University of South Wales Online Programmes through UNICAF

Bevezetés

Hivatalos Leírás

RÓLUNK

Az UNICAF együttműködött a Dél-Wales-i Egyetemmel, hogy különböző kurzusokat kínáljon.

A University of South Wales az egyik legnagyobb az Egyesült Királyságban, amely több lehetőséget és jobb kilátást kínál a diákok számára. Az egyetem vezet számos agrártámogató karon, többek között:

  • Üzleti és társadalom
  • Számítástechnika, mérnöki tudomány és tudomány
  • Kreatív iparágak
  • Élettudományok és oktatás
UNICAF egy olyan oktatási szervezet (EDEX) része, amely nemzetközi helyszíneken rendelkezik egyetemekkel és tanulási központokkal, beleértve Ciprust, Görögországot, Romániát, Kínát és Afrikát. Az UNICAF számos jól ismert partnerrel együttműködve működik együtt, mint például a Dél-Wales-i Egyetem a transznacionális oktatás megvalósításában.

A Dél-Wales-i Egyetem és az UNICAF közötti partnerség egyesíti mindkét szervezet erőforrásait és képességeit, hogy olyan innovatív tanulási megoldásokat és programokat kínáljanak, amelyek teljes körű online elérhetővé válnak a szakemberek széles körének igényeihez.

UNICAFUNICAF az egyik legelismertebb ösztöndíjprogram. A program támogatja azokat a diákokat, akiknek lakóhelye Afrikában van, és lehetőséget nyújt a Dél-Wales-i Egyetemen partnerségben kínált online programokhoz való tanulmányozásra sokkal alacsonyabb költségek mellett.

Az UNICAF ösztöndíjak programjának elsődleges célja, hogy az oktatás megfizethetővé váljon az afrikai diákok számára, és lehetőséget biztosítson az afrikai diákoknak arra, hogy fejlett tudományos tanulmányokat folytassanak és nemzetközi szinten elismert képesítéseket szerezzenek.

A felajánlott programok erős szakmai és szakmai összpontosítást biztosítanak nemzetközi szemszögből, annak érdekében, hogy a diákok felkészüljenek a globális piacon való munkára, és megtérüljenek az oktatással kapcsolatos befektetéseiken. Az UNICAF, mint a Dél-Wales-i On-line Szállító partner, az Egyetem programjait online vagy a Támogatott Nyílt Tanulás révén teszi elérhetővé, amely egy korszerű e-learning környezetet és egyéni tanulói és egyetemi oktatást és támogatást nyújt.

A partnerek széles körű tapasztalattal rendelkeznek a minőségi, innovatív tanítás és tanulás biztosításában, valamint a folyamatos szakmai fejlődés biztosításában, amely kulcsfontosságú eleme egy olyan európai stratégianak, amely magas színvonalú felsőoktatási tapasztalatot biztosít a megszorítások és a súlyos költségvetési nyomás miatt.

A Dél-Wales-i Egyetem felelős a programok tudományos minőségéért, és a diplomákat.

UNICAF
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

LLM

Llm (a törvények mestere)

On-line Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athens Románia Bucharest Egyesült Királyság London Egyiptom Cairo Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Ciprus Cyprus Online + 25 további

A University of South Wales LLM kurzus kínál rugalmas megközelítést posztgraduális tanulmány, ahol tudod testre a mester program, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és karrier törekvéseit. Megtalálhatja a jogi tárgyak széles körét, ideértve a kereskedelmi jogot, a nemzetközi kereskedelmi jogot, a versenyjogot, a munkajogot és a szellemi tulajdonjogot. [+]

LLM (Master of Laws)

A University of South Wales LLM kurzus kínál rugalmas megközelítést posztgraduális tanulmány, ahol tudod testre a mester program, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és karrier törekvéseit. Megtalálhatja a jogi tárgyak széles körét, ideértve a kereskedelmi jogot, a nemzetközi kereskedelmi jogot, a versenyjogot, a munkajogot és a szellemi tulajdonjogot.

Oktatási cél

A tanfolyam célja, hogy:

Elkötelezze magát az elméleti és aktuális kérdésekkel kapcsolatban a legfontosabb, legfontosabb területekről, amelyek aggodalomra adnak okot. Fejlett jogi ismeretek fejlesztése a kortárs jog és gyakorlat kulcsfontosságú területeinek szigorú elemzéséhez Olyan készségeket kell kifejleszteni, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a vonatkozó jogterületre vonatkozó jogi szabályokat kezeljék, és képesek legyenek ezeknek a szabályoknak a gyakorlati és tudományos megítélésére. Helyezze ezeket a tanulmányokat megfelelő fogalmi keretekbe, számos tudományágat és betekintést használva. Olyan készségek kifejlesztése, amelyek számos jogi és politikai dokumentum felhasználásához szükségesek, beleértve az Európai Unióból, az Egyesült Királyságból és más joghatóságokból származó elsődleges és másodlagos forrásokat. Olyan kutatói készségeket kell kifejleszteni, amelyek szükségesek ahhoz, hogy részt vegyenek egy projektben vagy más szakmai feladatban, amelyhez a megfelelő jogterületen ismeretet, megértést, alkalmazást, értékelést, elemzést és szintézist kell alkalmazni. Adjon lehetőséget arra, hogy a jogalkotás és a politika alakulásának aktuális és esetleg ellentmondásos területeire összpontosítson, hogy tájékozott vitát folytasson. út ... [-]

Videók

UNICAF - is by your side on the road to success

Build your brilliant future you've always dreamed of!

Kapcsolat
Cím
1745 Broadway
New York, New York, 10019 US
Cím
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athens, Central Athens, GR
Cím
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

Bucharest, Bucharest, 060754 RO
Cím
Kemp House, 152 City Road
London, England, EC1V 2NX GB
Cím
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Cairo Governorate, EG
Cím
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Greater Accra Region, GH
Cím
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe,

Lilongwe, Central Region, MW
Cím
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, MU
Cím
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, NG
Cím
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, SO
Cím
Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters),
Longacres

Lusaka, Lusaka Province, ZM
Cím
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, JO
Cím
Cyprus Online, CY
Cím
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusaka Province, ZM