UNH School of Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Diákok és tudósok közössége

A New Hampshire-i Egyetem Jogtudományi Egyeteme egy meghitt, innovatív jogi iskola, amely elkötelezett az olyan diákok fejlesztése mellett, akik az orientáció első pillanataitól kezdve kihívó párbeszédet élveznek, magukévá teszik a gyakorlati alapú tanulást, és készen állnak arra, hogy csatlakozzanak a globális vezetők a szellemi tulajdon, az általános gyakorlat, a közérdek és a társadalmi igazságosság, valamint a kereskedelem és a technológia területén.

Jogi Residency programunk lehetővé teszi a diákok számára, hogy teljes érdeklődési körükben teljes munkaidőben dolgozhassanak hitelt kapva, és Daniel Webster Scholar programunk az egyetlen gyakorlati alapú vizsgavizsga alternatíva a nemzetben. A New Hampshire-i fővárosban lévő Concord-i székhelyünk és az állam egyetlen jogtudományi státusza számos pro bono , externship és szövetségi munkatanulmányi tapasztalatokat kínál. Az UNH törvény folyamatosan frissíti technológiáját és programjait annak érdekében, hogy a diplomások készen álljanak a mai törvény gyakorlására.

Karunk az érdeklődési körükben tapasztalt szakemberekből áll. A kis hallgató / kar aránya elősegíti az együttműködést és a kollegialitásukat. Az 1973-as alapítása óta a Franklin Pierce Law Center, jelenleg a New Hampshire Law School of Law egyetem, vezető szerepet tölt be az innovatív jogi oktatásban. Fókuszterületünk segít Önnek a jövőbeni gyakorlat kialakításában: a szellemi tulajdon büszkélkedhet a legnagyobb nappali tagozattal a terepen, IP könyvtárunk pedig a legnagyobb a nemzetben; A kereskedelem és a technológia magában foglalja a borotva él összpontosít az e-törvény; míg a közérdek és a társadalmi igazságosság a diákokat a jogi szolgáltatások átadására fordítja minden ember számára az élet minden területéről.

A diákok szoros, együttműködő környezetben tanulnak. A tanterv hangsúlyozza az intenzív, gyakorlat-alapú megközelítést, amely sok lehetőséget kínál a gyakorlati tanuláshoz. A kiterjedt alumni hálózat az Egyesült Államokban és a világ minden táján kínál korlátlan lehetőségeket a diplomások keresni a foglalkoztatást.

Az Amerikai Ügyvédi Kamara által akkreditált UNH törvény New Hampshire Concordban található, amely az állam törvényhozó, állami hivatalok, valamint helyi, állami és amerikai szövetségi bíróságok otthona. A Concord mindössze egy óra autóútra található Bostontól, és kevesebb mint egy órányi távolságra vannak a hegyektől, tavaktól és az Atlanti-óceántól.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

LLM

LL.M a kereskedelemben

Campus Nappali 12 hónapok September 2019 Amerikai Egyesült Államok Concord

Új kihívásokat jelent az elektronikus kereskedelem, az új termékek és szolgáltatások növekedése, valamint a számítógépes bűnözés egyre növekvő száma minden nap. Erős IP alapunk lehetővé tette számunkra, hogy kiterjesszük az elérésünket a kereskedelem és a technológia koncentrációja terén. [+]

Új kihívásokat jelent az elektronikus kereskedelem, az új termékek és szolgáltatások növekedése, valamint a számítógépes bűnözés egyre növekvő száma minden nap. Erős IP alapunk lehetővé tette számunkra, hogy kiterjesszük az elérésünket a kereskedelem és a technológia koncentrációja terén.

Az UNH törvény erős IP alapjainak támogatásával a Kereskedelem és Technológia program az üzlet és a jog kereszteződéseként épül fel az új üzleti és e-kereskedelemmel szemben támasztott, változó jogi kérdések kezelésére a globális információs korszak gazdaságában.

A szakértői kar testre szabott kurzusokat kínál az aktuális eseményekhez és fejlesztésekhez, és a program rugalmasságot nyújt az egyes hallgatók karrier-célkitűzéseinek eléréséhez. A tanterv foglalkozik a gyorsan fejlődő területekkel a törvény, mint a számítógépes bűnözés és a fogyasztók személyes adatait.... [-]


LL.M a nemzetközi büntetőjogban

On-line Nappali 12 - 60 hónapok January 2019 Amerikai Egyesült Államok Concord

Szeretne lépést tartani a nemzetközi büntetőjog kiterjesztésével. Az ügyvédek gyakorlása a nemzetközi büntetőjogi tájat érintő legújabb fejleményekről megtudhatja. [+]

Szeretne lépést tartani a nemzetközi büntetőjog kiterjesztésével. Az ügyvédek gyakorlása a nemzetközi büntetőjogi tájat érintő legújabb fejleményekről megtudhatja.

Az UNH Law Nemzetközi Büntetőjogi és Igazságügyi LLM fokozata elérhető 100 százalékkal az interneten, és foglalkozik a gyors ütemű fejlődéssel a kereskedelem, a terrorizmus, az emberi jogok és a büntetőjog globalizációjában, különösen az elmúlt 30 év során.

A program ideális ügyvédek, szakemberek, hallgatók és tudósok gyakorlására a világ diplomáciai, büntető igazságszolgáltatási, katonai és bűnüldözési közösségeiben. A diákok betekintést nyerhetnek a program többnemzetiségű megközelítéséből és a nemzetközi vonatkozású háztartási bűncselekményekre összpontosító transznacionális jogi tanfolyamokba, valamint tanulmányozzák a nemzetek bűncselekményi büntető törvényeinek kiterjesztését, a Nemzetközi Büntetőbíróság és a Különleges Törvényszék létrehozását, Az ENSZ-egyezmények, két- és többoldalú egyezményekkel.... [-]


LL.M szellemi tulajdon

On-line Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 12 - 60 hónapok September 2019 Amerikai Egyesült Államok Concord + 3 további

Mint egy 10 legutóbbi IP jogi program az Egyesült Államokban több mint 25 éve (amint az US News szerint [+]

Mint egy 10 legutóbbi IP jogi program az Egyesült Államokban több mint 25 éve (amint az US News szerint

Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik, mint az IP vezetője, az UNH törvény és a Franklin Pierce Központ a szellemi tulajdon számára egy tehetséges oktató, egy befolyásos IP-szakemberek globális hálózata, valamint gazdag IP erőforrás és program. Használja ki az ország egyik legátfogóbb IP-tantervét, és merüljön el az élvonalbeli IP-kérdések széles körében.

Az LLM az IP-ben elérhető lakossági, korlátozott lakossági és online formátumban (online és korlátozott lakossági összpontosítás szabadalmi jog.)

Általános követelmények... [-]

Szellemi tulajdon mestere

On-line Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 1 - 5 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Concord + 3 további

Mint egy 10 legutóbbi IP jogi program az Egyesült Államokban több mint 25 éve (amint az US News szerint [+]

Mint egy 10 legutóbbi IP jogi program az Egyesült Államokban több mint 25 éve (amint az US News szerint

Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik, mint az IP vezetője, az UNH törvény és a Franklin Pierce Központ a szellemi tulajdon számára egy tehetséges oktató, egy befolyásos IP-szakemberek globális hálózata, valamint gazdag IP erőforrás és program. Használja ki az ország egyik legátfogóbb IP-tantervét, és merüljön el az élvonalbeli IP-kérdések széles körében.

A mester az IP-ben elérhető lakossági, korlátozott lakossági és online formátumokban (online és korlátozott lakossági összpontosítás szabadalmi jog).... [-]


Kapcsolat

UNH College of Law

Honlap https://law.unh.edu
Telefon 603-513-5300