Hivatalos Leírás

McGeorge-ról

McGeorge oktatja az ügyvédeket nagy és kis ügyvédi irodáknak, kormányzati szerveknek és vállalati jogi osztályoknak az Egyesült Államokban és az egész világon. Ez 1924 óta a mi elismertségünk, és ma igazabb, mint valaha.

Ahogy a világ egyre kisebb, még összetettebbé válik, McGeorge válaszol a hallgatók szigorú képzésére a 21. század globális gazdaságának vezető pozícióira.

115337_115328_Capture.jpeg

Sikerünk egy kiváló kar, magas színvonalú diákok, elkötelezett és résztvevő öregdiákok, valamint egy gyönyörű, tágas egyetem, a legmodernebb tantermi és hallgatói létesítményekkel épült.

Ugyanakkor egy látomásra épül. McGeorge egy mozgó intézmény, egy dinamikus jogi iskola, amely változik és növekszik, hogy megfeleljen a globális gazdaság kihívásainak, és oktassa az ügyvédeket, akik a holnap vezetői lesznek.

115336_115327_Edited20130623McGeorgeCampus011lr.jpg

Miért válassza a McGeorge-t? Mert készen állsz a sikerre:

Kar

  • 45 teljes munkaidős és 50 részmunkaidős tanár, akik a nemzeti és nemzetközi hírnevüket elérték a szakterületükön.
  • A tagok, akik az elmúlt öt évben 30 könyvet tettek közzé, az egyik legmagasabb összeg a jogiskolák között a nemzetben.
  • Professzorok, akik a kormányban, a vezető ügyvédi irodákban és az iparág minden szegmensében jelentős pozíciókat töltöttek be, és akik valós ismereteket adnak diákjainknak.
  • Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának társjogi igazgatója, Anthony M. Kennedy (Ret.) Inspiráló jelenléte a leghosszabb, folyamatosan kiszolgáló karunk.

115340_115326_22504018074_9b3de6827a_o.jpg

akadémikusok

  • A legjobb nemzetközi üzleti jog előkészítés Nyugaton
  • Legmagasabb rangú próbavédelmi és vitarendezési programok
  • Híres Kalifornia és szövetségi kormányzati törvény és politikai program
  • Az oktatás intenzitása, 43% -kal több órával az ABA-követelmény felett a JD-fokozatnál
  • Hangsúly az írásban, két teljes évfolyamírással.
  • Az elméleti oktatás és a gyakorlattal kapcsolatos készségek képzésének egyensúlya.

A 80% -os vagy annál magasabb tartományban a LSAT pontszámmal rendelkező kérelmezők száma több mint kétszeresére nőtt.115338_115324_McGeorgeCampus201498.jpg

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

University of the Pacific, McGeorge School of Law

A transznacionális üzleti gyakorlat LLM-je a nemzetközi üzleti jog területén gyakorolja az ügyvédeket. A fokozat tovább készíti az ügyvédeket a világgazdaság karrierjére. ... [+]

A transznacionális üzleti gyakorlat LLM- je a nemzetközi üzleti jog területén gyakorolja az ügyvédeket. A fokozat tovább készíti az ügyvédeket a világgazdaság karrierjére.

A program kiemelése a McGeorge Global Business for Business hozzáférése

A program kiemeliGyere gyakorlati tapasztalatotÉlvezze az osztályokat a JD diákokkalHasználja a karokat a nemzetközi jog területénDolgozzon a diplomás igazgatójávalHozzáférés a McGeorge-nak a több mint 40 országban működő nemzetközi ügyvédi irodában dolgozó alumínium alapjaihozCsatlakozzon a jogászok közösségéhez, a McGeorge-i karokhoz és az öregdiákokhoz, és különleges segítséget kapjon az Egyesült Államokban a diákélethez való alkalmazkodásban... [-]
Amerikai Egyesült Államok Sacramento
Augusztus 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of the Pacific, McGeorge School of Law

Az LLM az amerikai jogban és politikában kifejezetten olyan nemzetközi ügyvédek vagy jogi diplomások számára készült, akik általános bevezetőt szeretnének az Egyesült Áll ... [+]

Az LLM az amerikai jogban és politikában kifejezetten olyan nemzetközi ügyvédek vagy jogi diplomások számára készült, akik általános bevezetőt szeretnének az Egyesült Államok törvényeihez. Meg fogja vizsgálni az amerikai jog alapjait, és készen áll arra, hogy bizonyítsa az amerikai jog ismereteit a munkavállalók és az ügyfelek számára.

A program kiemeliTapasztalja meg a kurzusokat a JD hallgatókkal, lehetővé téve az amerikai ügyvédi képzés közvetlen megfigyelésétDolgozzon együtt a diplomások és a nemzetközi programok igazgatójával, hogy testreszabja a kurzus kiválasztását, hogy jogosult legyen egy bárvizsgáraTanulmányozzuk az amerikai törvény alapját, hogy készen álljunk arra, hogy bizonyítsuk az amerikai jog ismereteit a munkavállalók és az ügyfelek számáraHozzáférés a McGeorge széleskörű alapjaihoz a világ minden tájárólCsatlakozzon a jogtudományi diákok, a karok és az öregdiákok közösségéhez, és különleges segítséget kapjon az Egyesült Államokban a diákélethez való alkalmazkodásbanTanterv... [-]
Amerikai Egyesült Államok Sacramento
Augusztus 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Elena Smirnova — Choosing the McGeorge LLM Program

Helmo Weiss Student

Thais Gomes Doki Student

Address
Sacramento Campus, 3200 Fifth Ave.
CA 95817 Sacramento, California, Amerikai Egyesült Államok