UNH Franklin Pierce School of Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Diákok és tudósok közössége

A New Hampshire-i Franklin Pierce Jogi Iskola jogi oktatásának gyakorlati alapú megközelítése, kiterjedt és innovatív tantervével együtt biztosítja, hogy a hallgatók diplomát készen álljanak a saját területükön vezetővé válni.

Például a Nemzetközi Technológiai Transzfer Intézet gyakorlati tanulást és lehetőséget biztosít a hallgatók számára a tudományos áttörésekhez az egész világon, miközben együttműködik a Világbankkal, a Szellemi Tulajdon Világszervezetével, az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériumával és a Az Egészségügyi Világszervezet. A Szellemi Tulajdon és Tranzakciók Klinika hallgatói üzleti vállalkozásokkal segítik az ügyfeleket, ideértve az IP stratégiát és végrehajtást, az üzleti tranzakciókat és az engedélyezést.

LL.M. A mester hallgatói pedig az Egyesült Államokban alkalmazott jogi írás és kutatás technikájára képzettek, és teljes hozzáféréssel rendelkeznek az iskola akadémiai sikerességének programjához, beleértve egy lehetőséget egy előzetes bárvizsga megszerzésére - a tesztet minden amerikai ügyvédnek át kell adnia a gyakorlathoz - és egy elkötelezett oktató, aki támogatja a jogi tantermi felkészülést és az ügyvédi vizsga előkészítését.

Az UNH Franklin Pierce kis osztálymérete biztosítja az LL.M. és a mester hallgatók hozzáférhetnek a professzorokhoz, és a karok megismerik az osztályok minden hallgatóját. Ezek a kötvények kivételes tudományos tapasztalatot teremtenek és biztosítják az LL.M. A hallgatók olyan erős társadalmi és szakmai hálózatokat hozhatnak létre, amelyek jóval a diploma megszerzése után is virágzik.

A diploma megszerzésekor a hallgatók csatlakoznak a több mint 80 országból származó öregdiákok globális hálózatához, akik vezetik a szellemitulajdon-jogot és -politikát olyan országokban, mint Argentína, Nigéria és Tajvan, valamint a globális technológiai óriások, a legjobb ügyvédi irodák és a nemzeti szellemi irodák számára.

UNH Franklin Pierce School of Law nagylelkű, részleges tandíjas ösztöndíjakat kínál képzett hallgatóknak mind lakossági, mind távoktatási programjainkban. A pályázókat ösztöndíjra veszik figyelembe a felvételi kérelmük felülvizsgálata alapján. Nincs külön pályázati eljárás az ösztöndíjakra, de a hallgatóknak jelentkezésükön jelezniük kell, hogy szeretnének számukra ösztöndíj-finanszírozást igényelni.

Az UNH Franklin Pierce School of Law az Amerikai Ügyvédi Kamara által akkreditált, Concord-ban, New Hampshire-ben található, az állam jogalkotóinak, az állami hivataloknak, valamint a helyi, az állami és az amerikai szövetségi bíróságoknak ad otthont. A Concord mindössze egy órás autóútra fekszik Bostontól, kevesebb mint egy órán belül a hegyek, tavak és az Atlanti-óceán közelében található. Az USA hír- és világjelentése szerint New Hampshire az állam második számú állama és a harmadik legbiztonságosabb állam az Egyesült Államokban.

Weboldal: https://law.unh.edu/admissions/graduate-admissions

Helyszínek

Egyetértés

UNH College of Law

Telefonszám
603-513-5300

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket