Hivatalos Leírás

Az USC Gould egy elit jogi iskola, amely elkötelezett az egyetemi kiválóság iránt. Sikerünk egy világszínvonalú kar, egy szoros és változatos hallgatói testület, egy jól elhelyezkedő egyetem, egy interdiszciplináris tanterv és egy támogató alumni hálózat.

A kar számos országban elismert ösztöndíjért, interdiszciplináris fókuszáért, közszolgálatáért és a szakma vezetéséért. Kicsi osztályméretünk és alacsony tanár-diák arányunk intim és kollegális tanulási környezetet teremt.

Az 1900-ban alapított USC Gould Dél-Kaliforniában volt az első jogiskola. Az iskola legkorábbi napjairól a nők és a diákok színét vettük fel. Ma a nemzet legkülönbözőbb törvényes hallgatói populációját tartjuk fenn, és regisztráljuk a legtöbb nemzetközi diákot. Ez olyan környezetet teremt, amely sokféle perspektívát és tapasztalatot hoz létre.

Los Angeles-i székhelyeink nagy lehetőségeket biztosítanak a diákok számára a nemzet egyik legjelentősebb jogi piacán és legforgalmasabb bíróságaiban. A Silicon Beach-től az LA belvárosáig az USC Gould hozzáférést biztosít a titkársághoz, az externships-hez és a karrierlehetőségekhez a jogi és üzleti cégekkel, közérdekű ügynökségekkel és szórakoztató, média- és technológiai cégekkel. A törvényiskola helyzete az USC University Park Campus-ban számos lehetőséget kínál az interdiszciplináris oktatás és kutatás számára a híres iskolák sokasága között.

Az USC úttörő szerepet játszott az interdiszciplináris és a klinikai jogi oktatásban. Az első modern jogi segítségnyújtási program egy 1929-ben alapított USC Gould klinikából származik. 1965-ben az egyik első iskolává váltunk, amely interdiszciplináris hangsúlyt fektetett a jog tanulmányozására. Ma tantervünket számos kulcsfontosságú tudományterület kereszteződésén alapuló kurzusokkal töltjük be, és 15 db kétfokozatú programot kínálunk. Számos klinikán, gyakorlatunkon és externships-en keresztül a diákok gyakorlati képzésben részesülnek a joggyakorlásban, valódi ügyfelekkel dolgozva.

A jogi iskola támogató és szorosan kötődő több mint 10 000 szakemberrel rendelkezik a világ minden tájáról. A trójai család egy hevesen hűséges és erőteljes hálózat, amely mélyen elkötelezett az USC diplomások sikerességében. Alumniink partnerek a világ legnagyobb ügyvédi irodáiban, főbb nemzetközi cégek vezetői, és vezető szerepet töltenek be a kormányzati és közszolgálati szervezetekben. Több mint 500 USC Gould-nalnium volt állami vagy szövetségi bíró.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

University of Southern California USC Gould School of Law

A USC Gould kétéves meghosszabbított jogi mestere (LLM) lehetővé teszi, hogy egy évet megtanuljanak az amerikai jogrendszerről és a jogi angol nyelv elsajátítása előtt az ... [+]

Kétéves kibővített Master of Laws (LLM) fokozat

A USC Gould kétéves meghosszabbított jogi mestere (LLM) lehetővé teszi, hogy egy évig az LLM tanulmányok előtt egy év tanulási alapelemeit töltse el az amerikai jogrendszerben, és jogi angol nyelvtudást szerezzen.

Az első évben akadémiai képzésben részesül a jogi olvasás és a megértés, az esettanulmányok, a jogi elemzések és az angol nyelvtudás fejlesztése terén. A kis, személyre szabott osztályok lehetőséget adnak arra, hogy alkalmazkodjanak az USA-ban élő emberekhez és az USC-hez.

Az első év sikeres lezárása után tanúsítványt kap az Egyesült Államok Jogi Tanulmányaiban, és beiratkozik az USC Gould LLM programjába.... [-]

Amerikai Egyesült Államok South Los Angeles
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Southern California USC Gould School of Law

Az egyének, akik az Egyesült Államokon kívüli elsőfokú jogi diplomával rendelkeznek, az 1 éves LLM-el kapnak alapvető ismereteket az amerikai jogról. A diákok teljesíthet ... [+]

Master of Laws (LLM) fokozat

Jogi Tanszékünk (LLM) az amerikai jogrendszerre összpontosít a nemzetközileg képzett ügyvédek számára. A teljes munkaidős, egyéves LLM alapismeretekkel és ismeretekkel rendelkezik, amelyek azonnal alkalmazhatók a valós jogi gyakorlatra.

Az LLM ideális nemzetközi:

ügyvédibírókkormánytisztviselőkügyészekvállalati jogi tanácsadóbankárokközelmúltbeli diplomásokMiért válassza az LLM-fokozatot a USC Gould-ban?

Az LLM Guide által elismert, mint az egyik legjobb 10 LLM-program Kaliforniában, LLM-tantervünk ösztönzi a kritikus gondolkodást és a gyakorlati problémamegoldást, amellett, hogy alaposan megalapozza az amerikai jogot.... [-]

Amerikai Egyesült Államok South Los Angeles
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul