Hivatalos Leírás

Az UC Irvine School of Law megnyitotta kapuit a diákok 2009 augusztusában, az első új közjogi iskola Kaliforniában több mint 40 éve. Az UCI törvény célja, hogy megteremtse az ideális jogtudományt a 21. századra azzal, hogy a legmagasabb szintű szakmai gyakorlatot végezte el a jogászok képzésében. A rangos iskolákból vettek fel, a kar hatodik helyen áll az országban, tudományos eredményeket egy közelmúltbeli tanulmányban. A hallgatói testület a 20 felsőoktatási intézményben a hallgatói testületekkel összehasonlítható képesítést kap. Az iskola innovatív tanterve hangsúlyozza a gyakorlati tanulást, az interdiszciplináris tanulmányokat és a közszolgálatot.

Mi a különleges az UCI törvényről?


Kiváló oktatási intézmény/>

A legfelsőbb jogi iskolákból szerzett tudományt a nemzetben a 7. helyen helyezték el a közelmúltbeli tanulmányban, a Yale, a Harvard, a Chicago, a Stanford, a NYU és a Columbia mögött. Kiváló tanítás is kiemelt fontosságú, és számos kari tag nyert el oktatási díjat a korábbi intézményekben.

VÁGÁS-EDGE INNOVÁCIÓ

Az UC Irvine School of Law 2009-ben alapították, hogy a 21. századi ideális jogi iskolát hozzon létre a gyakorlati tanulás, az interdiszciplináris tanulás és a közszolgálat hangsúlyozásával.

REAL-LIFE TAPASZTALAT

Minden hallgató a jogot (gondos felügyelet mellett) gyakorolja, miközben az UCI-törvényben, az elsőéves jogvizsgáló készségek tanfolyamán - ahol jogi segítségnyújtásra vagy nyilvános ügyvédi irodákra vonatkozó interjúkat vesz -, és jelentős ügyfelek képviseletével végződik egy belső jogi klinika az érettségi előtt.

KÜLSŐ TANULÓK

Az UCI jogászok nyolcvannyolc százaléka, akik a 2012 júliusában, 2013. februárjában vagy 2013 júliusában a vizsgavizsgára ültek, most már legalább egy joghatóságon belül átmentek a bárban. (Eddig 134 doktorjelöltünk volt, és 118, vagy 88% -ot tettek ki.) A joghatóságok, amelyekben diplomások átmentek a bárban, többek között Alaszka, Kalifornia, Hawaii, Massachusetts, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania és Texas.

KIS ÉRVÉNYEK

A diák-oktatók aránya 10-1, ami azt jelenti, hogy a tanórák kisebbek és a tanároknak több ideje van az egyéni hallgatók számára.

SZAKÉRTŐI MENTOROK

Minden új hallgatóhoz tartozik egy helyi jogi közösség ügyvédi vezetője, aki iránymutatást ad az akadémiai és karrierügyekben.

ACTIVE PRO BONO

A diákok több mint 90% -a vett részt a Pro Bono programban, részt vett olyan projektek számában, amelyekben ügyvédi felügyelet mellett jogi szolgáltatást nyújtottak. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy három év alatt 120 pro bono órát jegyezzenek be.

ELFOGADOTT NÖVÉNYEK

A 2016-os Law School felmérése a hallgatói elkötelezettségről azt mutatja, hogy az UCI-törvény messze meghaladja az országos átlagot, amikor a diákok elégedettsége. Mintegy 95% -a diákja mindhárom osztályban arányos általános UCI jog tapasztalat kiváló vagy jó, és mintegy 95% azt mondják, valószínűleg részt vesznek az UCI törvény újra, ha lehet kezdeni.

SIKERES HELYZETEK

A diákok az évek során nyarat töltötték, és különböző jogi környezetben kezdték pályafutásukat, köztük nagy, közepes és kis ügyvédi irodákat, kormányzati szerveket, közérdekű szervezeteket, általános tanácsadókat és más alternatív karriereket.

PRESTIGIÓS HÁZAK

A különböző szövetségi körzeti és fellebbviteli bíróságok, valamint az állami fellebbviteli és legfelsőbb bíróságok bírái felvették az UCI-jogi hallgatókat, hogy post-diplomás jogászként szolgálhassanak. Ezek az írnokok kiterjednek mind az országra, mind a szövetségi igazságszolgáltatásra.

INCOMPARABLE LOCATION

A Law School található gyönyörű tengerparti Southern California, 40 mérföldre délre Los Angeles és 90 mérföldre északra San Diego.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

University of California, Irvine - School of Law

A Kalvári Egyetem Mesterképzési Programja (Irvine School of Law) első osztályú jogi oktatást nyújt az ügyvédek, bírák, kormányzati tisztviselők és mások számára, akik a j ... [+]

A Kalvári Egyetem Mesterképzési Programja (Irvine School of Law) első osztályú jogi oktatást nyújt az ügyvédek, bírák, kormányzati tisztviselők és mások számára, akik a jogi rendszerről és a joggyakorlatról kívánnak oktatást nyújtani az Egyesült Államokban. Kínálunk általános LL.M. olyan program, amely minden egyes érdeklődésre szabható, így egyedülálló módon a hallgatókat a tudás és a készségek elsajátításával képes felmutatni a mai globális jogi közösségben, bármilyen személyes és szakmai céljuk is lehet.

A program egy egyéves, nappali tagozatos, 24 kredites tanulmányi kurzus, melyet elsősorban az Egyesült Államokon kívüli ügyvédek számára terveztek. A diákoknak négy kurzust kell tartaniuk: Bevezetés az amerikai jogba; Kutatás, elemzés és írás az amerikai jogban; Az amerikai jogi gyakorlat a kontextusban; és a szakmai felelősség, a globalizáció és a jogi szakma az Egyesült Államokban. A tanfolyam többi részében a diákok a tanfolyamok széles skálájából választhatnak a felső szintű tantervben. A dedikált munkatársak segítséget nyújthatnak a hallgatóknak a tanulmányok megtervezéséhez, és kívánságuk szerint biztosítják, hogy a diákok tanfolyamai megfeleljenek Kalifornia, New York vagy más állami oszlopok alkalmassági követelményeinek. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Irvine
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of California, Irvine - School of Law

A Kaliforniai Egyetem Graduate Tax Programja, az Irvine School of Law olyan innovatív tantervet kínál, amely a hallgatókat mind tanítási mélységgel, mind pedig a legmagas ... [+]

A Graduate Tax Programról

Egyfajta, gyakorlatorientált adójogi program.

A Kaliforniai Egyetem Graduate Tax Programja, az Irvine School of Law olyan innovatív tantervet kínál, amely a hallgatókat mind tanítási mélységgel, mind pedig a legmagasabb szintű adózási törvények gyakorlásához szükséges gyakorlati készségekkel egyesíti az Egyesült Államokban vagy külföldön.

A Posztgraduális Adóprogram célja, hogy olyan diplomásokat állítson elő, akik felkészültek a karrierekre, mint adóügyészek, bírák, adótanácsadók és szakpolitikai támogatók, valamint jelentősen javítják az adózási szakma tagjai adózási készségét.

Innovatív tantervének megtervezésénél a program alapító adószakértője az adószakértők, a kormányzati adminisztrátorok, az adópolitikai szaktekintélyek és más iparági szakértők véleményét egy olyan világszínvonalú oktatási tapasztalat kialakításában mutatta be, amely az Egyesült Államok egyik legfontosabb jogi iskolája. A tananyag középpontjában kötelező gyakorlati adókedvezményi követelmény, amelyet adócsökkentésekkel, adótanácsadókkal vagy speciálisan kialakított adóórákkal egészítenek ki. A miénk az egyetlen olyan program az Egyesült Államokban, amely a gyakorlati adózási készségeket az akadémiai tananyag inherens, kötelező részévé teszi.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Irvine
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

University of California, Irvine - School of Law

Address
East Peltason Drive,401
92697 Irvine, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok