University of Southern California Gould School of Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Southern California

A Dél-Kaliforniai Egyetem egyik a világ vezető magán egyetemek. Egy horgony intézmény Los Angeles és a globális központ művészeti, technológiai és nemzetközi kereskedelem, USC egyik vezető vétel a nemzetközi diákok, és széles körű lehetőséget szakmai és a külföldi tanulmányokat. Az erős hagyománya integráló liberális és a szakmai képzés, USC elősegíti eleven kultúrát közszolgálati és arra ösztönzi a diákokat, hogy át tudományos és a földrajzi határokat a törekvés a tudás.

Mintegy USC Gould School of Law

Az USC Gould School of Law kínál a premier szakmaközi oktatás rendkívül motivált diákok pályára készül, amely kiterjed majd az elkövetkező évtizedekben. Mivel a jogi szakma folyamatosan fejlődik, nincs iskola jobb helyzetben, hogy az oktatás, majd a platform a következő generációs ügyvédek, akik gyakorolják az egész világon színpadon. A jogi szakma dinamikus, USC törvény mindig is büszke átalakításában, annak módszereit, hogy egy jogi oktatás szabott igényeinek a jelenlegi környezetben, miközben az erős mag kötelezettségeit.

Üdvözöljük a egyetlen mértéke a maga nemében kiemelkedő nemzetközi jogi szakemberek és jogi diplomával.

USC az első jogtudományi iskola, amely felajánlja az online Master of Laws (LL.M.) fokozatot azzal a lehetőséggel, hogy szerzett diplomát a Business Law, Compliance, vagy Entertainment Law & Industry; Mindkét képesítést csak három félév alatt lehet online elvégezni. Jelentkezés az USC és megismerhetik az amerikai jogrendszer a sarkából a világot.

hero04

Az 5 legfontosabb ok közül választhat az USC-nek az LL.M. Vagy tanúsítványprogramot

Döntés, hogy hol folytassa a LL.M. lehet az egyik legfontosabb döntését a karrierjét. Mivel a jogi szakma egyre globalizálódó, megszerezte a US Master of Laws fokozatot USC azt bizonyítja, hogy excel a többnyelvű környezetben. Túl a szilárd megtérülést, hogy megbecsült USC minősítést már ismert kínál, azt javasoljuk, hogy fontolja meg a következő tényezőket:

 1. Global Law School Hírnév
  Egy előkelő 100 éves öröksége a vezetés és a kiváló minőség, a USC Gould School of Law ismert, hogy rendkívül szelektív és elismert, mint az egyik legjobb jogi iskolák a világon.
 2. Resources for International Students
  A Graduate & International Programs (G & IP) Office szálloda teljes csapat lelkes személyzet tagjai, akik a nemzetközi hallgatók egy-egy segítséget illetően természetesen regisztráció, tanulmányi támogatást, előmenetel szaktanácsadás és így tovább.
 3. Ösztönző tanulási környezetet
  Tanfolyamaink kihívás, hogy egy jobb gondolkodó, sőt, ahogy élvezik a bajtársiasság és a kölcsönös törekvés néhány legfényesebb hallgató fejében jön össze a különböző országok, mint például Kuvait, Brazília, Olaszország, Franciaország, El Salvador, Fülöp-szigetek, Új-Zéland, Guatemala, Jordan, Mexikóban, Uganda, Egyesült Királyság, és Kínában.
 4. Nyári Law & English Program
  USC kínál opcionális, gazdagítva négyhetes nyári program az egyetemen, amely kiváló felkészülés a LL.M. Ez a program bevezetést ad az amerikai jogrendszer, miközben javítja az angol folyékonyan és kivitelezésében emlékezetes élettapasztalat.
 5. Világszerte trójai család
  USC jog alumni összesen több mint 10.000 világszerte. USC erős globális jelenlét, és ez azt mutatja, hogy a joghallgatók jön fentről egyetemek világszerte lenyűgöző hitelesítő adatokat. Minden évben több mint 8000 nemzetközi diák csatlakozik USC több mint 100 országban. Körülbelül 25% -a diplomások nemzetközi diákok számára.

Hol USC törvény Újfok munka?

A diplomások dolgoznak világszerte a magánjogi vállalkozások, kormányzati szervek, állami érdek cégek és vállalatok. Ők:

 • Vezetők az üzleti, jogi és kormányzati
 • Partnerek a világ legnagyobb ügyvédi irodák
 • Vezérigazgatók és elnökök milliárd dolláros vállalat
 • A vezetők a polgárjogi mozgalmak

USC Gould School of Law és a diákok pedig globális.

uscmap

Ranglisták

Helyen # 19 A legjobb Law School
USC közé tartozik a Top 25 "Nemzeti egyetemek" az Egyesült Államokban
USC rangsorolja az egyik legnépszerűbb egyetemek Nemzetközi beiskolázási

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Akkreditáció

USC is regionally accredited by the Western Association of Schools and Colleges (WASC).
USC Gould School of Law is accredited by the American Bar Association (ABA).

Megjelenítés Law Oklevelek » Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Online Oklevelek » Megjelenítés Health Certificates »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

LLM

Online Masters of Law (LLM)

On-line Nappali 3 félév September 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

[+]

1

[-]

Oklevél

Online megfelelőségi tanúsítvány

On-line Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Az USC online megfelelőségi tanúsítvány nyitva áll mind a nemzetközi hallgatók, mind a hazai JD diplomások számára, akik a megfelelő karrierre összpontosítanak. Ez önálló programként vagy az LL.M. tanfolyam szakosodni a diplomáját. [+]

Az USC online tanúsítvány megfelel a nemzetközi hallgatók és a hazai JD diplomások a fejlett megfelelés tudás, amely készen áll a felhasználásra számos területen.

Ez önálló programként vagy az LL.M. tanfolyam szakosodni a diplomáját.

A program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a fejlett ismerete megfelelés törvények és kérdések, különösen az egészségügy, az emberi erőforrások és a jogszabályi megfelelés. Az USC Gould School of Law összpontosított tanúsítványának elnyerése több piacképes szakembert eredményezhet, és segíthet abban, hogy növekedjen ezen a bővülő iparágban.

Tanterv Megfelelőségi tanúsítvány Kötelező tanfolyamok (12 kredit) Kurzus Hitelórák JOG 603 üzleti szervezetek 4. LAW 710 szerződéses szerkesztés 2. Jogszabályi megfelelés 598 2. 559 Az emberi erőforrások megfelelősége 2. Törvény 574 Egészségügyi megfelelés 2. ... [-]

Online szórakoztatási jog és iparági tanúsítvány

On-line Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Az USC online szórakoztatási törvény és iparigazolvány nyitva áll mind a nemzetközi hallgatók, mind a hazai JD diplomások számára, akik karrierjüket szeretnék folytatni a gyors tempójú szórakoztatóiparban. [+]

Az USC online tanúsítvány a szórakozás törvény és ipar célja a hazai JD diplomások és a nemzetközi diákok, akik szeretnék folytatni a jogi karrier a szórakoztató iparban.

A tanúsítványprogram önálló programként vagy az LL.M. tanfolyam szakosodni a diplomáját.

A világ szórakoztató fővárosa, a Los Angeles-i gyökerei miatt a szórakoztatási jog tanúsítványt arra tervezték, hogy a filmek, a televízió vagy a média számára magas színvonalú jogi szakértelmet nyújtson.

Tanterv Szórakoztatási törvény és iparági bizonyítvány Kötelező tanfolyamok (12 kredit) Kurzus Hitelórák JOG 603 üzleti szervezetek 4. LAW 710: Szerződéskötés 2. LAW 527: Szellemi tulajdon: Szerzői jogok 2. 551. sz. Törvény: szellemi tulajdon: védjegy 2. LAW 522: Szórakoztató jog és ipar 2. ... [-]

Online üzleti jog bizonyítvány

On-line Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Emelkedik a globális kereskedelem gyorsan teszi az amerikai jog a nemzetközi üzleti nyelv. Keresőképesség ez az exkluzív USC megbízólevél növelheti a diák eladhatóságát felső multinacionális munkaadók keresnek az egyedülálló specializáció. Ez az igazolás hozzáférhető az amerikai és nemzetközi jogi szakemberek. [+]

Az USC Online Business Law bizonyítvány egyaránt nyitva áll a nemzetközi diákok és a hazai JD diplomások, akik felhasználhatják üzleti jog pályájukon.

Ez a tanúsítvány program lehet kitölteni, mint egy önálló program, vagy benne van az LL.M. szükséges tanfolyam szakosodni a mértéke.

Amikor keresni egy végzős tanúsítványt az üzleti jog online USC, azt jelzi, hogy a munkáltatók, hogy a tudás és a készségek-szervezési és pénzügyi aspektusaival foglalkozik döntéshozatal és a szerződés tárgyalási fontosabb, hogy biztosítva remek jogi képviselője üzleti környezetben.

Emelkedik a globális kereskedelem gyorsan teszi az amerikai jog a nemzetközi üzleti nyelv. Keresőképesség ez az exkluzív USC megbízólevél növelheti a diák eladhatóságát felső multinacionális munkaadók keresnek az egyedülálló specializáció. Ez az igazolás hozzáférhető az amerikai és nemzetközi jogi szakemberek.... [-]


Kapcsolat
Cím
University of Southern California Gould School of Law
699 Exposition Blvd

Los Angeles, California, 90089 US