UNH Franklin Pierce School of Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Diákok és tudósok közössége

A New Hampshire-i Egyetem Jogtudományi Egyeteme egy meghitt, innovatív jogi iskola, amely elkötelezett az olyan diákok fejlesztése mellett, akik az orientáció első pillanataitól kezdve kihívó párbeszédet élveznek, magukévá teszik a gyakorlati alapú tanulást, és készen állnak arra, hogy csatlakozzanak a globális vezetők a szellemi tulajdon, az általános gyakorlat, a közérdek és a társadalmi igazságosság, valamint a kereskedelem és a technológia területén.

Jogi Residency programunk lehetővé teszi a diákok számára, hogy teljes érdeklődési körükben teljes munkaidőben dolgozhassanak hitelt kapva, és Daniel Webster Scholar programunk az egyetlen gyakorlati alapú vizsgavizsga alternatíva a nemzetben. A New Hampshire-i fővárosban lévő Concord-i székhelyünk és az állam egyetlen jogtudományi státusza számos pro bono , externship és szövetségi munkatanulmányi tapasztalatokat kínál. Az UNH törvény folyamatosan frissíti technológiáját és programjait annak érdekében, hogy a diplomások készen álljanak a mai törvény gyakorlására.

Karunk az érdeklődési körükben tapasztalt szakemberekből áll. A kis hallgató / kar aránya elősegíti az együttműködést és a kollegialitásukat. Az 1973-as alapítása óta a Franklin Pierce Law Center, jelenleg a New Hampshire Law School of Law egyetem, vezető szerepet tölt be az innovatív jogi oktatásban. Fókuszterületünk segít Önnek a jövőbeni gyakorlat kialakításában: a szellemi tulajdon büszkélkedhet a legnagyobb nappali tagozattal a terepen, IP könyvtárunk pedig a legnagyobb a nemzetben; A kereskedelem és a technológia magában foglalja a borotva él összpontosít az e-törvény; míg a közérdek és a társadalmi igazságosság a diákokat a jogi szolgáltatások átadására fordítja minden ember számára az élet minden területéről.

A diákok szoros, együttműködő környezetben tanulnak. A tanterv hangsúlyozza az intenzív, gyakorlat-alapú megközelítést, amely sok lehetőséget kínál a gyakorlati tanuláshoz. A kiterjedt alumni hálózat az Egyesült Államokban és a világ minden táján kínál korlátlan lehetőségeket a diplomások keresni a foglalkoztatást.

Az Amerikai Ügyvédi Kamara által akkreditált UNH törvény New Hampshire Concordban található, amely az állam törvényhozó, állami hivatalok, valamint helyi, állami és amerikai szövetségi bíróságok otthona. A Concord mindössze egy óra autóútra található Bostontól, és kevesebb mint egy órányi távolságra vannak a hegyektől, tavaktól és az Atlanti-óceántól.

Helyszínek

Egyetértés

UNH College of Law

Telefonszám
603-513-5300