Hivatalos Leírás

Williamről

Legyél itt. Ismerje meg itt. Excel mindenhol.

Bejegyzés (2018-19)

 • 645 diák
 • 47 államból, Columbia kerületéből, az Amerikai Virgin-szigetekből és 14 országból
 • Férfi / nő arány: 44% / 56%
 • A diákok színe: 24%
 • 332 főiskolától és egyetemtől érettségi fokozatot tart

Felvételi profil: 2021-es osztály

 • Átlagos életkor: 24
 • Életkor: 20-39
 • A 2021-es JD osztályon kívül 28 új hallgató LL.M. jelöltek. Kínából, Angliából, Koreából, Nigériából és Szaúd-Arábiából származnak.

Intézmények és programok

 • Összehasonlító jogi tanulmányok és a konfliktus utáni béketeremtés központja
 • Jogi és Bírósági Technológiai Központ
 • Jogi és Piackutató Központ
 • Választási törvény program
 • Emberi biztonsági jogi központ
 • Jogtudományi Intézet
 • Tulajdonjogi projekt

Kar

 • Elismert tudósok és szakemberek számos területen, beleértve a büntetőjogot, a környezetvédelmi jogot, az alkotmányjogot, az emberi jogokat, a trösztellenes törvényeket, a jogi etikát, a szellemi tulajdonot, a nemzetközi jogot és a konfliktus utáni igazságszolgáltatást.

Figyelemre méltó történetünket csak a diákjaink jogi készségeinek megteremtése iránti elkötelezettségünk jelenti, amely kiváló szakemberekké válik, akik a világon változni fognak.

Karunk tapasztalt mentorok, akik példaként szolgálnak az állampolgár-ügyvéd eszméjére. Minden tanfolyamon szakmai és személyes betekintést használnak, hogy hangsúlyozzák a jog gyakorlatának emberi elemeit. Diákjaink éles intellektusokkal és vadul sokszínű tehetséggel érkeznek, és időt fordítanak arra, hogy együttműködjenek valódi értékű projekteken. Jogi gyakorlati programunkban és klinikáinkban és externship programunkban megtanulják, hogyan kell ügyesen és becsületesen gyakorolni.

Vilmos

 • Elkötelezettségünket arra, hogy oktatókon, interdiszciplináris és tapasztalati tanuláson keresztül valóban megtanultuk a törvényben való gyakorlatokat;
 • A jogtudományi tanulmányok iránti elkötelezettségünk annak érdekében, hogy megőrizzük a legjobban a jogrendszerünket, megreformáljuk azt, amit javíthatunk, és mindenekelőtt hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a világ megértse ezt az alapvető emberi intézményt; és
 • Elkötelezettségünk az állampolgári ügyvédek oktatására, akik a közösségükben, a nemzetben és a világban megkülönböztetve szolgálnak majd.

110484_pexels-photo-1595391.jpeg

akadémikusok

Készüljön fel egy inspiráló jogi oktatásra, amely a szakmában a legjobbat nyújtja.

Williamben

Mindez a polgári ügyvéd filozófiájával kezdődik, az ügyvéd Jeffersoni eszméje, mint szakképzett ügyvéd és szentelt köztisztviselő. Ez a fogalom egy olyan akadémiai tantervet jelent, amely hangsúlyozza a tapasztalati tanulást és a törvény „emberi elemét” - az együttérzést, az etikát és a közszolgálatot.

Tantervünkben az első évfolyamok többet tesznek, mint az alapok lefedése. A polgári eljárás, az alkotmányjog, a szerződések, a büntetőjog, a vagyon és a kártérítési kurzusok mellett minden 1L-en keresztül megy keresztül

Az 1L tananyag és az ügyvédi készségek tanfolyamain kívül közel 100 különböző választási kurzus közül választhat. A modern joggyakorlat minden aspektusát a szellemi tulajdontól a nemzetbiztonságig az üzleti és a vállalati jogig terjed. Nyolc klinikánk és egy gyakorlatunk segít felkészülni a jog gyakorlására és a szakma tagságára. Klinikáink diákjai évente több mint 14.000 órányi szolgáltatást nyújtanak a bevándorlók, a speciális szükségletű gyermekek és a veteránok körében.

Mindeközben az Oktatási Iskola több mint 40 hallgatói szervezetén keresztül részt vesz az osztályon kívüli tanulási lehetőségekkel.

110485_pexels-photo-1438072.jpeg

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

William & Mary Law School

Innovatív LL.M. A program olyan külföldi képzett diákok és ügyvédek számára készült, akik versenyezni akarnak egy egyre globalizáltabb jogi világban. 1989 óta fogadjuk a ... [+]

VilmosLL.M. Program2 félév, 24 órás óra, vagy3 félév, 34 óra, beleértve a választást egy kiválasztott jogi területen

Ösztöndíjak: A felvétel időpontjában minden befogadott hallgatót érdemi alapú ösztöndíjaknak kell tekinteni.

Osztályok: LL.M. A diákok saját tanulmányi programokat készítenek és osztályokat tartanak JD diáktársaikkal.

Kezdés dátuma: tavasz vagy ősz

Felvételi követelmények

Jogosultság: A jogosultság megszerzéséhez a diákoknak bizonyítaniuk kell, hogy:

elvégezte az LL.B megszerzéséhez szükséges jogi oktatást. (Bachelor of Laws), LL.M. (Jogi Master), vagy JM (Juris Master) egy külföldi országban, vagy az adott országban végzett bárvizsgához hasonlónak; vagyképesek külföldi országban gyakorolni a jogot; vagyúgy vélik, hogy megfelelő jogi oktatással vagy tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy kielégítően teljesítsék az LL.M. program.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Williamsburg
Augusztus 2019
Angol
Nappali
2 - 3 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Address
613 S Henry St
23187-8795 Williamsburg, Virginia, Amerikai Egyesült Államok
Honlap