeti identitást, amely "a republikánus kormánynak és az emberiség valódi és valódi szabadságának barátságos elveken" alapul. Az akaratából 50 részvényt hagyott el a Potowmack Canal Company részvényein egy egyetem adományozására ", amelybe szerencsés fiatalokat és tehetségeket küldhetnek annak minden részéből oktatásuk befejezéséhez az udvarias irodalom minden ágában - a művészetekben és a tudományokban - a politika alapelveinek ismereteinek megszerzése

Habár évtizedekkel azelőtt, hogy a George Washington Egyetemes Egyetem egy kongresszusi törvényen alapulna, az 1865-ben létrehozott George Washington Egyetem Jogtudományi Iskola volt a Columbia Egyetem első jogi iskolája. Ma az iskola továbbra is megtestesíti a nemzet első elnökének törekvéseit.

DC

Az első jogi iskola a fővárosban

A hallgatók páratlan lehetőségeket kínálnak arra, hogy tanuljanak a szakértő karoktól és a kiváló látogatóktól, valamint gyakorlatokat, irodai munkákat és foglalkoztatást folytassanak mindazonáltal, miközben élvezik a város élénk kultúráját, éjszakai életét és étkezését.

A Washington DC szívében több mint 145 éves múltra tekint vissza, és a George Washington University University Law School élete elválaszthatatlanul kapcsolódik a környező közösség életéhez. A campusunk mindössze négy háztömbnyire van a Fehér Háztól, és könnyen elérhető a Világbank, az Igazságügyi Minisztérium, az Állami Minisztérium, a szövetségi és helyi bíróságok, valamint számtalan nonprofit és nem kormányzati szervezet számára. A GW Law hallgatóinak páratlan lehetőségei vannak arra, hogy tanuljanak a szaktudományi oktatóktól és a kiváló látogatóktól, valamint gyakorlatokat, irodákat és foglalkoztatást folytassanak mindazonáltal, miközben élvezik a város élénk kultúráját, éjszakai életét és étkezését.

A dékántól

Üdvözöljük a GW Law-ban!

Az 1865-ben alapított George Washington University University Law School a jogi akadémia egyik legnagyobb, legismertebb és legkülönfélébb tagja. Felkérem Önt, hogy fedezze fel egyetemi közösségünket és közösségünket, hogy fedezzen fel egy olyan jogi iskolát, amely mélyen gyökerezik a hagyományban, nagy mértékben reagál a jogi képzés és a jogi szakma változásaira, és teljes mértékben elkötelezett az ügyvédek és az átalakító ötletek előállítása iránt. A hallgatók azért jönnek a GW Law-hoz, mert meg akarják változtatni a világot, és olyan szakemberekként végzik diplomájukat, akik felkészültek a törvény és az igazságosság legmagasabb eszményeinek írására, támogatására, innovációjára, létrehozására és megvalósítására.

Amikor ellátogat weboldalunkra, meglátja, hogy a világszínvonalú intézményünk hogyan készíti elő a hallgatókat a globális jogi piac valóságainak. Nemzetünk fővárosának szívében található GW Law ötvözi a kiváló jogi oktatást az innovatív programozással és a gyakornoki, szakmai, mentori és hálózati lehetőségekkel.

Világszínvonalú kar. A GW Law tapasztalatának lényege egy erős pedagógia, amely ötvözi az ösztöndíjat, a tant és a gyakorlatot. A hallgatók hatékony ügyvédekké történő fejlődésének elősegítése egy kiváló kar, amely nemcsak széles körben hivatkozott könyveket és cikkeket tesz közzé, hanem aktívan átalakítja a jogi tájat. Nemzetközileg és nemzetközileg elismert tanáraink rendszeresen részt vesznek az Egyesült Államok Legfelsõbb Bírósága, a nemzetközi bíróságok és más bíróságok peres eljárásaiban. Szakértői kommentárokat nyújtanak a sajtó számára, tanúvallomást tesznek a Capitol-hegyről, tanácsadói szerepet töltenek be a különböző kormányoknál, és számos más tevékenységet folytatnak, amelyek gazdagítják az iskola tudományos életét.

Ahol a törvény készül. A GW Law földrajzilag tökéletes helyzetben van, hogy egyedülállóan washingtoni jogi oktatási tapasztalatot nyújtson. Helyünk - a nemzeti és a nemzetközi jog központjában, a legfelsõbb kormányzati tisztviselõk, a Legfelsõbb Bíróság elõtt - lehetõvé teszi, hogy a washingtoni kulcsfontosságú személyek gyakori osztálytermeinkben részt vegyenek, campusunk konferenciáin részt vegyenek, és évente több mint 100 különleges eseményen beszéljenek a jogi iskolánkban.

Valós tapasztalatok. Elkötelezett hallgatói testületünk változatos, támogató, kreatív, innovatív és szorgalmas. A GW Law-nál mély lehetőségeket kínálunk hallgatóink számára tanulmányozáshoz, felfedezéshez, vita megvitatásához és a törvény és a jogi alapelvek megkérdőjelezéséhez az osztályban és a világban. Sok hallgató vesz részt a GW Jacob Burns Közösségi Jogi Klinikán, ahol az ügyfelek valós esetekben képviselnek karok felügyelete alatt. Részt vesznek továbbá érdekképviseleti versenyeken, hallgatók által szerkesztett törvényi folyóiratokban, pro bono projektekben és több száz szakmai gyakorlaton a washingtoni kormányzati ügynökségeknél és vezető nemzeti és nemzetközi intézményeknél.

A világ megváltoztatása. Reméljük, hogy fontolóra veszi a közösségünk részvételét. Arra bátorítom, hogy mélyebben mássson és tanulja meg, mi teszi a GW Law-t ideális célpontra olyan készségek elsajátításához, amelyek lehetővé teszik a világ megváltoztatását. Kérjük, látogasson el hozzánk személyesen, hogy megnézhesse létesítményeinket, és jobban megértse, ki vagyunk, mit csinálunk, és hogyan jelentkezhet csatlakozni. Alig várom, hogy üdvözöljem Önt a jogi iskolánkban.

melegen,

CHRISTOPHER ALAN BRACEY

Ideiglenes dékán, a kari ügyekért felelős alelnök és jogi professzor

Helyszínek

 • H Street Northwest,2000, 20052, Washington

Kérdések

Általános Információ

 • További információt szeretnék erről a képzésről.

Program Dates

 • Mikor van a jelentkezési határidő?
 • Mi a program kezdési dátuma?

Tandíj & költségek

 • Mennyibe kerül ez a képzés?
 • Van részletfizetési lehetőség?

A Program Típusa és Időtartama

 • Online is elvégezhető a képzés?
 • Milyen hosszú a képzés?
 • Nappali tagozatos vagy részidős a képzés?

A tanulmányok helyszíne

 • Hol található az intézmény?
 • Hol található a campus?

Finanszírozás

 • Milyen egyéb finanszírozási lehetőségeket kínál a képzés?

Hogy lehet jelentkezni

 • Milyen dokumentumokra van szükségem a jelentkezéshez?
 • Miből áll a felvételi folyamat?

Nyelv

 • Milyen nyelvű a képzés?

Más

 • Más